За обличането Иван се облича сам, но и няма нищо против сутрин аз да го обличам. Милия толкова трудно става сутрин, че не е истина.

душица.
Като гледам с тия критерии средностатистическото семейство като нас няма шанс... а и ДГ ще се превърнат в домове за "социалнослаби" (основно циганета - затова са кавичките)... Стискайте палци да се вредим, че иначе не ми се мисли - тепърва да почвам да проучвам частните, а и като чувам цифрите - настръхвам...
Ако не се включа до тогава, пожелавам на всички страхотна почивка и невероятно изкарване - където и да сте.

!Ти с мадами от фотографската тема ли ходи?Радвам се,че си изкарала толкова хубаво!
и то доста леко-без никаква температура и с общо 20 пъпки пръснати по цялото тяло.Голяма тегоба беше ,че трябваше да си седим в къщи цяла седмица,но добре,че бяха едни приятели,които решиха,че сега е момента и тяхното момченце да изкара шарката
и си правихме "Варицела Парти".Спасиха много положението,че иначе щяхме да превъртим сами с Дани.
Ние ходихме до Велинград за 3дни. За сефте излезнахме от Софя с малката и тя се представи много добре
Малко поогласихме компанията във Велинград с повечко реване, защото още ни мъчат колики, ама какво да правим.
А моя Магдалена си ми изглежда още, като дечко
Знае ли се вече какво ще е
Само дето снимка.бг не иска да ми качи всички снимки,а на мултиплея много ми се разваля качеството.Ето тука има малко снимки