МАРТенче на 3 г. става,здраве и късмет му всеки пожелава!!!

• 16 955
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Наде, това с помненето на имена май на всички хлапета на тая възраст им е трудно. Иван 2 месеца след като смени учителката обясняваше, че новата пак се казва гозжа Ани (точно така го произнася). Сега вече научи новата, чее  госпожа бонева...
За обличането Иван се облича сам, но и няма нищо против сутрин аз да го обличам. Милия толкова трудно става сутрин, че не е истина.
Дани пък обратно знае имената на вси4ки деца в неговата група,на тия от яслата,както и на по големите,на вси4ки госпожи,знае дори и коя кола на коя госпожа е,но тука всъщност няма госпожи,говорят си на малко име.

# 211
Честито възкресение, момичета!
Пожелавам ви много благословена година и прекрасно лято!

Тася, надявам се бързо и леко да мине шарката. Как е сега Дани?

Мики, УНИКАЛНИ са яйцата. започвай да рисуваш следващите за великден 2010.

Наде, много завладяващи снимки, и на Дина също. голям кеф е на зелено и песъчливо. За шишовете нищо няма да казвам Wink

днес си дойдох от Италия, и съм много доволна. изкарахме страхотно. Бях с една голяма компания женки. почти всички снимахме, особено няколко мацки. имахме кола и спирахме на всяка полянка със самотна къща е зелени жита и подреден лозя. беше приказно красиво.
нямах време да ходя по градовете много много, но преди 2 години бях на градски туризъм, и сега бях много доволна, че най-сетне намерих компания, които също толкова смисъл виждаха в спирането за снимане на трева, колкото и аз. цареше почти пълна хармония, и беше многооооо хубаво.!

много ми беше мъчно з акайо, и този път и на него също му е било по-тежко. отказваше да говори с мен по тел и само чувах как казва: Не искам да говоря с нея. Искам да я видяяяя !!!
днес заяви, че и той иска да ходи "далече". Ако всичко е наред, ще идем на море за 3-4 дни следващия уикенд. надявам се да е достатъчно далече.

# 212
Кали  ,  толкова хубаво си описа екскурзията , че се пренесох на зелените полянки Flutter

Пускай снимки - та съвсем да се размажа Mr. Green

а това е от нас:
малко клипчета -  http://cvetigencheva.multiply.com/video/item/22/22
  и малко снимлки    http://cvetigencheva.multiply.com/photos/album/17/17

# 213
Цеци, изглеждаш много добре !

тук има малко снимки, съвсем малко. нямам време да кача останалите, ще дам после пак линк към следващата порция, ако ви харесат тези. (извинете, ако са досадни вече снимките ми)

http://www.flickr.com/photos/kalikayo/sets/72157617349125546/

# 214
  • София
(извинете, ако са досадни вече снимките ми)

Ми досадна си разбира се! Не стига, че на такива красоти си ходила на гости, а талант бол се насъбрал в теб. Аааа, бива бива, ама това твойто наглост вече  Mr. Green
Нали знаеш, че се шегувам Heart Eyes
Много са романтични снимките.А това

Ако всичко е наред, ще идем на море за 3-4 дни следващия уикенд. надявам се да е достатъчно далече.

Е много сладко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes душица.

# 215
Малееее, колко снимки, колко нещо.... Ама с кеф ги изгледах всичките, че то май аз съм единствената, която не си снима детето... Embarassed  Embarassed  Embarassed Аз съм се засрамила отдавна, даже и апарат нов си избрах, ама сега съвсем ми набихте канчето виртуално...

Ние с Преслав сме на тема "Ще влезем ли в градината или хич да не си и помислям?"  ooooh! Като гледам с тия критерии средностатистическото семейство като нас няма шанс... а и ДГ ще се превърнат в домове за "социалнослаби" (основно циганета - затова са кавичките)... Стискайте палци да се вредим, че иначе не ми се мисли - тепърва да почвам да проучвам частните, а и като чувам цифрите - настръхвам...

Ние по Гергьовден ще сме в Родопите - в една почти девствена природа и ще се постарая да ви "догонвам" със снимките Simple Smile Ако не се включа до тогава, пожелавам на всички страхотна почивка и невероятно изкарване - където и да сте.  Hug

# 216
  • София, център
Здравейте,

Кали уникални красоти... нямам повече какво да кажа... newsm03

Цеци, отслабнала ми се виждаш яко, колко голяма и просторна ми се вижда детската градина...май ви добре там!!! Ние тука да му мислим с тия градини...

Ние сме добре, мисля Ви писах че от яслата ни изненадаха с 45 дневен ремонт по спешност и ни казаха да си бием камшика - всеки да се оправя самосиндикално...направо супер.

Мария и аз вече сме едно цяло  Mr. Green, майка ми ми помага де, но тука на Великден всички ходиха някъде (бабите де) и аз си отвисях с Мария, поне отидох на ресторант с нея баш в събота срещу неделя , издържа до 11.30 детето, то не може само да си майка, трябва и малко Фея - Уличница... аааааа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сега поне свеки е тука и Дай Боже ще я вземе за по-дълго на Бистрица, та малко и аз живот да видя!!!

Ние за едната градина имаме яко щанс, НО баща и трЕбе да си плати данъците и осигуровките, иначееееее...не знам... ще му я дам той да я погледа три години!!! newsm66

Рапорт даден
Лека вечер

# 217
  • София
Здравейте,момичета! Hug

Кали,добре си ни дошла!Големи красоти,голямо нещо Simple Smile!Ти с мадами от фотографската тема ли ходи?Радвам се,че си изкарала толкова хубаво!

Цеци и аз да кажа,че изглеждаш много добре,доста си отслабнала,а Ели е голяма кукличка!

Боби,чакаме снимките от Родопите,та да се отсрамиш Mr. Green!

Ами ,нашата шарка мина Simple Smile и то доста леко-без никаква температура и с общо 20 пъпки пръснати по цялото тяло.Голяма тегоба беше ,че трябваше да си седим в къщи цяла седмица,но добре,че бяха едни приятели,които решиха,че сега е момента и тяхното момченце да изкара шарката Wink и си правихме "Варицела Парти".Спасиха много положението,че иначе щяхме да превъртим сами с Дани.
Слушам сега минават с кола и високоговорител да рекламират  цирка,значи вече е дошъл в Люлин,ще взема да заведа малкия.

Ние сме си тука по паразниците,мъжа ми е на работа.Пожелавам ви хубаво изкарване и дано се пооправи малко времето,че много се дразаня така значи...

Целувки!

# 218
Ади, това с данъците май отпадна...
Борива, това с частните градини е голяма измама. казвам ти го като човек, дето изкара 1 година с частната ясла и в непрекъснати проучвания за други. И като най-голумия фен на частното образование, преди да се докосна до него (заричах се, че детето ми в държавно заведение няма да стъпи, ама сега друга песен пея). Единственото предимство е по-добрия интериор, иначе за съжаление и храната не е по-добра, а за обучението въобще не коментирам - тям няма база за сравнение. Тома за градините от ценова категория 500 лева... За по-евтините не ми се мисли, а за по-скъпите не съм проучвала толкова.
Тася, браво за изкараната шарка... аз сега много се плаша ако иван я пипне докато съм бременна или в първите месеци на бебчо, ама... Засега в няшата градина няма бележки за болни деца - дано е така и занапред... Моят синковец ще е на ясла до края на месеца и след това заслужена почивка 3 месеца преди появата на бебето. Една седмица с нас на море, една с баба и дядо и после на вилата. Там опасността е по-малка, ама при тая епидемия тоя месец нищко чудно да си донесем нещо у дома.

# 219
Здравейте, мами  Grinning

Как сте в тези почивни дни  Grinning Ние ходихме до Велинград за 3дни. За сефте излезнахме от Софя с малката и тя се представи много добре  Grinning Малко поогласихме компанията във Велинград с повечко реване, защото още ни мъчат колики, ама какво да правим.
Ще кача снимки, като ги сваля от фотото.

Днес и утре пак мислим да си направим разходки насам-натам по семейно му, защото отдавна не ни се е случвало да излезна някъде с мъжо  Mr. Green

Снимките са много хубави. Ама не знам дали защото Маги си я гледам всеки ден, но вашите моми ми изглеждат вече, като малки госпожици  Flutter А моя Магдалена си ми изглежда още, като дечко  Laughing

Герчо, как върви коремчето  Grinning Знае ли се вече какво ще е  baby_neutral

# 220
Е, здравейте! Почти никой не пише, сигурно почивате? Аз тази нощ се върнах от Истанбул. Бях на тези тридневни екскурзии, които предлагаха и имах чувството, че цяла България се е изсипала в Истанбул. И тъй като пътувахме през ноща и после се бяхме записали на всички допълнителни екскурзии, имахме чувството, че сме в "Бягство към победата", само бързаш и по 5 минути за снимки не ти оставят, по едно време си викам, ако на гида не му е интересно, защото ги гледа тези неща за енти път, на нас ни е..., но никой не те слуша. Въпреки всичко, не съжалявам, че отидох, защото е впечатляващо. И е толкова цветно, с толкова много градинки от цветя, без кофи почти, но много чисто.
Хайде, лека вечер

# 221
Напоследък никой нищо не казва.Ние ходихме до Фатима,много известно градче тука,интересното е,че хора от цялата страна ходят всяка година пеш дотам,понякога изминават по 200-300км,с надежда да им се изпълнят молбите,един вид се жертват в името на някаква кауза.После изминават около 200-300м коленичейки и молейки се и палят двуметрови свещи #CrazyСамо дето снимка.бг не иска да ми качи всички снимки,а на мултиплея много ми се разваля качеството.Ето тука има малко снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=365017

# 222
Привет!
Честит празник на всички, които празнуват днес!  Hug
Ние се върнахме от Родопите - все пак времето се смили над нас и валя само първия и сутринта на втория ден, та можахме да излезем малко в планината.... След малко ще кача снимки за отсрамване Simple Smile

Обещаните снимки: Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=373708

парола (ако ви иска): presko

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 17:39 от boriva

# 223
Здравейте, момичета!
Имам повод да почерпя, ставам на 30, а малката ми племенница - на 1 година.

# 224
Лили, да си жива и здрава, много щастлива и обичана от всички твои скъпи хора!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт