МАРТенче на 3 г. става,здраве и късмет му всеки пожелава!!!

• 16 957
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Христос Воскресе!
Бъдете живи и здрави,вие и вашите семейства ,мили момичета!

Дани от вчера е с температура,размина ни се днес представлението Мики Маус в НДК.Няма други симптоми и сега се чудя гной по сливиците ли ще му избие или ще се опъпчи(шарката),утре ще го заведа на лекар да я видим тая работа.

# 196
  • София, център
Христос Възкресе!!!

Бог да Ви благослови, да сте живи, здрави и щастливи!!!

# 197
Христос Воскресе! Здраве и благодат на вас и на семействата ви!
Лека и успешна работна седмица

# 198
Христос Воскресе!

Честит празник на Тася на патерици. Да си жива и здрава и много да те слушат мъжете ти. Бързо оздравяване на Дани.

Мики, яйцата са ти супер просто. С голям кеф разгледах снимките.

Аз този Великден инцидентно заминах на почивка и нито боядисвах яйца, нито месих козунаци. Малкия боядисва яйца в ДГ и имам едно яйце за къщата. С него ще си и останем.

# 199
Христос Воскресе!
Много здраве и благополучие на вас,семействата ви и на хората,които обичате. Hug

Ние се върнахме вчера.Много ми харесаха местата,които посетихме.Отпочинах си,разтоварих се и се заредих с положителна енергия.Хубаво беше...ама кратко. LaughingЕто ви и снимки,на който му се гледа:

http://nadeto7.multiply.com/photos/album/8/8#197

# 200
Христос Возкресе!
Желая много здраве и благоденствие във вашите домове Hug

Наде, страхотни снимки. Местата, които сте посетили са разкошни. А малката Яна е толкова сладка и ми се вижда пораснала и издължена.

Ето малко снимки и от нашите Великденски разходки: http://dinazaharieva.multiply.com/photos/album/35#1

# 201
Дина, къде бяхте?

# 202
Христос Възкресе ! Здраве и щастие на всички дечица !
Наденце,Дина много красиви госпожиците ,много пораснали   bouquet !

# 203
Мила, благодаря Hug

Герчо, бяхме на гости на едни приятели в село близо до Кавала.

# 204
Ние бяхме в тасос и понеже ми заприлича та затова попитах

# 205
  • София
Привет! Hug

Ииии,момичета,разкошни снимчици!Радвам се,че сте изкарали хубаво,а Янето и Али са големи куклички!

Герчо,вие как изкарахте,почина ли си малко?

Дани вече е добре,даже бих казала напълно здрав,но педи му даде бележка до края на седмицата и сме си в къщи двамата.Преди 2 дена му взехме първите домашни любимци-три рибки Simple Smile,той ги кръсти Тася ,Дани и Иван Laughing,май ние с баща му повече им се радваме,стана много красиво аквариумче.

Хубав ден ви пожелавам!

# 206
  • София
Добро утро!

Ами ,пак съм аз Crazy,нещо никакви ви няма.
Аз да се оплача,че Дани тая сутрин се събуди с няколко пъпки,с шарка сме.Ужасява ме само мисълта,че ще трябва да го държа затворен няколко дена,той ще се побърка,горкия.Иначе няма температура и си е весел както обикновено,знаех си,че няма да ни подмине...След малко ще звънна на педи само да попитам,мажат ли се с нещо тия пъпки,че вече започна да се чеше.

Ами това е от нас Mr. Green
Пожелавам ви хубав уикенд!

# 207
Тася,с ментолов спирт можеш да го мажеш,успокоява сърбежа.По-големите пъпки може да ги пудриш с Топоцин,да не се възпалят.И по възможност да не се чеша. Mr. GreenДано минете леко. Hug
Ние сме добре.Янето вече 2 седмици ходи на детска без да боледува...пу-пу-пу/това го казвам със страх/.Много се промени за този...няма и месец.Започна да се облича изцяло сама и ми къса нервичките,като се замотае,а бързаме за някъде...а не ми позволява да я докосна.Когато я питам целенасочено за детската не иска да ми отговаря,но по някое време...ни в клин,ни в ръкав започва да ми разказва неща,които са се случили. LaughingКато цяло съм доволна...и спокойна за нея.Оказа се,че трудно помни имена....в началото я питах няколко пъти как се казва учителката й и тя ми отговаряше,че още не се е запознала с нея. LaughingЕдин следобяд ей така изръси,че се казвала:"Госпожо". Laughing
Писна ми от това гадно време.Какво ще правите по Гергьовден?Аз ще имам само 3 почивни дни и вероятно ще мръднем до вилата.
Хайде,хубав ден от нас и дано изгрее малко слънчице. Hug

# 208
Наде, това с помненето на имена май на всички хлапета на тая възраст им е трудно. Иван 2 месеца след като смени учителката обясняваше, че новата пак се казва гозжа Ани (точно така го произнася). Сега вече научи новата, чее  госпожа бонева...
За обличането Иван се облича сам, но и няма нищо против сутрин аз да го обличам. Милия толкова трудно става сутрин, че не е истина.

# 209
И Ели започна да цитира имена от Тукашната градина чак след два месеца. Говореше само за някакъв Сашо , и се оказа , че той бил от другата група.Като питах как се казват госпожите - тя отговаряше - "Госпожи Нови" а децата : " Деца Други" Rolling Eyes

Сега да ви разкажа нещо весело :   Онази вечер отиваме в едно кафе  и на съседната маса беше седнала едната Госпожа от групата. Ели беше доста послушна през цялото врме , докато братовчедка и лудуваше и по едно време върви объркана и казва - "Трябва да кажа на Госпожата , че имам да пишам" Wink  Аз я поведох към тоалетната , но тя категорично отказва " Неее трябва първо да кажа на Госпожатааа"  ooooh!
Едва и обясних , че тук госпожата е дошла да си почива и няма да и се скара , че  прави нещо нередно.
На излизане от тоалетната гледаше плахо към учителката - да не би да и се скара Joy

Общи условия

Активация на акаунт