МАРТенче на 3 г. става,здраве и късмет му всеки пожелава!!!

• 16 970
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден на Александра  bouquet Hug
Силве честит празник, всичко най-хубаво ти желая  Hug Hug Hug

Честит рожден ден на Мими със закъснение Hug Адиланд   bouquet

# 91
  • София, център
Мнооооооооооооого благодаря за всички поздрави и пожелания за Мария!!!

Целувки

бързам много, че хиляда задачки ме чакат

Hug

Честит Рожден ден на Александра на Силвето, да ти е жива и здрава, да те радва, а на теб най- доброто което си пожелаваш да стане реалност!!! Hug

# 92
ЧРД на Алекс и Мими!!! Hug Силве,Ади да са ви живи и здрави малките принцеси!!!   bouquet  bouquet  bouquet           

# 93
честит рожден ден на Александра,много здраве и само да радва мама

# 94
Честит рожден ден на Алекс,Мария,Благо,Стела,Али,Маги,Иван,Юджи....и другите мили дечица,които пропуснах тия дни.Да са много здрави и да имат щастливо детство.

(В работата нещо не ми работи добре нета и не мога да се включвам редовно)

# 95
Честит Рожден Ден на Дени! Кети, да ти е жив и здрав, много да ви слуша и радва!

# 96
Честит рожден ден на малкия вече голям синеок красавец Дени HugКети, да ти е много здраво момчето, много да те слуша и да е все по-по-най грижовен батко Hug

# 97
  • София
Честит Рожден Ден на Дени!!!Да е здравичък,много щастлив и обичлив батко!!!
Нели,весел празник!!!   bouquet

Днес, като заведох Дани на градина,на вратата на групата му имаше бележка,че две дечица са болни от Варицела,значи може и той да се разболее...Май има някакъв бум на варицелата в момента.

# 98
  • София
Честит Рожде ден на Дени  Heart Eyes Да е много здравичък, много частил ви много миличък батко!

Тася и в нашата ясла днес имаше бележка за варицела. Сега чакаме Simple Smile

А иначе Ема я мъчи един запек милата, та сега се чудя какво да я правя Sad

# 99
да, варицела има навсякъде, аз очаквам кайо да се тръшне до седмица-2. като гледам обаче другите дечица от нашта тема даже, как го изкараха, не съм притеснена изобщо.

беа предложи да направим варицела парти за рождения ден да ги черпим по чаша вино Joy

# 100
4естит рожден ден на Дени /с малко закъснение/ да расте весел ,здрави и много щастлив  Hug

4естит рожден ден и на Сари4ка ,много здраве ,щстие и много късмет и пожелавам   bouquet Heart Eyes

И в нашата ясла има варицела ,но се разболяха само 2 деца и на второто карантината свършва утре ,първото е здраво отдавна . Сега седя 4акам и се притеснявам най ве4е заради Симона защото тя не я е карала ,а на 13 заминава на пленер и ако вземе да я тръшне шарката и да неможе да отиде детето ще умра от яд. За Алекс ми е все едно да я кара ако иска още от утре ,той е 4овек без сериозни  ангажименти и може да си го позволи  Mr. Green

# 101
Честит Рожден Ден на Сара! Да е жива и здрава, много послушна и да има най-веселото детство! Беа, честито   bouquet!
Лек ден

# 102
  • София
Честит Рожден Ден на Саричка!!!Много здраве,щастие и безброй усмивки!!!

Беа,честит празник!!!   bouquet

# 103
Честит рожден ден на сладурката Сара Hugот всичко хубаво по много и на нея и на мама Hug

Момичета, вземете напишете нещо. Само честитки си размятаме. Дайте малко лаф да опънем.

# 104
Честит празник на всички Мартенчета , които пропуснах и на техните родители.

Нашия Рожден ден мина чудесно. Най-големия и подарък беше Кати (на Лили). Много благодаря че биха толкова път, за да ни доставят тази радост.
Подарихме и колело , което май няма да се научи да кара.Май им свършихме мечешка услуга с тези бутащи колеленца , които използвахме за возене - сега си седи на голямото колело и чака някой да я бута.

Ох , стопли се и отново игрите започнаха да се въртят около пясъчника.Бях загубила навици през зимата , но пак ще тръгна с лопатки и резервни дрехи в дамската чанта Laughing

Общи условия

Активация на акаунт