МАРТенче на 3 г. става,здраве и късмет му всеки пожелава!!!

• 16 969
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Милички,благодарим ви от сърце за пожеланията!!!  bouquet  bouquet  bouquet

ЧРД на Али,Маги,Стела и на всички рожденници от последните дни!!! Heart Eyes Да са здрави,щастливи и късметлий в живота!!! Hug

# 76
Честит Рожден Ден и Имен Ден на Благо! Честит празник на всички останали!
Лек ден

# 77
Здравейте момичета Hug

Почерпка за нашия двоен празник

Честит празник на всички, които сме пропуснали  bouquet

# 78
Честит празник на Благо Hug

Честито и на вчерашните девойки Маги и Стела Hugжелая от всичко хубаво по много Hug

Ние си прекарахме добре вчера. Сътворихме самички торта и един тон хапки. Изкарах си цял ден с детенцето и стигнах до извода, че е много пораснала и променена. Вечерта пред гостите, след като мина първоначалния срам, изнесе цяла програма с песни и танци / на новия си мноого шумен микрофон/. Порасна ми мишленцето Heart Eyes

# 79
Честит рожден ден на Али , Маги и Стела. Всички хубави желания ,които получат да им се сбьднат   ura

Честит рожден и  имен ден на Благо -само игри и усмивки  Tada

Дина   Hug

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 19:39 от kremena

# 80
Честит Рожден Ден на Мария! Ади, да ти е жива и здрава, много радост и щастие да ви носи! От мен голяма Hug и един огромен   bouquet за теб!
Много ми се иска да се видим някой ден, че тук нещо много не ми се споделя, знам ли кой чете!
Лек и успешен ден, момичета

# 81
  • София
Честит рожден и имен ден на Благо!Да е жив и здрав и да стане добър батко!

И Честит Рожден Ден на днешната рожденничка Мими!Да расте здрава и мнооого щастлива!!!

Адиленд,весел празник!   bouquet

Уф,Дани нещо куца от около седмица.Чудя се да го водя ли някъде newsm78Имаше едно падане,бяхме на гости в приятели и той се изръси от стълба водеща към високо легло,от тогава куца,но като го попитам боли ли те крачето или някъде другаде казва,че не го боли,ама вече доста време продължава...

# 82
Честит рожден ден на Мими Hugмного здраве, усмивки, палави игри и безоблачно детство Hug

# 83
Честит рожден ден на Мария и от мен! Да е здрава и щастлива! Heart Eyes Heart Eyes
Ади, честит празник!   bouquet  bouquet  bouquet

# 84
4естит рожден ден на Мария и на вси4ки рожденици от последните дни,които съм пропуснала Hug
Аба как така стана,4е по4ти никой не пусна снимки от рождените дни,май само снимки на Калина разглеждах newsm78

# 85
4естит рожден ден на Мими , да е  здрави4ка ,весела усмихната и безкрайно щастлива Hug
Ади ,4естит празник ,много да те радва малката сладурка  Heart Eyes

# 86
АДИИИИ Специални гушки и мноооого радост, хубава работа да си намериш и да сте много здрави и щастливи заедно и тримата

# 87
Искам да ви почерпя за празника на моята малка принцеса и да поздравя и другия рожденник днес! Да са ни живи и здрави дечица!  cook  party023 newsm59
Лек ден

# 88
  • София
Силве,Честит Празник!!!Да ти е жива и здрава Алекс,да бъде щастливо и весело детенце!!!

# 89
Честит рожден ден на Мария , дано е получила най-хубавите подарьци. Ади  Hug

Честит рожден ден на Александра , много щастливи усмивки на малката принцеса, Силве честит шразник и на теб  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт