Нашият месец отмина, лятото чака цяла декемврийска дружина!!!

• 56 313
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
Крис,нищо не мога да ти кажа!Само това знам,и то тази информация ми е от медиите,аз лично нямам познати или някаква достоверна информация първа ръка,но която да се опра.Ако ти се пътува до Турция-не се двоуми,направо направи резервация.

# 106
Честит имен ден на Бо! Hug

# 107
Хайде, Честит имен ден на Боянка и от нас!   bouquet

А и на другите празнуващи, ако има наоколо!

А Алекс, какво приключение около теб? Аз нещо не зацепих?

Целувки!

# 108
Хахха.... това беше преди месец.
Подпалихме се вкъщи два пъти за по-малко от 12 часа... Дълга история, вече ми е смешно, приключи благополучно.  Laughing

# 109
Здрасти банда
С Нинето бяхме в болница за една седмица - е прибрахме се!
Нина е много по добре, имаше започваща бронхопневмония се оказа на рентгена, единия бял дроб беше възпален вече, смениха на АБто, инхалации, и сиропи - закрепиха положението. На втория ден се изрина цялото й тяло, докторите се ошашавиха да не е алергия на новия АБ- Клацид - тя такъв беше пила при възпаление на средното ухо като имаше, много се спекоха всички, докито обаче се сети че тези 3.дни 39т. и обрив също може да бъде и 6.та болест- розеола, та дадоха и фенистил, и каза да я следя, ако се увеличава обрива веднага да им кажа, е на другия ден беше доста по блед, за три дни изчезна и всички се успокоиха  Wink
Иначе в болница... си е като в болница, беше пълно се бебета и тийнове - най-шумните  Wink отначало бебето по стая се редуваха с Нинето кой повече ще плаче...но после овладяхме положението, пък и те изглежда се чувстваха много по добре.
Вчера пък мъж ми ходил да му пукат тъпанчето, има възпаление на средното ухо, АБ, Т. въобщеее сме в затворен кръг от болести  Crazy писна ми ... искам да идва лятото и да сме по цял ден на вън на слънце  Grinning
Поздрави на всички  Hug  bouquet

# 110
Ели, добре сте се завърнали, дано всички болести са зад вас! Hug
Мнооого ми е познат този затворен кръг, така бяхме януари и февруари и ние....лазарет! Искрено съчуствам за отита, болките са влудяващи Twisted Evil

# 111
Честит Имен Ден на Бо. Да е все така чаровна и усмихната.    bouquet

Шоши, и ние сме тук. Аз ви чета редовно , но все не ми остава време да пиша. А и нищо интересно не се случва при нас. Децата са добре. Яна имаше изложба на рисунките си в детският отдел на библиотеката. Сега в Пловдив има Еко фест и техният клас участва с рисунка на училищният двор с тебешири. Има гласуване от посетителите на феста ,  за което у-ще си харесат и утре ще обявят кое у=ще е победител. Наградата е безплатно озеленяване на училищният двор.
Мартин е станал доста буен.  ooooh!  Ходи на таекуондо и на плуване - всякавечер от седмицата е на нещо и няма и няма умора това дете  ooooh!  Направо незнам от кьде я взема тази енергия....и по-точно ми се иска да узная как да му я изчерпвам , така че като се приберем да е кротьк  Thinking Вече незнам какво да му измислям като занимание.
Другата седмица Яна излизат вьв ваканция и смятам да отскочим за десетина дена до Шумен. Решила сьм да ги заведа да разгледат Плиска, Преслав и Мадарският конник. Може и до Варна да отскочим.

Ели, голямо приключение сте имали - добре , че вече е свьршило и сте по-добре.  Laughing

Аз ( да чукна на дьрво ) тази зима не сме били болни. Дано се задьржим така още малко докато сьвсем се стопли .....Днес бяхме цял ден навьнка. Падна луда и щура игра - като за последно  Laughing

Аз сега творя една торта. Да видим какво ще излезе накрая   Whistling

# 112
Мони,здравей!как си?
Честит имен ден на Бо!Да е жива и здрава!
ЕЛИ,как се е стигнало до пневмония,усложнение след някаква вирусна инфекция ли е?Баси,оздравявайте,че така е направо страшно!Права си,да става по-топло най-накрая и да сме здрави!(дано!)
Еми да,то на кой да се метне Марто,цял ден си ги гледала,а сега имаш настроение и за торта!
Аз онзи ден имах желание да направя нещо сладко,но на бърза ръка,набарах един кекс от готварския и излезе  много хубав-шоколадово-бананов.Сега мъжо иска пак,пък аз не знам къде да го търся , Blushнито как се казваше.

# 113
  • София
Благодаря за пожеланията от името на Боянка Simple Smile

Аре няма ли да си признае кой е с двете черти, че ще се пръсна от любопитство Simple Smile))

# 114
  • 42.016399,23.101179
Честит рожден ден и от мен на Бояна!!!
Янче да ти е жива, здрава и много щастива! Laughing

# 115
  • София
имен ден, не РД. РД е на 03.05 Wink Мерси все пак за хубавите пожелания Simple Smile))

# 116
Янче
честито и от мен на малката бузанка!   bouquet

Кой е с две чертички да си казва  Mr. Green

Ванилке
нещо такова се получи, цяла седмица кашля като магаре, сиропите не й помагаха, дадоха й АБ, но пък държеше  няколко дни и ни прибраха в болница...

Монка
направо ти завидях... къде е тайната на живот без болни деца - признавай бързо  Grinning

# 117
Честит Рожден Ден, Монка!!!

Здраве , късмет , любов и сбъднати мечти
ти желая от сърце!

Ох... Емата ми се скъса от повръщане - поне 10х от 20ч до сега..., и рядко дриска - направо ще изкукам...
Тук четох лекарства против прилошаване в превозно средство да давам, чакам да стане сутрин - нормален час и отивам да купя нещо такова... капки Вомитосхил във форума хвалят... ама тук такова не се продава... други идеи ...

# 118
Мони, да си жива и здрава!!! Hug
Ние се завръщаме от семейна закуска от групата ни за игра Grinning Много беше хубаво, вкусно, децата се нащуряха, ние се наприказвахме Simple Smile
Ели, аман....За драйфане има и някакви свещички, питай в аптеката...И нашият татко е болен, дано тоя път ни подмине останалите Praynig

# 119
  • София
Монкаааа, ЧРД  Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт