Нашият месец отмина, лятото чака цяла декемврийска дружина!!!

• 56 145
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден, Мони!
Жива и здрава, много щастие и много любов около и в теб!

Янче, честито и на Бояна! Hug

Ели, дано сте овладели проблема и това да е последно за тая година!

# 121
Честит рожден ден,Мони!Пожелавам ти да си все така младолика,искряща от усмивки,весела и щастлива с най-близките си!  bouquet

# 122
Момичета , благодаря много за хубавите пожелания и картички   Hug 

# 123
  • София
Мони, честит рожден ден!! Късмет, здраве, спокойствие и здрава храна Simple Smile

Кво правите бе, отдавна не сме се виждали, чували, писали .....

ПП. Шоши, да не би Мишето да става кака Simple Smile

# 124
Мони, честито и от мен с най-добри пожелания! надявам се, че още си разглеждаш многото подаръци, а тортата е станала страшно вкусна!

Аз си мислех, че Нели може да се весне тук като първоаприлска шега, ама тц явно....

мкп, ти какво предлагаш, за да се чуем и видим? за утре следобяд например?

впрочем, моите предположения водят към същото като твоите.
.

може би най-сетне ще се сдобия с колело, стискайте палци.

# 125
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
честит рождн ден на Мони на патерици.
На нас Нелката уж ни обеща днес да са в Благоевград и да се видим, ама знае ли си, може да са го отложили. newsm78
На Вики от 2-3 дни едно от предните зъбчета и се клати, все си мислех че е още малка, амаа..... Confused
Има л и друго декемврийче с клатещо се вече зъбче?

# 126
Мкп, да.
Най-после пролет! Днес откриваме и грил сезона в градината Sunglasses

# 127
  • София
Simple Smile))
Шош, и Маймунка изрази същото предположение Simple Smile Браво, браво!

# 128
Искам да съобщя на безследно и безсрамно изчезналата Смайли, че от днес Георги е в София, за три дни. Повече информация и подробности давам само срещу три реда в темата.  Wink
Не съм се похвалила, че карам собствена кола, нали? Е, хваля се. Волво, мощно, голямо, сигурно....и много мъжко, разбира се. Ходя с прибрана коса, в събота си купих и цайси, в близки до мацката от бивш аватар форма и размер. Ще си направя и снимка. Скоро. Дори ще я сложа. Малко след като дам снимковия отчет от РД на Диляна. Mr. Green Embarassed А последната е в априлска ваканция. Имате ли такова понятие по вашите ширини? В ДГ са на сборни групи, тъй като на учителките нямало да им стигне лятото да си вземат целия отпуск. Мдаммм. Thinking

# 129
  • София
за пръв път чувам за пролетна ваканция в ДГ... Simple Smile Люсе честито, за всичко Wink))
Къде викаш е Гошето?

# 130
ГошЕто се обучава на някакъв семинар. Моята прелест също щеше да се домъкне, но не ми се тръшкаха 500 км. Момчето ми е отседнало при сестра ми, на отговорно пазене, в .... А Смайлито дека е? Grinning

# 131
Ти по-добре кажи Гошето де точно е...  Mr. Green
Точен адрес, телефон, кога излиза, в колко часа се прибира, по кои улици минава... такива неща!
Остави Смайли.

# 132
Не мога да я оставя. Това е капан, не е случайна работа. За какво, мислиш, съм го изпратила толкова далеч и три дни ще страдам?! Само тя да се Яви!

# 133
  • Благоевград
А последната е в априлска ваканция. Имате ли такова понятие по вашите ширини? В ДГ са на сборни групи, тъй като на учителките нямало да им стигне лятото да си вземат целия отпуск. Мдаммм. Thinking
И в нашата градина има такова чудо. И аз за първи път чух за априлска
ваканция в градините.
Сборните групи са налице, а и детето не го приема спокойно.
Ужас направо. #Cussing out
  bouquet

# 134
цоп  и аз тука..
Ремонта го приключих. докладвам - нова кухня, алуминиева дограми прозорци/врати и си направих  подарък  - от ТАС пердета.
Всичко ми легна 6 хилядарка..ама си струва.
каквото изкарах от годишното приключване на фирмите (и скатаните резерви "и аз съм жена")- прахосах по кухнята..

да се оплача...в ДГ на Ивайло върлува някаква болест по госпожите - казва се "мързи ме да гледам децата" само се оплакват колко са непослушни децата и да си ходят в къщи, не ги искали в ДГ.

ще се вписвам вече редовно.

весел и доходен ден момичета.

Общи условия

Активация на акаунт