Нашият месец отмина, лятото чака цяла декемврийска дружина!!!

• 56 143
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честита кухня Simple Smile)) Много добре те разбирам за ентусиазма... И аз много обичам да си купувам разни неща за готвене и ала бала и да си правя подобрения в кухнята Simple Smile

При нас всичко е ок... май няма  с какво да се (не) похваля...

Нела може да я намерите във Фейсбука, много е редовна Simple Smile

# 136
  chef днес боядисваме яйца...всъщност каквото остана от кората..че моят пакостник мина с танка и свали на земята каквото докопа. #2gunfire

# 137
Защо днес боядисвате?

# 138
Защото, Люси, най-вероятно са католици. А Великден е в неделя.  Laughing

# 139
Мно`о съм непросветена значи. Само себе си знам. Добре че е външността да ми обира луфтовете в знанията.
Мерси, Алекс. Hug

# 140
 празнуваме и при двата празника и по източноправославен като вас и по католически, че в семейството сме един сбор от религии...голяма каца с боза. да няма обидени и нацупени минаваме по два пъти.
Най-добре е Ивайло яйца и зайци/играчки два пъти ще получи/строши Mr. Green

# 141
  • София
Simple Smile)) Ужас...
Добре че Коледата ни съвпада с католическата, че тогава не знам какво щяхте да правите Wink
Или по-скоро добре, че не празнуваме Коледата, както другите източноправославни, които празнуват на 06.01...Simple Smile))

Мая всеки ден ме пита кога най-после ще боядисваме яйца...

# 142
Олеле, хамелеон, при вас е пълна лудница...То и при нас де....И ние лека-полека празнуваме католическия...децата търсят шок. яйца, скрити от Великденския заек в градината... Wink В дет. градина са боядисвали оняден, а днес заека ги е нагостил също Wink
Уф, каталясах нещо. Имахме пикник от дет. градина в парка...То аз какво ли видях от него де от търчане след Емма Twisted Evil

# 143
  • Sofia
Шоши,вие май добре си живучкате, както казва Софито, в таз Германия Wink

# 144
Привет
Хамелеон
айде честито тогава... все вкусни неща да готвиш в новата кухня  Wink
И ние празнуваме по 2х... Емата от две седмици обяснява как ще боядисва яйца  Mr. Green... сега тренира... за да може после по хубаво да ги боядиса  Wink
Истината че сега ми е много Великденско празнично, защото и на всяка крачка яйца, зайци и щуротии има като окраса... пък и по градини, клубове и кръжоци Великден е тема от месец... и децата вече са в очакване  Mr. Green

Хора да ви питам , може ли Емата да има хемероиди, вътрешни, защото от вън не виждам, но като й бърша дупето, има винаги кървава следа... от 2-3 дена де... - сори за подробностите  Crazy и какво да я правя значи ... май ще се обаждам на педката петъчно...
До понеделник дрискаше по 100х - разстройство... сега ... не знам какво е туй нещо...

# 145
Ако кръвта е ярко-червена, възможно е да са хемороиди. В здравния гледах преди няколко дни имаше тема за хемороиди при бебе на 8-9 месеца.
Възможно е и от разстройството да й се е разранило Д-то.
При всички положения трябва да я види лекар.

# 146
Черпя за цветето ми!

# 147
Честито на всички цветя, малки и големи, наоколо, а и на всички останали - хубав цветен ден!

# 148
  • София
Честито на всичките ни хубави декемврийски цветенца и ите цветни майки Simple Smile
Целувки Simple Smile

# 149
Честито на всички цветни имена!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт