Нашият месец отмина, лятото чака цяла декемврийска дружина!!!

• 56 136
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
  bouquetНА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ, ДЪРВЕТА И ПРИРОДНИ ЯВЛЕНИЯ/БЕДСТВИЯ - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

# 151
ЗДравейте и от нас следваканционно  Hug,

Ние се завьрнахме от екскурзията , която си направихме 10-дена с децата. Ходихме на Плиска , Мадарски конник , Преслав , Шумен , Котел и Жеравна. Имахме идея да посетим и зоо в Ст. Загора ( много любимо място на децата, което посещаваме поне 2-пьти годишно) , но много се замотахме наврьщане в Котел и не успяхме. В Котел имат страхотен природонучен музей.  Peace Вьпреки , че градьт като цяло ни се видя доста запуснат и занемарен.  Thinking  Музеят вьв Велики Преслав сьщо много ми хареса - отвориха ни трезора , за да разгледаме преславското златно ськровище.
Ето и малко снимки да ни видите :  http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2273&AlbumId=129764

Честит имен ден на Мартиновците ( на патерици) и всички Цветя - Цвети и Неви  - специални поздрави  bouquet .  Ние сьщо празнувахме в кьщи ИД на нашия Мартинос.

На зьболекара вчера ( Яна ходи на ортодонт и носи апаратче) боядисваха зьбите на Яна с една боя , която показва кьде има Чук и Пук. МНого интересно беше. Направихме снимки и сега ще им ги закача на шкафа над мивката, за да ги гледат докато си мият зьбите. Ако ми ги пратят и на мейла ще ви ги пусна да видите - много е интересно и поучително  Laughing

Боядисахте ли яйцата днес. Ние с Яна цяла сутрин се борим с тях. Марти ще боядисват в градината - сутринта занесе три яйца, боички , лепенки , памук. Беше доста ентусиазиран. Ще видим довечера какво е сьтворил.  Laughing
" Католичките" , да казват как мина Великден при тях. И снимки може да погледаме   Laughing

Ели, какво стана с Емката . Води ли я на лекар за дупенцето. Какво казаха.

# 152
И Дилка ще боядисва яйце в ДГ. Всъщност по нейно мнение госпожите ще боядисват. Mr. Green
Домашните ще красим довечера. След 17:00 е, но в това отношение съм в разрез с църковните виждания /няма да навлизам в подробности/, та смятам, че не пречи. Отивам да гледам снимки.

# 153
Шоши,вие май добре си живучкате, както казва Софито, в таз Германия Wink
Simple Smile Чоча, кое е това Софи? Simple Smile
Иначе-да, екстра ми е. Мюнхен е пъти над Бон по отношение на всичко, не мърдам от тук  Peace
Мони, браво на вас за ескурзийката, супер е, че ходите по такива места Hug
Добре ни мина Великден, децата преядоха със шоколадови яйца и зайци Grinning Диана също боядисваха в градината, а сега на дневен ред са им 2 дни в гората. Водим ги сутрин и те са цял ден там, обикалят, готвят всички заедно и ядат в една хижичка и следоябд в 17ч си ги взимаме. Лятото е предвидено и да спят там, да видим Simple Smile

# 154
Ето снимките с Чук и Пук.   Пьрво се намазват с тази синята боя , после се изплакват и остават местата , кьдето има отлагания на бактерии. Накрая са измити с четка за зьби , след обстоен урок как правилно трябва да си мием зьбите.

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2273&AlbumId=129803

Трябва да ви каже , че снимките имаха поразителен ефект и вьрху Мартин - така се стресна като ги видя , че снощи 5 мин. не излезе от банята - ми си зьбите много старателно. Аз им закачих една снимка на огледалото , за да си я гледат докато се мият.  Mr. Green

# 155
Монка страхотни снимки  Party направо ви завидях екскурзиите  Party
А за чук и пук много добра идеята  Sunglasses

Мацки
искам да ви питам сега, защото сагата с дупето вече стана и сага и с пилето... задълбаха се проблемите ни в това отношение...
Та значи с акото на Е. излизаше една като слуз, цялото ако е в слуз, и разни като бели власинки около цялото, вече са като чели по малко... но си ги има... и още ми е с малко рядко щастие де...ама за друго ще питам
та тези бели власинки - като косъмчета от бяла котка, малки и тънки... били червейчета  Shocked
хващали се от пясъка, тревата и всякаква мръсотия и само през устата влизали, може и корем да боли от тях... или пък се получават с времето такива възпаления като във нашия случай... та някой да знае за какво става въпрос???
това глисти ли са?
аз и на чепки не помня името което спомена докторката... и нещо с моите обяснения не мога да си помогна по Интернет да издиря...
та знае ли някой що е то?

# 156
Ели , глити са това.  Смучат се едни гадни хапчета еднократно и минават. За сьжаление нямам никакьв спомен как се казваха. Но вземи мерки да ги излекувате.  Peace  Че са опасни май, ако не се изчистят.

# 157
за глистите Vermox-таблетки,има и друго - но е сиропче "Helmecid"

профилактично могат да се дават сурови тиквени семки

но най-добре е доктор да си го види .

ние имахме този проблем и си даваме постоянно ако за анализ

редактирам се . ние се лекувахме цялото семейство, защото Доки каза че е заразно..
ама де не шашка някой..все пак нека специалист се изкаже..

# 158
Дааа, снимките, Мони, са много хубави, а Марто отново ми се струва много пораснал!

Ели, и аз мисля, че са глисти, но лекарката нищо ли не предписа? Дано разберете скоро как да разрешите проблема!

Светъл Великден на всички, ако не се чуем пак!

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 18:07 от Маймунка

# 159
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
Днес бил Викторов ден, та искам да почерпя от имто на Вики!!!
Честит празник и на всички останали малчугани носещи това борбно име. Да са ни живи и здрави. Wink

Мони страхотни са ви снимките, завиждам ви за екскурзийката. Laughing
Eli_cz дано по бързо ги изтребите гадинките. #2gunfire

# 160
  • Sofia
Добър ден Laughing
Викторов ден е на 11-ти ноември Св Мина Peace
А иначе мерси за почерпката,точно кафенце ми е пие Laughing

# 161
Същото каквото написа Хамелеон, всички сме под ножа за профилактика Wink само за бебока не ставали тези медикаменти, че били за над 1г.
та така...
Ами боядисахте ли яйцата, омесохте ли козунаците  Grinning

# 162
  • 42.016399,23.101179
chocha и аз така си мислех, ама се оказа че има два такива дни-пролетен и есенен. На двама различни св. Виктор са. Днешният е св. Виктор Никомедийски. Не че е и двата са големи празници, ама се радва детето и подаръци си получи. Laughing

# 163
честито на Викитата значи  Mr. Green

Марси
какъв е тоя линк за бременните в подписа ти  Whistling Mr. Green

# 164
  • 42.016399,23.101179
честито на Викитата значи  Mr. Green

Марси
какъв е тоя линк за бременните в подписа ти  Whistling Mr. Green
Благодаря значи. Wink
Линка е на център за бременни на моя приятелка, помагам  и за сега, ама се надявам съвсем скоро и да почна да го посещавам като клиент. Laughing Много зор ни дава Вики кака да става и вече усилено работим по въпроса. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт