Мартенско слънце грее, дечицата ни да засмее - Бургас

• 17 011
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
 Кое да е 299лв млякото ли  Whistling Пък аз от кога чакам такова мляко, ей сега няма никакво съмнение че е истинско от кравата на леля Милка  Laughing

Аз скоро няма да го посетя Кауфланд, като мине истерията по откриването може би  Rolling Eyes

# 151
Еееее, Ивче, ти пък сега по-отворена от мен!  ooooh!Ай мини някой ден да ме вземеш да зяпаме заедно.За теб млякото, за мен-омекотителя. hahaha

# 152
В Кауфланд  се продава стока с изтичащ срок на годност. Изкупувят я от складовете на просивзодителите на безценица, понеже не става за търгосвската мрежа и за това цените са такива. Наистина "купуваш- ядеш", защото на другия ден вече не става...

Карфур няма нищо общо с политиката на Кауфланд. По скоро е като Метро!

# 153
Голяма лудница било в тоя кауфланд а ценичките как са?

# 154
Имам едно питане
Беба е с бронхит и ни изписаха антибиотик СТАНДАЦИЛИН ,някои да го е пил или да са му го изписвали?

# 155
Здравейте, бургазлийки! Чета ви от няколко дни и ми е много весело...Аз мисля утре да посетя Кауфланд, ако мога да се добера изобщо. Вярно ли е това за стоките, които не стават за търговската мрежа? Или само някои продукти са така?
А знаете ли кога ще отварят този Карфур?

Лека вечер Hug

# 156
добре дошла  Nerina, аз например не мога да ти дам информация относно питането ти,много домакинска ми идва тая тема, а пък аз гледам всячески да  побягвам от основната си настояща роля Mr. Greenама виж работещите майки са в час/пък и фейс контрола по балконите/  Laughing

# 157
Вики, щом бебето е с бронхит и имаш назначено лекарство от лекар, какво значение има дали някоя от нас го е давала?
Какво точно те притеснява?

# 158
Пък днес и аз бях на работа. Фръц!  Grinning

# 159
  • тъгата в мен
Детенце,аз пък тамън да те питам защо си си в къщи...и ти да вземеш да се похвалиш!

# 160
абе ах-че ти имаш ли 16 , за да работиш Laughing

# 161
абе ах-че ти имаш ли 16 , за да работиш Laughing

Имам 19  Wink а ти кой/коя си прощавай,че ... ? Никът не ми е познат?  Grinning

# 162
данни по лична карта или да се обрисувам визуално и душевно Laughing

# 163
данни по лична карта или да се обрисувам визуално и душевно Laughing

И една циркова програма,ако може.   bouquet

# 164
тъй,по лична карта като гледам в  циганските  среди мога да съм ти  майка,снимката не си я харесвам и няма да ти я пращам,душевно съм търпелив до идиотизъм оптимист,а за цирковата програма немаш грижи-ще я направим с твоя подопечен-шар пея Laughing

Общи условия

Активация на акаунт