Мартенско слънце грее, дечицата ни да засмее - Бургас

• 17 187
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Oo вие се разбудихте  Laughing

# 181
Аз също съм с гнойна ангина,но засега овладявам положението с хомеопатия.Боледувам много често и в противен случай трябва да пия АБ на всеки 2м,не върви някак..

meri_zajo колежките ми гледам че правеха гаргара с кола и полипите падат наистина  Peace

# 182
    За гнойна ангина пробвах един бабешки метод аз и взе че се получи. Твърдо сварено яйце се разрязва като изстине поръсва се със захар /може и пудра-захар/ и се връзват на гърлото. Дори е най-добре да се преспива с компреса  Peace

Ренито щях да ти отговарям в другата тема, но я изгубих в момента, ремонт на чанти правят в един магазин за чанти и дрехи на спирката на Операта  Peace

# 183
\Виж това с колата сега се сещам че и то действа доста добре.Пробвай и него.

# 184
Ренито, здравей мила  bouquet радвам се да те срещна отново и съжалявам, че пак боледуваш от тез гадни ангини...Нали бяха отминали с хомеопатията?

Ние преди малко се върнахме от Кауфланд-а (както тук кръщаваме повечето магазини hahaha)..голяма лудница, голям народ...На мен ми е квартален тоз магазин и решихме с малката да се разходим ей така за спорта. А там наистина като се е стекла една навалица като за последно Shocked Едва се минава през иначе широките "коридори". Блъскане, мачкане, бутане, лошо ми стана. Забелязах повечето хора мъкнеха омекотителя 4л. за 2.99лв.. Струпвания имаше основно на зеленчуците, месата, млякото за 0.15лв.
Половин час там ми се отрази като 2 часа фитнес Crazy

# 185
За ангината да кажа нещо изпитано :

Ако е много зле положението - 2 жълтъка, прибавяш сол докато стане като пластелин.,
разделя се на 2 и ги правиш плоски, като кюфтета, слагаш ги на двете сливици и отгори си слагаш кърпа, която завързваш на врата.
Ако е по розово положението - 2 твърдо сварени яйца, докато са много топли ги нарязваш на малки парченца /кубчета/, завиваш ги в кърпа и пак слагаш на врата.
При първия вариант, яйцата трябва да са на кожата, а при втория в кърпата.

Утре сутринта, трябва да си 6  Wink

# 186
Нарина къде се изгубихте вие с Пламенчето,а? Наскоро Ронка ме пита за вас.
От малка си боледувам,уж се поразредиха ама ей ги пак ме тормозат.

Това с яйцето съм го пробвала ама на кожата белтъци с пудра захар съм слагала и нищо,няколко часа ги държах  Thinking

# 187
Мнооого благодаря на всички за съветите  Hug, ей ся съм се увързала тука с яйца с пудра захар, дано утре да съм по добре  baby_neutral Добре, че свеки изведе децата навън, че горките 15 дена слънце не са виждали. Аман от тия болести  #Cussing out
Да питам за гаргарата с кола топла или студена трябва да е? Предполагам не пречи ако е Лайт, че такава имам  Rolling Eyes

# 188
Май беше стайна температурата на колата...

# 189
  • UK
 А защо точно с кола... Нещо друго газирано не става ли

# 190
  • Бургас
Не, колата съдържа киселина и други съставки, които разяждат, дори свалят ръжда. Колата трябва да е студена, дори може да е с бучки лед вътре. Може да е лайт, разликата й с обикновената е само в подсладителя.   Peace

# 191
Колата има разграждащо действие,смятайте колко е полезна  ooooh! Сега и аз ще поръчам на мъжо да купи..

# 192
  • UK
Не, колата съдържа киселина и други съставки, които разяждат, дори свалят ръжда. Колата трябва да е студена, дори може да е с бучки лед вътре. Може да е лайт, разликата й с обикновената е само в подсладителя.   Peace

Ясно  Hug

# 193
  • Бургас
ето още инфо Laughing
само за филиалите на Била в град Бургас:
за пазарните дни:петък , събота и неделя
мляко на 0,17 лв.
прах Персил 4кг за 17.89лв
сирене за 2,90 кг и тн.
 ще свалят я , и аз като една пенсионерка ся къде са по ниски цените я Mr. Green

# 194
Някой виждал ли е Aramıs Always? Tърся го спешно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт