И з р а е л 27 - маскирани за Пурим

• 16 785
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Еспа,наборке,честит и на теб Рожден ден!

# 136
# 137
  • Някъде там...
Честит рожден ден,Еспа

Обича да се гушка Кукула ама само когато тя иска  Crossing Arms

# 138
  • T"A
Espa,

С пожелание за много здраве, да се наслаждаваш на всеги миг в живота си, и да се изпълнят най-съкровените ти мечти!

mimkis, Еспа я вкарах без да я питам, ей, сега  Laughing Близнаците да си каже дали да я впиша  Flutter

Списъкът: http://docs.google.com/View?docID=dqqc6f7_8d66fqfdp&revision … _latest&hgd=1
И календарът (който има gmail, може да го види): http://docs.google.com/Present?docid=dqqc6f7_11gq778jgq

Картичката с кончето наистина е страхотна, дано Хари я види - за нейната дребосъчка ще е забавно да си поиграе  Hug

Да ви кажа - има някои дати, като 21.04. например  Laughing - все едно награди са раздавали в родилното, ако някоя майка роди тогава и всички са се струпали да раждат на този ден  Joy вчера - трима рожденика, днес - две рожденички; а май и юни ни се падат с дефицит на поводи, Бубе, Цани, Мимкис - вземете си поука  Grinning

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 17:12 от Mentha

# 139
  • Някъде там...
Аааа аз не съм съгласна с летния сезон-това означава да мръзна в болницата  Joy те тука все им е топло все климатик искат-ужааааааааас.А мъжо като се замисля май не е съгласен с нито един сезон и месец така,че давам предимство на вас  Peace

# 140
Поздрави на рожденичката Two Hearts, още никой не познавам, но лека полека се ориентирвам.Но рождените дни са винаги чудесен повод за сърдечни пожелания за добро здраве, весело прекарване и много поводи за усмивки през цялата година Two Hearts

# 141
  • Някъде там...
Мали,добре дошла и тук  Hug Сега и тези които не пишем в готварската темичка можем да те опознаем  Peace

# 142

ЧЕСТИТ РОЖДЕН МИЛА ESPA

# 143

Честит Празник, Еспа!
Бъди много щастлива и обичана!
Много радост, късмет и весели мигове с любимите хора!

Мали, радвам се да те "видя" и тук  Peace!

# 144
Много сте мили всички, благодаря ви за хубавите пожелания  bouquet
Mentha, много интересна тая Рубик торта, много трудна ми се вижда!
А какъв мерак ми е да се кача на кон....
Тигре, бързо да се оправя малкото тигърче-мигърче.  Имам въпрос, сигурно си казвал по-назад ама съм изтървала, от къде сдоби тоя бор? И на мен ми е мерак да се опитам да отгледам.
Спокойна нощ ви желая  bouquet

# 145
  • На дивана, под юргана
Тигре, бързо да се оправя малкото тигърче-мигърче.  Имам въпрос, сигурно си казвал по-назад ама съм изтървала, от къде сдоби тоя бор? И на мен ми е мерак да се опитам да отгледам.
Спокойна нощ ви желая  bouquet

Еспа, Честит Рожден Ден!
Комплектът ми е подарък за Коледа от един приятел. Доколкото знам не са се продавали в България. Може и да са американски, но на кутията пише, че се дистрибутират от холандска фирма.

Еспа, в кутията бяха 3 семенца. Ако поникне повече от едно, мога да ти дам. Ти в София ли си?

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 23:30 от tigar-migar

# 146
Честито,Еспа!

# 147
  • T"A
Днес (и вчера) бях в един сладкарски магазин, но професионален, за хора, които разбират от сладкарство (за разлика от мен), отвориха го преди няколко месеца в Р"Г, преди това пътувахме до Тел Авив, ако искахме нещо по-специално... Човекът ме занимава един час с обяснения (днес бях сама, вчера имаше и други клиенти), накрая и подарък ми направи, а аз се почувствах неудобно, защото всичко на всичко купих пудра захар, формички за сладки и форма за кекс, а получих цяла лекция по сладкарство (не че съм запомнила нещо), пък сега и мус трябва да правя, защото подаръкът ми е за украса на мус  Joy

http://www.pelechef.co.il/ - това е сайтът на магазина, само на иврит е, за съжаление, но, ако натиснете рибките в долния десен ъгъл, може да свалите презентация със снимки от някакво изложение, в което са участвали....

От там ще си купя боите... чудих се дали да не пробвам и с някаква глазура, която продават - на прах, но като не знам дали е подходяща... май сама ще си я бъркам... Оф, защо нищо не разбирам от тези работи  ooooh!

Confused: Един въпрос - глазура на иврит как е? Аз му казвах айсинг, за по-сигурно  Laughing Той обаче ми говореше за итур (עיטור)  Thinking Айсинг - icing, не е ли зигуг (זיגוג)?

# 148
Честит Рожден Ден ESPA!Много щастие,здраве и любов!                                                                                                                                               

Честит Рожден Ден и на Близнаците!С пожелание за много здраве и успех във всяко начинание!

P.S: Ментичка,на мене още ми е рано да се замислям,той и Ицик поне до 2-3 години не иска и да чува за дечица,пък и аз не се чувствам готова в момента!Иначе определено искам да имат рожден ден през лятото.Така че приемам твоите думи ,като пожелание! Heart Eyes

# 149
  • На дивана, под юргана
P.S: Ментичка,на мене още ми е рано да се замислям,той и Ицик поне до 2-3 години не иска и да чува за дечица,пък и аз не се чувствам готова в момента!Иначе определено искам да имат рожден ден през лятото.Така че приемам твоите думи ,като пожелание! Heart Eyes

Мацко, то готови за тези работи няма! И никога няма да бъдете... И ние не бяхме готови. Не че сега сме готови ама нейсе - 4-ти рожден ден отпразнувахме по нова година! Такива и ще си се пенсионираме... не-готови  Laughing

Мога само да ти кажа, че безсънието на 25 се понася по-леко от безсънието на 35... пък и за тичането важи същото... Всъщност на 35 по-лесно приемаш факта, че не си готов...
Да ти кажа право - същественото в тази работа не е замислянето... с работа става! А планиране понякога и не може да се направи - имам разни познати дето чакат, чакат, чакат... а после като искат се оказва, че искат, искат, искат... ама - нъц!

Общи условия

Активация на акаунт