И з р а е л 27 - маскирани за Пурим

• 16 804
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там...
Добро утро  Embarassed аз тъкмо се опитвам да отлепя  Embarassed  kaffeetrmker_2
Близнаците,страхотна си  Hug Ако видя едно такова малко конче как ще го нагушкааааааааам

# 121
  • На дивана, под юргана
Тиги,скарлатината не е като другите шарки.Тя е бактериална и към нея не се създава имунитет.Моите я изкараха преди два месеца без обрив.Мария беше с много висока температура.Установихме ,че е скарлатина по "малиновия език" и гърлен секрет.Лекува се задължително с АБ,защото "гада" който я причинява трябва да се ликвидира,иначе - ревматизъм и засяга клапите на сърцето.Жаки също минаха през скарлатина.С нея тогава обменяхме опит.Бързо оздравяване на малкото тигърче,и дано не е скарлатина!

Благодаря за информацията. Ние вчера го водихме на лекар. Той го прегледа, включително и гърлото и езика. Каза, че гърлото е червено, но не вижда никакви признаци за скарлатина за момента. Да сваляме температурата с Нурофен или Ефералган, както и да даваме витамин С. Ако не свали температурата в следващите два дни да започнем с АБ. Той досега винаги изписва Успексин или нещо такова беше... май други не се произвеждат или той не знае за тях... Тази сутрин нямаше температура. Дано и през деня да не вдига.

Приятен ден на всички!

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 12:27 от tigar-migar

# 122
  • T"A
Ей, два дни хапваме и пийваме в темата  Grinning -  на това се казва празнично настроение!  Hug

Моят мъж така се е навил на тортата във форма на кубче Рубик, че вчера до късно обмисляхме как да я направим, хубавото е, че лесно намерихме рецептата Rubic cake, трудното е да я "опаковаме"  с глазура и да я боядисаме правилно... До полунощ снощи съм чела тортените теми и библиотеката със съвети.... Имам две седмици до рождения ден на брат му, да видим дали няма да се откажа до тогава  Rolling Eyes

Катя Акхиал, със закъснение видях, че и ти си почела празника маскирана  Grinning Такава веселба е на Пурим, че колкото повече - толкова повече dance Поздравления за първия успех, отбелязан в линийката ти  Wink

Татянка, как беше на снимките? Как ви снимаха?

Бубе, няма ли близо до вас хава? Да питам ли конския експерт вкъщи?
Аз също много обичам коне  Heart Eyes Но не яздя  Sad Само ги подкупвам с моркови и кубчета захар  Laughing На нашата конна база веднъж бях отишла с Тик Так, но съм ги държала в ръката и те се разтопили леко, имаше един кон, закъснял малко за тренировка, и ме надуши, на всяко кръгче идваше при мен и си пъхаше муцуната в ръката ми, аз си мислих, че иска да го галя, докато се усетя, че не му е заради ласките... Laughing

О, и Меченцето си е свалила костюма, мимкис и басис - също, а Цани и Наина държат фронта до последно с Тали  Laughing Пете, много сладки снимки сте направили вчера  Peace

# 123
  • Някъде там...
Има над Хайфа,Ментичка...Моя мъж е бил там учител на дечицата  Peace А и нашата ветеринарка си има конче ама понеже го обожава и аз не смея да попитам да ме качи  Joy или да го пипна  Joy взема го повредя  Joy

# 124
  • T"A
Ааа, мадрих ли е бил? Той ще те крепи на коня  Peace За първи път е по-добре да си на затворено място и с каска, пък на коня няма какво да му повредиш, знаеш ли колко едри чичовци  се качват  Wink

Иначе всеки, който си има кон, си го обожава, няма как  Hug невероятни животни са, пък и е скъпо удоволствие...  Confused Как е котката? Разбирате ли се?  Laughing

# 125
  • Някъде там...
За първа нощ спахме и нищо не строши...Свиква вече с нас,търси ме...Като и доскучае се качва отгоре ми и ме гледа как спя ама нали е дебеланка тежи и ме събужда,отварям очи и виждам една черна муцунка  Joy По цял ден стои на прозореца и дебне птичките а някой като излезе от банята тя отива в душ кабината и почва да се търкаля във водата  Shocked луда котка ей

# 126
Код:
По цял ден стои на прозореца и дебне птичките а някой като излезе от банята тя отива в душ кабината и почва да се търкаля във водата  Shocked луда котка ей
hahaha Joy  За птичките не се учудвам, нали им е в природата, ама котка, която обича да се къпе е това е рядкост Party Laughing

# 127
За първа нощ спахме и нищо не строши...Свиква вече с нас,търси ме...Като и доскучае се качва отгоре ми и ме гледа как спя ама нали е дебеланка тежи и ме събужда,отварям очи и виждам една черна муцунка  Joy По цял ден стои на прозореца и дебне птичките а някой като излезе от банята тя отива в душ кабината и почва да се търкаля във водата  Shocked луда котка ей
Joy Joy Joy

Няма да се отказваш Мента  Naughty Ние сме с теб , ти можеш , вярвам ,че ще я направиш перфектно . С каквото можеме ще помагаме (нищо ,че нищо не разбирам от готварство )  Hug

# 128

Честито на Близнаците (всъщност на тяхната мама).
Да бъде все така позитивен, положителен и толерантен човек.
Да радва близките си с добротата, красотата и готварските си умение!
Надявам се все по- често да наминаваш при нас  Peace!

# 129
Близнаците,Честит Рожден ден и от мен !

# 130
Близнаците Честит Рожден Ден!
 smile3510

# 131
  • T"A
Анди,   bouquet това е душевна подкрепа, пак е важно Grinning, пък аз после ще идвам да рИвЪ във форума, че нещо не се е получило  Blush Хич ме няма по пипкавите неща...  Stop

Борянче, ама ви е смешен домашният любимец - котка и вода уж са несъвместими понятия, но сте попаднали на котка с характер  Laughing А обича ли да се гушка? Някои котки са такива зверове, че, а, си я пипнала, а, те е одраскала  Crossing Arms

# 132
Здравейте,
Почерпете се за мое здраве, днес ставам на 33

Близнаците, Честит Рожден Ден, много любов, здраве и късмет  bouquet

# 133
4естит рожден ден на Близнаците! newsm51 bdbaloni baloni

Присъединявам се към конския фен-клуб  .Един ден непременно ще имам собствен кон.Обещала съм си....Ето един поздрав към рожденни4ката .Нека бъде  и за онези,които оби4ат коне.

http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3128106

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 16:53 от Sarrah

# 134
 smile3510 Честит Рожден ден ЕСПА!

Наздраве до 120!

ПП. Прати на Мента дати, да сме по подготвени следващия път Laughing  bouquet

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 16:44 от mimkis

Общи условия

Активация на акаунт