И з р а е л 27 - маскирани за Пурим

• 16 792
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  • На дивана, под юргана
Добър вечер!
А какво стана в белият бор? Поникнаха ли семенцата?

Ами ние вече се изтягаме под дебелата сянка на бора...  Laughing

Майтап! Мисля до 22-23-ти март да го държим в хладилника. След това както е по рецептата - на топло и слънчево място. Направих снимки в началния момент след малко ще ги кача за да ги видите.

# 106
  • Някъде там...
Ей Пете какви са ти чаровни децата,да са ти живи и здрави  Hug
Близнаците   bouquet
Тиги твоя син не празнува ли Пурим?
И мен ме заинтерисува тоя суитчър Simple Smile аз си падам по всички анимационни герои  Peace

# 107
  • На дивана, под юргана
Ето и снимки от проект "Белият бор": http://www.snimka.bg/album.php?album_id=351710

Боряна, не се бяхме подготвили за Пурим. А освен това и се поразболя... от понеделник вдигна температура - 38 градуса. Днес дори имаше и по-висока. Но е на моменти - вдига, сваля... На 1-ви март бяхме на един РД и няколко дни по-късно ни се обадиха, че едно от децата се нашарило - май е било със скарлатина, но е била още в скрит период. Сега чакаме да видим, дали е настинал или е шарка...

# 108
  • Някъде там...
Ох от една страна по-добре да изкара шарката докато е малък,но от друга нека си е една обикновена настинка  Rolling Eyes Миличкия каквото и да е нека се оправи бързичко  Praynig
Интересно е това с дръвчето чак и на мен ми се прииска да имам  Joy
А да и за шарка съм чувала,че ако се даде глътка червено вино веднага ще избият пъпките по коремчето първо,аз така се бях изринала ама бях по-големичка та си пийнах доста винце  Crazy

# 109
  • На дивана, под юргана
Интересно е това за виното...
Ей сега ще отида да го пробвам върху себе си в пропорционална доза. Не бива първо върху детето! Татковците за какво са - да се жертват с едното червено вино, я!  Laughing

# 110

Дълго младей,
                                            век поживей,
                                            много се смей
                                            и във всичко успей! 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СКЪПА БОРЯНЧЕ     Hug Hug Hug

# 111
  • Някъде там...
Благодаря много Лабриут  Hug

# 112
Мале , Тигре , страшен си ....И с роклАта тА взимам  Joy Дрънни едно вино в името на детето , жертвай се ! Сериозно - да се оправя малкото тигърче  по-бързо пожелавам!

Ще ви изям , бе ! Е га ти  форумския Пурим , а аз ни уши, ни тука се маскирах ...СтРам!  Joy Цъкам по нощите вместо да спя - който пие кафе така е ....след 15 .00   не се пие кафе  Naughty ...после се пулиш  #Crazy ужас , мани!

Та за кукуряците по нощите :

с ягодов аромат  Flutter

А когато ни е най-зле - така да ни е :   http://www.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01296/bridge_1296569i.jpg   Wink

Боряна , будуваш , а ...сега ще те гепя на скайп ! hahaha

# 113
  • T"A
- За една прекрасна майка на близнаци, която, за моя радост и чест, ни посещава от
                                                                     време на време и в тази тема.... А днес празнува рожден ден...
  Hug

Тали, виждам, че и на теб ти е трудно да се разделиш с пуримското си аплоа  Laughing И на мен... липсва ми... харесваше ми да съм Мама Муна  Flutter Party По Пикасовски  Laughing или не - все сте готини   thumbsup

Тигре, това американски продукт ли е? Като гледам как са изписали инструкциите, пък и кутиика - подредена работа, в техен стил е  Grinning Бързо да ви оздравява тигърчето Той карал ли е някакви шарки до сега?

Бубе, каква шарка си морила с вино? Аз имам до ден днешен белези от варицела  Sad и спомени от какви ли не други шарки  Sick

Отивам да ви дочитам и доразглеждам, ако не заспя, де...  newsm46

# 114
  • Някъде там...
Близнаците,честит рожден ден!Много красиви мигове ти желая!

Ментичка,незнам защо имам този спомен бях се изринала леко и майка се психира,че карам шарка и ме накара да пия малко червено вино.Спомените ги имам защото бях по-голяма вече.Изпих виното,но шарка не изби а и не бях болна.Незнам дали са бабини девитини или е истина...

# 115
Вчера нямах нет! Close
А следобед бяхме по снимки с принцеса Ана ,която беше перфектна - родена е за модел!Снимки и аз нямам,като излезе списанието ще ми се обадят да ми ги предоставят.Ще ги публикувам и тук.

Темата е невероятна от вчера!Напълнихте ми душата момичета и БРАД в рокля !Чак не ми се сваля маскировката днес....

Тиги,скарлатината не е като другите шарки.Тя е бактериална и към нея не се създава имунитет.Моите я изкараха преди два месеца без обрив.Мария беше с много висока температура.Установихме ,че е скарлатина по "малиновия език" и гърлен секрет.Лекува се задължително с АБ,защото "гада" който я причинява трябва да се ликвидира,иначе - ревматизъм и засяга клапите на сърцето.Жаки също минаха през скарлатина.С нея тогава обменяхме опит.Бързо оздравяване на малкото тигърче,и дано не е скарлатина!
Бубе,не забравяй фотоапарата !Искаме снимки и виртуална разходка !

# 116
 Добро утро ! Аз днес съм в отпуска - свеки потеглиха с малките към МОЛ-а , а на мене днес след вчерашната лудница (видяхте снимките) не ми се гледа народ ...Осамотявам се !  Whistling

Чакам снимки и от  моделката  Flutter .... ех !

Близнаците , ЧРД!  Изпълнявам 3 желания срещу сносно заплащане   Hug Всичко най-най и по-малко болести , повече радост и лека година! Успехи и удовлетвореност  - всякаква ...което за една жена е отопия , но ...  Mr. Green ... От все сърце - щастие ти желая !

Хайде за добро утро, вие нощни птици ....аз си легнах в 1.30 снощи ама вие бая сте поседели  Crazy  ....  Боряна, да сръбнете такова кафенце в лагера :

и да снимате наред  Simple Smile ....

# 117
  • София-България, Израел - където си поискам
Близнаците 2004, Честит рожден ден и от мен.Желая ти много здраве и късмет!

Тиги, при скарлатината може да няма обрив, може детето да има Т или само зачервено гърло.Различни са признаците, затова само гърления секрет показва 100% какво е.За съжаление без антибиотик не може да се лекува.Бързо оздравяване на малкото тигърче и дано не е скарлатина Peace
Пете, страшни снимки  bouquet, наистина се усети празничното настроение  Peace
Татянка -бърборанка, чакаме снимки с нетърпение

# 118
Близнаците 2004

Hug  bouquet Hug

# 119
Уау ...как ме изненадахте  Simple Smile момичета  Heart Eyes
Сърдечно Благодаря за пожеланията и цветята  Hug
Сълзи на радост останаха в очите ми  Heart Eyes

Ами...да почерпя  Party

http://media.snimka.bg/2373/011001481.jpg   newsm24

http://media.snimka.bg/2373/011001484.jpg   Flutter  Заповядайте и тук да се почерпите  Party

Борянка вчера забравих да ти честитя рожд. ден  Blush извини ме.
Пожелавам ти да си здрава и много, много щастлива и все така лъчезарна !
Специално за теб - http://media.snimka.bg/2373/011001322.jpg

Петя най-верния четец  Wink

Желая на всички хубав ден и повече усмивки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт