Януарската дружина регистрира сега, дъжд ще има от нови бебета!

• 13 050
  • 305
  •   1
Отговори
# 30
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Хриси, честита бременност - лека и спокойна ти желая , няма да я усетиш много,покрай баткото/това от опит Mr. Green/, и едно прекрасно,здраво и усмихнато бебе/пък може и две,ако искаш Stopbouquet  bouquet

Със закъснение,честит имен ден на Тошко и Дара - да са все така щастливи,здрави и безгрижни деца, и да си носят имената с гордост  bouquet

Пак със закъснение - Да ви е честит 8-ми март  bouquet  bouquet Надявам се,сте се сдобили с прекрасни /не задължително наложителни Crazy/подаръци, изпили сте по вино с добра приятелка/като мен Party/, и сте обяснили на милото,че 8-ми март е най-дългият ден  - 6 месеца преди и 6 месеца след 8-ми ,продължава Mr. Green Mr. Green

Ив, преживяла си онзи смразяващ ужас за секунди,който ти се струва часове Hug Hug Радвам се, че Шош предвидливо е останал в магазина, и съм сигурна,че следващият път ,когато си избираш гащи, Шош ще бъде законно завързан с най-новият модел сутиени в магазина - до пробната Mr. GreenНа мен това ми се случи преди години с Алекс в София Ленд....и усещаният бяха точно ,както си го описала - за няколко секунди,аз умрях Sick Sick И когато се оказа,че една от моите майки от фондацията го е завела да пият сокче/имахме акция там/,бидейки сигурна,че съм я видяла, първата ми реакция беше да я удуша ритуално, но втората реакция се превърна в поток от прегръдки,целувки и благодарност,че именно тя,а не някой друг е бил с детето ми Hug Grinning

Селма, та какво за  изчисленията за бебетата Whistling Whistling

# 31
# 32
  • София
Мислех само така да намина   tiptoe  tiptoe  tiptoe

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Честит Имен ден на Галите!   bouquet  bouquet
Мила Хриси, честито и от мен! Нека е лека и безпроблемна бременност с прекрасен финал - малка госпожичка  Wink  Hug Hug Hug

# 33
  • София
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Бъдете здрави и щастливи!   bouquet

# 34
  • при принцесите
Хриси, честито и лека и безпроблемна бременност и от мен Hug

Честит празник и на днешните именички  bouquet

# 35
Честит имен ден, на празнуващите днес!

# 36
На Галите да им е живо и здраво името  bouquet
Ив, забелязвам как всички се молим за теб Mr. Green  Mr. Green Laughing

# 37
  • София
Изнасям се към Слатина, щото намерих картичка от Германия, от гледачката на Шош Жана, която вътре ни пожелава ново потомство и Киро да действал...  ooooh! Самата картичка и тя с бебешки мотиви.  Tired

Зарязвам ви и ще се появя кат' се успокоите!  smile3534

# 38
# 39

Рали , макар да е специално за Ним, аз понадникнах  Blush Разкошна е, малката госпожица.  Simple Smile

Честит празник на всички празнуващи.   bouquet

# 40
  • У дома... някъде
Много са пораснали девойките от последните снимки. Hug
Хриси,лаека бременност и здраво бебче!  bouquet

# 41
  • София

Абе аз нали съм ти казвала, че едната ми баба е от русенското село Полско Косово. Да не се окаже, че сме братовчедки и с теб, освен с Анджелина?  Wink

# 42

Абе аз нали съм ти казвала, че едната ми баба е от русенското село Полско Косово. Да не се окаже, че сме братовчедки и с теб, освен с Анджелина?  Wink

Или пък Симо е вилнял на няколко места Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 43
  • София
Да ви е живо и здраво името, Господ по още едно дете да ви даде до 20 страница на тази тема!  Mr. Green

Ma, к'во ти става днес та кълнеш хората наляво и надясно  Mr. Green

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН

# 44
Ma, к'во ти става днес та кълнеш хората наляво и надясно  Mr. Green

Ми.....хормони Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт