Януарската дружина регистрира сега, дъжд ще има от нови бебета!

• 13 062
  • 305
  •   1
Отговори
# 15
 Joy Вероятно!  cheers

# 16
Тити, честито!    bouquet Лека и безпроблемна бременност ти желая!  Hug

# 17
Поправих заглавието на "нови бебета" за да се включат до 20 страница и Сту, и Клемс...  Mr. Green (и Саша, и Викс, и Анджи...)

Благодаря  Laughing Аз ще се включа с внучета след няколко години (15 минимум Mr. Green) .
Ив, а ти кога с ново бебе?  Whistling  Grinning

Честито, Хрис, лека бременност, здраво и красиво бебе!  Hug

# 18
  • Русе
Добро утро!
Хрисси, прекрасна новина  Hug
Нимски, разреших си да разгледам и останалите снимки от линка. Симонестата е страшна сладурана и е направо госпожица.На някои от снимките мнооооооооого прилича на Дени. Ще изровя нещо актуално и ще пусна.
Тук днес времето е гадно и май няма да става за разходка. Май ще досадим на някое приятелче на домашно  Mr. Green
Желая ви хубав ден   bouquet

# 19
  • София, Лагера
Хрисииииииии!
Честито бебче!  Hug
Лека бременност ти желая!  Hug

Брей, май малодетните майки станахме кът  Rolling Eyes... Ним? Ив? Нещо да добавите?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 20
  • София
Ним? Ив? Нещо да добавите?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ТцЪ! Naughty Аз съм пас още около 2 години, че мъжо е решил да учи. Или поне такива са ни плановете...

Рали, чакам с нетърпение да пуснеш снимки на Дени. Simple Smile

# 21
  • София
Хрисиии, честито!!!Страхотна новина, лека и безпроблемна! Пожелавам ти ноември една Сту в къщата!

Ивоооо, сОпри се, ма жена!  Naughty

# 22
  • София; Дружбето
Ним, не съ дърпай, след 2 години на Симона няма и трее бебе вече, а гадже Mr. Green
Ако има и други - признавайте си и айде на училище за бременни пак Blush
бтв - от ся мъ е шубе за след 6 месеца, кво си беше хубаво преди, като живеех в неведение ooooh!

# 23
Хрисиии, честито!!!Страхотна новина, лека и безпроблемна! Пожелавам ти ноември една Сту в къщата!

Стига сте го клели момичето, бе  Laughing
Хриси, ти си силно момиче, ще се справиш Whistling
Клемс, на Ива клетвите да се обърнат срещу нея СЕГА Mr. Green И тъй като все аз и ти сме и в устата, значи ще забременее с близнаци и то от куц секс Joy Joy Joy

# 24
  • София
Сту, "мани" тая работа ти, после ще се трябва да се напъваме за тризнаци двете.  Crazy

# 25
  • София; Дружбето
Сту, "мани" тая работа ти, после ще се трябва да се напъваме за тризнаци двете.  Crazy
Joyако я стигне Ив клетва шсе напънем дружно целия форум мисля Crazy

# 26
  • София
Не я нахъсвай, че онази е амбициозна, мамата си *****. Whistling

# 27
# 28
  • Willebroek, Belgium
Хриси Честито  Hug Лека бременност и на финала едно здраво и пухкаво бебче  baby_neutral  bouquet

# 29
  • София
Честит Имен Ден на Галите в темата!   bouquet

Да ви е живо и здраво името, Господ по още едно дете да ви даде до 20 страница на тази тема!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт