"Лицето на другата" и "Буря в Рая"

• 51 368
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • плевен
Добре беша да кажа нали Embarassed
Буря в рая

Маура е осъдена на 10.4г затвор а Луиса е освободена-Ботел разказа цялата истина че Луиса е мащеха на Маура а не кръщелница.Давид казва на Сиренита че може би Леонардито е негов син.Луиса отива в Рай да се моли да я приемат но те я изгонват оттам.Пенелопе чака баща си да обядват но Паци й казва че баща й е мъртъв.Пенелопе е убедена че майка й е виновна за смъртта на бащата.Карина моли Иска да остене с нея и да управляват заедно земите на Розенберг.Селина признава на Куко че не го обича а е влюбена в Лисандро.Хосе Мигел остава за малко в стаята и усеща присъствие-Аймар пак е отишла да краде плодове.Този път я показаха наистина че е тя.,

Утре ще е супер интересно-Не пропускай  Peace

# 106
cveteto 2009 newsm51

Благодаря ти!!!
Ох с тези разходки не мога да сваря да го гледам.
Колко са общо епизодите и кога ще е последният Thinking

# 107
  • плевен
cveteto 2009 newsm51

Благодаря ти!!!
Ох с тези разходки не мога да сваря да го гледам.
Колко са общо епизодите и кога ще е последният Thinking

175 епизода но кога ще  е последният не ми се смята.Днес бяхме на 140еп и ако искаш брой до 175 като махнеш събота и неделя  Peace

# 108
  • София
к'во стана м/у Паци и чичото - нищи не разбрах ?

# 109
Милата Аймар колко ми е сладичка...

# 110
Момичета, някой знае ли тази Паци какво крои? Много е антипатична.

# 111
  • София
Аймар близнаци ли ще ражда? Вчера мернах какъв огромен тумбак са и сложили.

# 112
  • София
Аймар близнаци ли ще ражда? Вчера мернах какъв огромен тумбак са и сложили.
И на мен ми направи впечатление, че е огрооомен. Simple Smile

# 113
  • плевен
Нещо тези серии не са ми интересни-нищо ново,нищо особено  Rolling Eyes

# 114
Какво стана днес????

# 115
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Момичета разгледайте този форум http://tvnovelasbg.4.forumer.com/index.php?showforum=263
Аз от тук разбрах как ще свърши  Peace  коментират сериите по сръбската телевизия, която е давала серияла, даже и серии има  Whistling Аз понякога си тегля серии да гледам. Само да пусна мухата Маура умира в последната серия.

# 116
  • София
Е, да, нали преди време тук имаше и линк към клипче, даже гледахме как умира.

# 117
аз специално гледам "Буря в рая" .. много ме кефи този филм.. искам да ви кажа просто,че тази сапунка е същата като всички други.  Аймар не е мъртва. След катастрофата я намира една негърка и понеже е островитянка някакви си духове я съживяват, но си губи паметта. Ако сте гледали филма тази седмица сте видяли, че я дават.  Wink Накрая ще си спомни всичко (все пак е сапунка), ще се събере отново с Николас и ще се оженят. А Маура умира от ухапване от пчели или оси не знам точно какво  Simple Smile това е.. ако ви интересува нещо ми пишете на: ledenoto_kari@abv.bg или на Skype: karito553 Simple Smile

# 118
аз специално гледам "Буря в рая" .. много ме кефи този филм.. искам да ви кажа просто,че тази сапунка е същата като всички други.  Аймар не е мъртва. След катастрофата я намира една негърка и понеже е островитянка някакви си духове я съживяват, но си губи паметта. Ако сте гледали филма тази седмица сте видяли, че я дават.  Wink Накрая ще си спомни всичко (все пак е сапунка), ще се събере отново с Николас и ще се оженят. А Маура умира от ухапване от пчели или оси не знам точно какво  Simple Smile това е.. ако ви интересува нещо ми пишете на: ledenoto_kari@abv.bg или на Skype: karito553 Simple Smile
Добро утро! Върни се 1-2 страници назад и ще разбереш, че не ни казваш нищо ново. Mr. Green

# 119
  • Плевен
Моля ви да не пишете,какво ще се случи с филма,аз го гледам и не искам да знам предварително,нали
има сайтове където се коментират нещата напред,пишете си там.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт