Турнето на U2 360 градуса

• 25 939
  • 499
  •   1
Отговори
# 90
Вече се чудя защо не направят така, че предлагането да задоволи търсенето. Ами направете още концерти, бе хора! Пуснете още дати, всички ще са доволни.

Така предлагам да се процедира и за следващата Мис: По поръчка- каква Мис Свят ще върви следващата година, и да си я моделираме. Дал Господ хирурзи и козметици.

# 91
Момичета, ако някоя от вас вече е платила абонамента от 50 долара, и има нужда от 2 билета, аз бих се комбинирала за останалите 2 билета, като си разделим 50те долара, разбира се.
Още един вариант, ако някоя е склонна на този вариант, аз бих могла да ги платя и после ще се оправяме.
Ако някой е ЗА, да ми пише на лични.

# 92
Момичета, ако някоя от вас вече е платила абонамента от 50 долара, и има нужда от 2 билета, аз бих се комбинирала за останалите 2 билета, като си разделим 50те долара, разбира се.
Още един вариант, ако някоя е склонна на този вариант, аз бих могла да ги платя и после ще се оправяме.
Ако някой е ЗА, да ми пише на лични.

момичета, вече платих присейлса, така че мога да купя още 2 билета за Загреб. Ако някой се интересува да пише

# 93
  • София
И аз го платих, но ние сме точно 4. Според мен и ти купи 4 билета, после ще ги продадеш, 100% ще има желаещи - прочети предните постове има добри идеи. newsm48

# 94
  • No Line On The Horizon
За Загреб със сигурност ще има желаещи, така че и според мен купи 4 билета.

# 95
Шушумига, аз ще мога да ти кажа утре сутрин преди да е започнала продажбата. Половинката спи, а трябва да уточня с него какво ще правим. Мислехме и до последно увещавахме едни приятели да вземем заедно билети, но те се отказаха, та трябва да решим ще ходим ли сами или не.

# 96
  • София
Аз да задам поредния въпрос.  Като гледах предварителната продажба за Барселона, там се избираше от падащи менюта  бройка и цена и понеже единия от групата желае различен билет от останалите се чудя как може да стане - дали първо да купя три и после наново да вляза и да купя още един?  newsm78

# 97
Тези 50$ са си чист грабеж  #Crazy. Не разбирам защо трябва да се плащат  newsm78. За привилегията да си купиш билет ли? Та той не е хич евтин. Ако получаваше поне по едно CD с автографи или оригинална фланелка за всеки билет, по бих го приела. Но така за нищо да искат 50$, голямо печалбарство. Възмутена съм! Значи всели билет се оскъпява с минимум 12,5$. Така ли излиза?

# 98
Тези 50$ са си чист грабеж  #Crazy. Не разбирам защо трябва да се плащат  newsm78. За привилегията да си купиш билет ли? Та той не е хич евтин. Ако получаваше поне по едно CD с автографи или оригинална фланелка за всеки билет, по бих го приела. Но така за нищо да искат 50$, голямо печалбарство. Възмутена съм! Значи всели билет се оскъпява с минимум 12,5$. Така ли излиза?

за 50 $....не съм чувала за толкова евтин автограф на Боно Grinning
Мила, никой не те принуждава да си плащаш 50-те долара, аз съм си купила билети без тях, но за това ти трябва доста търпение и не малка доза късмет....а пък и в случая говорим на U2,  a  не за някоя забравена група от 80-те години, така че е напълно нормално билетите да свършват така бързо и да е трудно да се снабдиш с тях. Освен това билетите мога да кажа, че са доста по-евтини от на много други изпълнители- самата група беше го обявила официално, като отговор на финансовата криза...

# 99
За $50 ви изпращат CD  - U2: Medium, Rare and Remastered, дават ви възможност за присейл и отстъпка при закупуване на артикули от онлайн магазина - все пак това е направено за хард фенове, които наистина искат да са членове на сайта и т.н. Ние, останалите, просто трябва да се примирим, че това е най-сигурният начин да се сдобиеш с билет!
Аз лично се радвам на тази сигурност за билетите, както и на диска, който ще получа, пък бил той и за 50 долара  Grinning Wink

# 100
  • София, България
Здравейте,
И аз преди час платих 50$ и станах член на фен клуба на сайта на U2, но ме притеснява това, че доколкото виждам upgrade-а на профила ми все още не отразен на сайта им.
Някой може ли да каже колко време е нужно да се обработи заявката ми, за да се ориентирам дали ще мога да се включа в този прозорец от време от сряда до четвъртък.
Още едни приятели плануват да си купят членство довечера - тогава дали ще е късно, за да успеят да се включат в предварителните продажби за Загреб.

Добавка: току-що видях промяна в профила ми и кода за достъп за предварителните продажби. Явно около два часа са напълно достатъчни.

Поздрави,
Радо

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 12:21 от rrusinov

# 101
  • София
Аз снощи платих 50$ и веднага получих 2 мейла с фактурата и някакъв код за купон, след което влязох в сайта и в Tours вече беше отразен кода за присейла. А относно закупуването понеже сме 3 група фенове за нас се отваря в 15.00 в сряда /говоря за Загреб/ , иначе незнам довечера дали ще е късно, според мен не, при условие че можем да купуваме чак в сряда, но да не те подведа.

# 102
15h в Загреб 17h тук ли е или 16?

# 103
Момичета, 3 в Загреб е 4 тук  Peace

# 104
Имам билети за Барселона! Такъв кеф! Направо ми се вика от радост!
 newsm44 newsm68 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт