Турнето на U2 360 градуса

• 25 948
  • 499
  •   1
Отговори
# 420
  • No Line On The Horizon
Къде гледате за билети?

# 421
Пропуските за Берлин са били безплатни, но ограничен брой...около 10 000. Разбира се, изчерпани са веднага. Няма да бъде цял концерт, ще изпеят няколко песни. За утеха - пускайте си концерта от LA  Heart Eyes Grinning

# 422
Пфууу, пак не съм разбрала. А така ми се щеше да е истина. Но пък много подвеждащо го рекламираха по едно радио. Жалко. Нищо, друг път ще е. Sad

# 423
  • Germany
Току що ми потвърдиха на майла покупката на билети и вече почвам да чакам септември догодина Simple Smile. Ние ще сме голяма група за Атина, та ако има и други свиркайте.

# 424
Току що потвърдиха и моите билети от Ticketpro за Атина и сега съм вече спокойна. Сигурно в очите на другите е много странно как имаш планове за след една година, моите колежки ме обявиха за луда, ама хич не ме интересува:)Simple Smile Тъкмо ще съчетая и един-два плажа Simple Smile

# 425
  • Germany
Току що потвърдиха и моите билети от Ticketpro за Атина и сега съм вече спокойна. Сигурно в очите на другите е много странно как имаш планове за след една година, моите колежки ме обявиха за луда, ама хич не ме интересува:)Simple Smile Тъкмо ще съчетая и един-два плажа Simple Smile

Velka, кога ги плати твоите? Аз в понеделник купих още 2 за мои приятели и още не са ми потвърдили плащането. Звънях до банката и оттам казаха, че има запитване за сумата, но се бавел търговеца  Thinking

# 426
Ами вчера ги платих сутринта и след няколко часа имах потвърждение. Интересно, че още не са ти отговорили от понеделник... Ама спокойно, има транзакции, които не веднага търговеца осчетоводява.

# 427
Аз се отказах да плащам нов акаунт за предварителна продажба и ще си купя в последния момент, ако изобщо можем да отидем, защото мъжът ми ме предупреди, че ще е толкова натоварен догодина, че може и мен да не види, камо ли U2. Пък и на огромния Олимпийски стадион все ще се намерят 2 местенца за нас, ако имаме време да идем.  Wink А и нали вече ги видяхме, сега определено не ме тресе предишната U2 треска.  Simple Smile

# 428
  • No Line On The Horizon
Аз в момента нямам възможност да купувам билети, но живея с мисълта, че ще ги видя отново  Heart Eyes

# 429
  • Germany
Ами вчера ги платих сутринта и след няколко часа имах потвърждение. Интересно, че още не са ти отговорили от понеделник... Ама спокойно, има транзакции, които не веднага търговеца осчетоводява.

Мдааа, явно ще трябва да им пиша. За предните билети и на мен потвърдиха до часове. Да не би да не ми дават право да купя повече  Thinking Аз взех от присейла 4, което е максимума и сега поръчах още 2...

# 430
Аз в момента нямам възможност да купувам билети, но живея с мисълта, че ще ги видя отново  Heart Eyes

и аз така  Mr. Green

# 431
Още един в отбора на мечтаещите да ги видят. Все ще се случи някой ден.  Praynig

# 432

и аз така  Mr. Green

Да ви кажа честно, и аз така. Взех назаем, добре че мъжа не чете този форум, мисли си че са наши Simple SmileSimple Smile

# 433
Привет , днес ще поръчам билети за Истанбул на 6 септември  newsm74 .

# 434
Zdraveite ,nie si kuppihme bileti za Atinana 03.09 i hotel zapazihme .Ima li niakoi drug koito ste patuva za konzerta da obmenim informazia.

Общи условия

Активация на акаунт