Гласуване за театрална постановка на 2024 г.

• 1 110
  • 17
  •   1
Отговори
  • София
Заповядайте  в темата за гласуване за постановка на 2024 г. Misc Performing Arts

Изгледала съм всички постановки, стигнали до гласуване. За мен безапелационният победител е "Чамкория". Веднага след нея се нарежда Prima Facie, а на трето място е "Бащата".

Срокът, в който може да се гласува е до 10.02.2025 г. Имате право на 1 глас, който не подлежи на промяна.

# 1
  • София
sea.sea, положи труд и съм сигурна, че с любов и с чисто сърце!
Но мисля, че когато преди финала пишеш и личните си предпочитания, това може да повлияе на гласуващите.

# 2
  • София
Благодаря за темата. Гласувах за "Чамкория", беше между тези, които номинирах. Не съм гледала "Дишай" обаче. Влиза ми в списъка:-)

# 3
  • София
Абсолютно не съм съгласна. Всеки друг може да сподели своите предпочитания и всичко друго, което прецени по темата. Simple Smile

# 4
Аз съм разколебана между "Дишай" и "Чамкория", като и двете не съм ги гледала през 2024 г., но ще гласувам.

# 5
От стигналите гласуване съм гледала “Чамкория”, “Дишай” и “Бащата”. Всяка от тях заслужава да спечели. Но аз гласувам за “Бащата” защото я гледах през 2024.

# 6
  • София
И така постановка на годината с 11 гласа е "Чамкория".

На второ място с 9 гласа е "Дишай", третото място с по 2 гласа си разделят Prima Facie и "Бащата".

И сега трябва да обсъдим дали победителят ще може да участва и в класирането през следващите години. В темата за гласуване на книга на годината, ако една книга спечели веднъж, не може да спечели пак. Чакам вашите мнения и предложения. Simple Smile

# 7
  • софия
Аз съм против победителят да участва при следващо гласуване.
Дори съм по-крайна - първите 3 постановки да не участват следваща година. Така ще има възможност за различни и нови.
Гледала съм "Чамкория" още когато се играеше в 199. Прекрасна постановка е, но за хората, които ходим редовно на театър, не е нова. Някак ми се иска да се гласува за постановки, които са максимум от предходен сезон, защото ако е за всички, които са в афиша, ще се въртят едни и същи.

# 8
И аз съм против да участва пак победителят, но смятам, че 2-ро и 3-то място трябва да имат шанс. Simple Smile

# 9
  • София
Второ и трето със сигурност ще имат. Simple Smile

# 10
  • София
Според мен, победителят не трябва да участва в номинации за следващата година. Има и резон да се номинират нови постановки (да не съм крайна Simple Smile - с премиери последните 2-3 години) или поне да има номинации за Дебют Simple Smile

# 11
  • София
Аз ще съм най-крайна - да участват само постановки от последната година. Чамкория ми е любимо представление, също и Дишай, но дори когато го номинирах се запитах не го ли гледах по-отдавна /тоест преди повече от 1 г./. Иначе наистина едни и същи ще се въртят.

# 12
  • София
Само че може да има хора, които не са гледали премиерите за годината, към тях няма да е коректно.

# 13
Тази година, без никакви ограничения, са гласували едва 26 човека. Ако го направим само за най-нови постановки, още по-малко хора ще могат да номинират и гласуват.

# 14
Може ли да използвам темата, за да питам: за билети за Дишай само тук ли да следя: https://theatre.art.bg/%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%B0%D0%B9_6769_14_20?
Опитвам се да открия дати за след март, но не намирам.

Общи условия

Активация на акаунт