Гоблени-48

• 54 719
  • 454
  •   1
Отговори
# 150
Bilkova честит рожден ден
жива и здрава и много  щастлива
  ura bdbaloni

# 151
Билкова,Честит рожден ден,бъди здрава и много щастлива!!!

# 152
БИЛКОВА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Мимито & Светла заповядай схема на коте
Малко Сладко Коте базар в София няма да има.
Много се радвам че има работливи пчелички, които да творят за базара в Пазарджик    WinkHug
Момичета има въпрос къде мога да намеря съответно да си закупя гоблен с изглед на Прага. Никъде не съм виждала в онлайн магазините за голени.
Ще съм ви много благодарна ако ме насочите Praynig

# 153
  • Бургас
Билкова Честит Рожден ден бъди жива,  здрава и много щастлива и обичана  Hug
Праси браво за кривите къщички кажи кой е следващия проект Mr. Green
Аз ще завърша Бистрото и тогава ще почна Ланарте
Белла мерси за кафенце стискам палци бързо да пристигне гоблена от ибей, много ти се радвам Hug

# 154

Силванче, ето момичето с коня :

http://katynya.gallery.ru/watch?ph=zg7-4JUi#feature=mainlist

# 155
Билкова честит празник!Бъди здрава,щастлива  и обичана жена!
 newsm51

# 156
Здравейте мили момичета!  bouquet
Билкова, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! newsm59

Бела, ще понапредна още малко и ще покажа непременно Африканката. Нали съм ви казвала, че аз шия с гобленовия бод на ситната Ланартевска панама, та става бавно Wink, но пък красиво струва ми се...

Показали сте страхотни красоти пак Peace! Браво на всички и специални адмирации за gesh44 за приложните й творби! Останаха ми очите в зодиите! smile3501

# 157
Билкова ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
ted_ като си почнала пусни и коня тя и розичката е хубава май всички са зависи от повода!
А така ми и хрумна тема за мимиатюрки!Мислите ли ,че е хубаво да има и такава!

# 158
Честит Рожден Ден и от мен, Борянче!Да си жива и здрава! Много успехи и щастие в живота!
 newsm67   Gift

# 159
ted, за Прага не съм виждала готова комплектовка, но има един руски, бях сваляла схемите от интернет (с около 44-46 цвята), на същия има преработка на Милена стил в едно от списанията Галерия бродерия с около 30-тина цвята (имам го и него).

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 00:00 от Arizona

# 160
  • Пловдив
Ted, имам комплект на Карлов мост, Прага, сканиран е и като се прибера на дом.комп ще  го кача - много е приятен и лесен за шиене, когато имам време боцкам по него. Ето така изглежда:

За архива на Климт, ще почакате, защото нямам никакво време, ако трябва нещо конкретно, ще е по лесно.

Билкова, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  nbirthday

# 161
Ами нещо немога да влезна в албума,а се регистрирах -къде може да е проблема  ooooh!?!

# 162
Здравейте фуриииииии-брей много пишете  и шиете няма изчитане бравос на всички за чудесиите които сте показали    bouquet     bouquet
Билкова честит рожден ден  
Зори бързо да оздравяваш -не съм те забравила да знаеш но имам работа и на ушите и малкия ми е болен.Пък що съм толкоз работна да му се не знае от работа забравих що е то гоблен   Laughing

# 163
  • София /Абсурдистан
ЧРД на Билкова !

Ted, имам това - старата Прага
Качила съм го тук http://www.album.bg/ninicol/?upload_done=5

# 164
 ЧРД Билкова    hbday ,
жива и здрава да си , много щастлива и обичана.  baloni newsm51

Общи условия

Активация на акаунт