Гоблени-48

• 54 718
  • 454
  •   1
Отговори
# 165
Горе вдясно има вход, влезе ли с твоя ник и парола.
Защото аз не съм й в приятелите, но ги виждам newsm78

# 166
Честит рожден ден на Билкова - жива и здрава да си!  bouquet

Ина, прекрасен аватар!!!!

# 167
Горе вдясно има вход, влезе ли с твоя ник и парола.
Защото аз не съм й в приятелите, но ги виждам newsm78
Да,влизам и не ме пуща в албума  ooooh!-ако не ти е проблем ,можеш ли да ми я пратиш на мейла  Praynig Praynig/има го в профила ми /.

# 168
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Hug
Невероятни сте, много ме трогнахте. Благодаря на всички за красивите пожелания - да ви се връщат стократно, от здраве и щастие да не се отървете!
Хайде да ви почерпя по случай днешния ми празник:

Тортичката е лично произведение, малко неугледно на външен вид, но уверявам ви, страшно вкусссссно  Blush
Пожелавам на всички усмихнат ден! Радвам се, че ви има!!!

# 169
Силванче, не ти виждам поща, и ЛС ти са изчерпани, някой ако може да ти ги качи тук

а  в дъмп ги има в ПМ

http://dump.ru/file/65164

Сноу , благодаря  Blush

# 170
ketri Hug....мерси за Климт!....дребничка е ,ама е по-добре от нищо Heart Eyes ....ако ,попаднеш на нея ,някъде ,спомни си за мен  Blush ....  love001....(радактирам се: Хипатия я е дала ,малко по-надолу....)....но целувките си остават!
mery_poppins1, Joy....не е тайничко,ама мислех като свърша да се хваля hahaha....аз всяка година участвам в базарите ....в различни градове....и за вашия ще пратя  Peace....
Мимито & Светла,за "айцетрошача"-след малко ще отида до магазинчето за конци ....имам "подбрани",ама ще сравня на място,че нямам каталог "на живо"....довечера ще пиша какво съм рашила.... Peace
Хипатия, newsm51....точно това търсех на Климт!....Благодаря и за ключа на първия вариант-нямах го ....и за другата помощ - БЛАГОДАРЯ!
ina.....много сладки пампаяци....на аватара!
Bilkova....bite ....   newsm59 ... happy bd....  Two Hearts

# 171
Билкова ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
ted_ като си почнала пусни и коня тя и розичката е хубава май всички са зависи от повода!
А така ми и хрумна тема за мимиатюрки!Мислите ли ,че е хубаво да има и такава!
заповядай тук можеш да си харесаш и други миниатюрки http://tedkamar.multiply.com/photos/album/21/21
Ted, имам комплект на Карлов мост, Прага, сканиран е и като се прибера на дом.комп ще  го кача - много е приятен и лесен за шиене, когато имам време боцкам по него. Ето така изглежда:

Харесва ми много. Искам го  Praynig

# 172
На мен също много ми хареса Карловия мост, бих го ушила с най-голямо удоволствие  Grinning , така че го чакаме с нетърпение.
ted_, имаш прекрасна колекция!Гоблените с дечицата са страхотни! Поздравления!

# 173
някой има ли схема на това:
http://www.collection1x4.com/pictures/collection_grafika/tanc_na_jivota_big.jpg

много ми хареса,
ако нямате - ще си го поръчам, въпреки лошите отзиви, които прочетох за тази фирма тук, все пак е графика и няма какво толкова да объркат
Благодаря предварително!

П.С. Също искам да ви запитам, мили момичета, след като пропадна голямата поръчка на Дъмперче, ще се навие ли някоя от вас (например от Варна, а може и да не е), която разбира от поръчки в ибей, да си поръчаме дименшъни?

# 174
  • София
Извинявайте, че чак сега отговарям, ама пусто време-за нищо не стига!
Gesh44, купих готов комплект на "Пермин" (с което отговарям и на Марулка)  и не съм сканирала схемата, а пък драскам с маркер и е загубила от най-доброто си състояние.
А, да не забравя да изразя адмирациите си към всичко, което твориш! Имаш златни ръце и страхотен усет и въображение!  Heart Eyes
(Преди 3-4 години правих някакви плахи опити с рисуване по стъкло и ти сега ме вдъхновяваш отново.)
Прасчо,  Hug . Пауълчето е невероятно. Сигурно е бая трудно с толкова много контур!  Shocked
Unchita, беше останало малко и затова изчаках да го завърша и да го покажа готов, вместо снимката от комлектовката.

Bilkova,  newsm59 !
Geniko, моля те да дадеш ключа към френските китки, за да сравня с това, което аз съм конвертирала. Praynig

# 175
  • София
Билкова, честит рожден ден, всичко най Simple Smile
Аз ще показвам довечера, че съм обещала.. Simple Smile

# 176
# 177
някой има ли схема на това:
http://www.collection1x4.com/pictures/collection_grafika/tanc_na_jivota_big.jpg

много ми хареса,
ако нямате - ще си го поръчам, въпреки лошите отзиви, които прочетох за тази фирма тук, все пак е графика и няма какво толкова да объркат

Няма начин да нямаме схемите на гоблените, които се продават на този сайт- та нали и те от там откъдето и ние свалят:)
Всъщност те свалят по-вероятно директно от нас:)

Ето ти я

# 178
Bilkova  ,честито ,мила!Да си много здрава ,щастлива и обичана!Зори -оздравявай!Момичета всички сте страхотни и много талантливи smile3501

# 179
Пак -включване! Wink
....за "яйцетрошача"....значи,спрях се на следните номера (ДМЦ) ,но ще си проличи, най-добре, като го почна Laughing  :

+  -745
:   -743
2  -742
0  -741
1  -ecru
X  -644
-   -535
....като за последния цвят не съм съвсем убедена ,може и да го сменя....
За сега лека вечер и спокойна нощ! newsm51

....ted_, имаш прекрасна колекция!Гоблените с дечицата са страхотни! Поздравления!
А аз защо не ги видях .... "дечицата" ?! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт