Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 31-та тема

  • 54 824
  • 368
  •   1
Отговори
# 180
  • Мнения: 1 197
и аз да се запиша за днес с едни кифлички с мармалад от ябълки.

пак пълнени гъбки,нещо взехме да се пристрастяваме към тях.

И кюфтета от сирене и праз,много вкусни излязоха.

Това е еднасалатка от домати,чушки,чесънче и пресни гъби.
Lois,много красиви гозби   bouquet


# 181
  • Мнения: 9 042
За вечеря съм приготвила супа от коприва и гъбки.Копривата е набрана собственоръчно  smile3521
ето я

# 182
  • Мнения: 623
редактирах си рецептата в 165-ти пост.....видях ,че съм забравила канелата smile3555 и едно уточнение...Извинявам се,за което Blush.Тези работи трябва да се пишат на спокойствие,не с пищящи дребосъци наоколо.

Lois,трапезата за празника ви изглежда чудесно!
Балсамовата редукция с това наименование ли е на опаковката?

 

# 183
  • София
  • Мнения: 3 872
Lois, честита годишнина, страхотно си се представила, както винаги!  bouquet
Krische ,   bouquet  опитвам се да приготвям диетичните манджурки така, че да върви по- лесно диетката и да е вкусно все пак, доколкото е възможно.  Flutter

Ето и днешното ни меню:

салатка


пилешки воденички и гриловани тиквички с дресинг от зелен лук и чесън, магданоз, копър, соев сос и оцет.

# 184
  • Мнения: 222
воденичките варени ли са?

# 185
  • София
  • Мнения: 3 872
Да.  Peace

# 186
  • Мнения: 1 186
Nell можеш ли да дадеш рецептата за кюфтенцата от сирене и праз  bouquet

# 187
  • Мнения: 1 777
За днес мусака,качамак и за десерт мляко с грис.

 

# 188
# 189
  • Мнения: 9 785
Привет! На път съм да изпусна втора тема ooooh!. Затова запис:



Гелева, снимките ти станаха разкошни, откакто си на Дюкан Thinking.
Pety, по коя рецепта правиш качамака?
Lois, честита годишнина! Живи и здрави бъдете!
Покрай твоята, се сетих и за моята ooooh!.

# 190
  • Мнения: 1 117
балсамовата редукция се казвала балсамова глазура.
Balsamic glaze - De Nigris

много дребна снимката, ама само това намерих в същото шише.

# 191
  • Мнения: 1 505
Сно6ти в къ6ти картофена салатка и солен кекс,като дояждахме на нелла фалшивата дроб сърма.
http://media.snimka.bg/2392/011039419.jpg
http://media.snimka.bg/2392/011039422.jpg
За днес направих една питка със сметана

и тори4ката на лео с рулата

oсновното се готви,пилешки роладини,на тях снимка утре.

# 192
# 193
  • Мнения: 118
Lois, вече ми е ясно, че ти не влизаш в кухнята просто да сготвиш. Ти твориш. Всичко е уникално. Аз съм голяма почитателка на балсамовия оцет, но не съм опитвала балсамова редукция, предполагам е по ароматна, но става ли за салтка.

# 194
  • сред люляците
  • Мнения: 767
Lois, честита годишнина!  bouquet

При нас днес тиквички и гъби с доматен сос - като за постещи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт