Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 31-та тема

• 54 933
  • 368
  •   1
Отговори
# 210
  • сред люляците
Вегетариански спагети  Mr. Green

# 211
Прекрасни гозби сте сътворили, кулинарни вълшебници!  bouquet Липсвате ми!   Heart Eyes

На мен напоследък не ми остава много време за снимане, а готвенето е съвсем набързо - просто за да има какво да се хапва.  Grinning

Ето нещичко и от мен - пилешко бутче, варен ориз и пълнени гъби със спанак и кашкавал по идея на Танита   bouquet:

# 212
  • София
Здравейте  мили  момичета  Hug !

Какви  красоти   bouquet ,какви  разнообразни  ястия  и  печива ! Абсолютни  изкушения ,особено  за  моя  бременен  болен  мозък  Joy !

vesi_nn  ,много  добре  изглежда  Peace ! Подсети ме  и  аз да  направя  тия  дни .

Lois  , esy   и  Vivian*  -  абсолютна  класа  сте  показали   newsm10 !

Цецето , това  ми  звучи (  и  изглежда  )  много  вкусно  Peace ! Задължително  ще  се  пробва  Simple Smile !

От  мен  тези  дни 
  поредната  пица  Laughing 

дояждане  на  разядката
Пилешки  пържоли  с  къри  и  подправки +  майонезена  пилешка  салата  с  воден лук  и  картофи

и   за  мен   пак  със  пореднота  доза  кьопулце   
и  смотани  питки  Embarassed

# 213
  • София
От мен днес:
Пресни картофи с копър на фурна

Кьопоолу /но без патладжан/

# 214
Два дни отсъствах и не мога да смогна да ви чета.
Lois,макар и със закъснение пожелавам да сте живи и здрави,и да откриете истинското щастие заедно.За кулинарните творби  smile3501
Вивиан,тези рулца са много вкусни......
И други вкусотийки видях,но ще свърши страницата   ако продължа да пиша.
От мен кюфтета по чирпански

и една измислена торта

# 215
Може ли рецептата за разядката Grinning

# 216
  • С-я

за първи път пробвам да кача снимка, макар и не от днес. и за проба и вместо запис.

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 14:29 от polkidot

# 217
Esy, на какво казваш "свежо сирене"? Каква му е консистенцията - като на извара ли? Предястието ти с него изглездха чудесно.

Ами не, не е като извара WinkСвежо сирене казвам на прясно, домашно, меко сирене.Неузряло и неслагано още в саламура PeaceТакова се и пордава, тук, на вкус е подобно на моцарелата, да не кажа същото Peace
За предястието, благодаря, беше и много вкусно  chef
Кафенцето,  HugТолкова апетино е при теб Peace
Нордина, много вкусно!

# 218
  • София
Много неща си харесах до тук, едни пилешки ролца, мъфини, питки със сусамче/чудя се, защо са описани като смотани  eat/, тортичка... Crazy Момичета, страхотни сте!  newsm51

Аз за днес приготвих-
таратор

салатка

телешки кюфтенца и пълнени гъбки на фурна, за детенце

и дюканска порция  Wink.

# 219
Еси, къде се продава това сирене, сега ако кажеш, че е и биволско, просто хуквам веднага! Това ми е сред най-най любимите неща, и с чаша мерло просто...... охххххххххххх

# 220
Вивиан невероятни рулца.И аз си открадвам идеята ама наистина вземи кажи месото обработваш ли го предварително, предполагам спанака е леко задушен newsm78.
Кафенцето точно от "Смотаните питки"вземам една и една пържолка пилешка - мммм.
Нордина и кюфтенцата Чирпански и тортата са чудесни Peace
Момичета аз утре дано най насрая да поготвя и да се включа със снимки, че вече яко ми липсва темата и ми се готвиииииииииии

# 221
  • варненка от София
От доста време не съм се включвала, но на последък не снимам, нямам сили вечер. Tired

Та преди няколко вечери, вдъхновено от мама Цоци се подсетих за едни топки от добруджанския край, които правеше баба и аз ги спретнах.

Ето ги тук:

Днес правих торта, че имам рожденик вкъщи, мъжлето. Това е торта Династия, без особена украса, че нямах сили и време. Утре мога да пусна и разрез, че утре ще са гостите.

# 222
Марулка да ти е живо и здраво съпружеството Hug.Тортата е чудесна.Ще споделиш за вкуса на династията нали.
Ще чакам разрез, че ми е любопитна тази торта Hug

# 223
  • варненка от София
Марулка да ти е живо и здраво съпружеството Hug.Тортата е чудесна.Ще споделиш за вкуса на династията нали.
Ще чакам разрез, че ми е любопитна тази торта Hug

Тази торта ми е любима и на мен, така че от сега мога да ти кажа, че е перфектна, но аз имам слабост към блатове на орехово белтъчна основа, както и към варени млечни кремове, за мен това е тортата с главно Т.

# 224
.......Та преди няколко вечери, вдъхновено от мама Цоци се подсетих за едни топки от добруджанския край, които правеше баба и аз ги спретнах.

marulka_s, и аз правих точно твоите топки преди 2-3 дена, и с чиния ги рязах, както си ми написала, но защо се заплеснах и не ги снимах - не знам. Embarassed Много са вкусни и много бързо ги излапахме! Heart Eyes

Няма да споменавам поименно, защото ще пропусна някого незаслужено, ама момичета, то това на нищо не прилича, в тая тема само от гледане дебелее човек. Такава лакомия ме обзема, като разглеждам снимките, че........... Embarassed Embarassed Embarassed много мъ я срам............

Общи условия

Активация на акаунт