Сега свалям едни детски песнички от сайта тук че да му попопявам

Да ви кажа честно дали защото е такъв ревльо и много рядко някой го гледа освен мен наистина не се занимавам чак толкова с такива неща като закачки и песни ама ще почвам

На Митко не му дадоха, щото той искаше по-късно да излезе, ама му казаха от НОИ, че или от изписването или никога...
И те кво казват всъщност - от коя дата трябва да е молбата в крайна сметка? 
Дадоха му само седем дни. 
. Вярно, че аз не мога да си полегна така, но поне мога да свърша някоя друга работа (като да си пиша на спокойствие във форума
), защото на нея не й пречи като се движа или като вдигам шум. Така поне се лишавам от непрекъснатото крещене с повод и без повод
Няма да бързам да се радвам, защото може да е случайност - за пръв път използвам слинга, досега само в столчето за кола е излизала, но ако работи този метод, ще е мнооооого добре. Тя изглежда в много неудобна според мен поза, но щом си спи спокойно, значи й е комфортно....друго си е човек да се наслади на тишината
айде да пеква слънце ,че тук стана чатрум
Сега моята радост са Айдъла и Стани богат
; Бтв установих ,че запека е от изк. мляко; наложи ми се да го дохранвам за известно време, сега е само на кърма и ...оака света

Аман от тяхните глупости.Да не говорим,че като си взех ПИК видях,че имам неизплатен болничен за 2007 г.
Аз откога се канех да се престнраша да си призная за турския сериал, и днес цялата "орда" ме изпреварила! Ама много успокоително ми действа на мен! Те сигурно ще гонят 1001 серии. А някой може ли да ми каже каква е била онази "черна нощ" в хотела? Иначе по принцип ме боли глава от сапунки-много са ми мудни.

Преслава благодари на всички за честитките, а майка й ще я почерпи индиректно с бисквитената тортичка, която направи днес по повода