Ей ги сладки януарчета трупат килограмчета и грамчета

• 13 050
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
daninceto,по принцип са длъжни в срок от 15 дни от постъпване на болничния при тях да ти изплатят сумата.И когато до скоро нямах превод от декември що псу...ни отнесоха.Бяха ме научили на много редовни преводи,нали все пак почти цялата бременност бях в болничен.И един ден не издържах и звъннах.И се оказа,че нашите счетоводители са за убиване.След като насметох и тях превода вече е факт.Изхарчването му също  Twisted Evil

Ми уж нашите са го внесли на 25 февруари,ама почивни дни а-у,ама аз си ги искам вечеее #Cussing out
Дони,вярно стягай новата тема,че и аз днес се засинях да пиша. Flutter
Мини нацелувай куклите от мен.Нали съм им фенка Hug

# 61
Май само аз съм доволна от НОИ. Съвсем редовно си ми плащаха и болничните, и сега майчинството. Даже ме уведомяват и със съобщение на телефона.

Angelviolet, наистина е много красива твоята приятелка. Аз като ти гледам аватара - май те познавам. Ти не ходеше ли на лекциите на "9 месеца"?

# 62
 Мацки, ся ми се обади една дружка! Аз днеска имам имен ден. По случая ще почерпя със странно хапване:

Благодаря, благодаря, да ви се връща тъпкано. Проблеми с НОИ нямам, въобще не съм в майчинство.

Понеже ви обичам, ето ви една връзка: mms://tv.eenet.ee/hyljes
 Маналата година камерата беше при едни диви прасета, сума време ги гледахме с мъжа ми. Даже имена им бяхме измислили. Сега новото место е при някакви тюлени. А иначе тия всичките работи се случват в един парк в Естония.

# 63
Мацки, ся ми се обади една дружка! Аз днеска имам имен ден.

А, Галя ли се казваш? Wink Хайде честит имен ден! И да си искаш подарък от Краси-Прекраси Wink

Angelviolet, винаги съм си мислела, че си с черна коса  Crazy Дотук с шестото ми чувство  Laughing Сега ще разгледам снимките и аз  Peace

# 64
Леле....вие се улехте бре!
Иники, чести ти имен ден!
Сиси, верно много коса има твоят Коко и според мен много на теб прилича
Май само аз не гледам сериали, а в същност излигах гледам Реймънд и На гости на 3 тата планета, а от спорта гледам само снукърс
Гледам всички от ревливи бебета се оплаквате – само мойто за разнообразие от обикновенно спи  Shocked – мъжът ми пита днес колко често може да му слагаме ваксина, ако това е страничина ефект  Laughing

# 65
А, Галя ли се казваш? Wink Хайде честит имен ден! И да си искаш подарък от Краси-Прекраси Wink

Да, но досега бях под прикритие... Колко съм първосигнална, значи!

Той днеска ми направи три даже, три пъти се изака нормално.  Sunglasses

# 66
  • София
Iniki- Честит имен ден и от мен!- всичко най-най-най  bouquet
Гледам говорите кой какъв спорт предпочита да гледа- аз харесвам фигурното пързаляне, но него го дават по-рядко, а от по-масово даваните, предпочитам по-малко футбол- най-вече от Шампионската лига- ама не съм ревностен фен, от време на време, за разнообразние.

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 19:01 от ral4e:)

# 67
Иники   bouquet

# 68
Иники, честит имен ден! Аз съм фенка на Liverpool, не случайно малкия е Рафаел Wink,  а баща му на MUn и на Реал Мадрид. Ама хвърлям по едно око, колкото да поддържам светски разговор със средностатистически досаден мъж Joy Joy Joy, не и чак да се захласвам от гледане! Иначе баща му вече е паркирал мини футболна топка в креватчето, което все още не ползваме. Дано сина не обаче да не се е метнал на мен, че аз от дете съм от клуба "топката ми пари" и как я пипна, я изпускам. Party   А пък за педиатрите продължавам да смятам, че няма оправдание и е гнусно! Освен това, какво значи с "проблем"! Той може да си порастне много по-здрав от другите деца!

Smiling Sisi, не, блонди съм и то по рождение. Макар, че с времето потъмнях и сега много си помагам ! И синът ми е блонди.

Green eyes, ходех на училището от 6-ми месец нататък. Даже там и на последната лекция от 2008 ми тръгнаха да изтичат водите Crazy!  Сега, и аз най-накрая като се сетих да погледна албума, видях, че и Кокосчето ходеше. Но не виждам твоя снимка.

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 19:24 от Angelviolet

# 69
Честит имен ден Иники!
Днес е някакъв ревлив ден - направо не знам какво да правя - опитах всичко и няма успокояване /не е висял на полюлея всъщност/.
Харесвам спорт - формула 1 /още не е почнала/ и тенис /вамо Рафа Party/.
Много хубава тая Дуня, не ще да е  случайна така като я гледам.
И това "неееее" е единственото за сега, което чувам.

# 70
Иники, хайде честит имен ден и от мен!!!
Всичко ще си кажеш ти, лека полека... Laughing

Момичета, УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Калоян от утре се връща на градина
КЕФ, КЕФ КЕФ!!!
...и спокойствието се завръща в нашата къща.
Миличкият ми той, като разбра, че вече няма болни деца и от утре се връща щеше да се претрепе от радост hahaha hahaha hahaha

Аз най накрая изгладих между кърменията, друскането и мрънкането на Ани цял ден Crazy
Сега отивам да готвя Tired

# 71
Иники, честит имен ден! Жива и здрава да си и все толкова готина!   bouquet
Angelviolet,  не виждаш, защото не съм качила. Все не ми остава време. Ето снимки и от нашата погача.

# 72
Иники,днес имаш голям късмет-иаз съм по ''шампионската лига''.Наблягам на Бербатов,че ного убаво рита Mr. GreenУ дома държа футбола и изобщо спорта.Сапунките ме осакатяват физически Twisted Evil
Бъди спокойна-и моето сърце бие в ''тоя ритъм'' Sunglassesчестит имен ден-разконспирирана си  bouquetБраво на Краси!

# 73
Сиси, верно много коса има твоят Коко и според мен много на теб прилича

Мислиш ли?  Grinning  Thinking На мен в началото ми приличаше на баща ми, после на мен, сега много ми прилича на Митко, но като че ли всъщност на никого не прилича  Crazy

Иники, браво на Краси  Heart Eyes

Копривке, и на теб честито Wink Хайде сега с едното дзверче само би трябвало да ти е по-лесничко..

Абе, мацки, Калоян от час и половина спи като пън, пък аз нищо не свърших  Blush егати мързелът дето ме е хванал  Blush  Rolling Eyes

# 74
Green eyes, сега те познах. Много хубава страничка сте си спретнали вашето семейство.

Донята, много забавен костюм! Аз много обичам карнавалите! Ама се възхищавам на вашата с Иники самоирония. Аз за карнавала все ще се накипря - я жената-котка, я феичка, я Отровната Айви като бях червенокоска. Пуста женска суета! А ти как си се изпраскала самоотвержено да забавляваш хората - с тоя грим трудно някой може да те разконспирира, че си си хубавелка. Искам да те питам-на твоята дъщеричка, като на моя син са й ярки и наситени очичките. Мислиш ли, че ще й останат сини? Или по вероятно някакъв светъл цвят? Ако опита ти с Калоян подсказва.

elena_d, от средната им към висока класа е, в смисъл: баща й е от богато семейство, специализиран високо платен професионалист, но не са аристократи. Че ние и един африкански принц имахме в курса, ама него ще ви го копна друг път при подходящ повод да ви поразсея и позабавлявам. Пък накрая дипломите ни ги връчи лично Хуан Карлос - изобщо бъкаше от "неслучайни", но пък беше супер интересно.  А сега най-голямото ми забавление е да успея да отскоча да си метна един душ и докато се плацикам и аз да се почувствам малко човек. Което днес едва сега успях да направя! Голямо мрънкане му удрят днес нашите бебоци, ама и на мен ми е едно такова замаяно цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт