Ей ги сладки януарчета трупат килограмчета и грамчета

• 13 063
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Хоп........да се запиша и аз в темата,преди да е свършила.Доника  smile3501 smile3525

До къто изчета първите 3 страници и вие сте изписали още 2.........лелееееееее
Аз не съм усетила,че днес е ревлив ден..........то моето си реве всеки ден по много  ooooh!......и сега реве,ама съм я предала на баща и.Днес за разкош и връщаме,след като се нахраним.
До сега гукане и такива екстри-не съм чула........основно плачем.Само в началото на рева казва нещо като "гяяяяяяя" и това ни е целия речник.
За НОИ-и аз нямам оплаквания........цялата бременност бях в болнични и всичко ми превеждат на време.Мисля,че проблема и забавянията идват от работодателя.Зависи кога от службата ви носят болничните в НОИ и кога внасят осигуровките ви.
Хайде лека вечер.......с малко ревове и мнооого сън! Praynig

# 76
Здравейте момичета!
Иники,честит имен ден

Сиси и natali81, хиляди благодарности за инфото за температурата дано не ми се налага да прилагам наученето.
Сиси много коса има Калоян браво много е сладък и верно, че прилича на теб  Grinning.

Копривке, страшна си като циганка-гадателка  Laughing,никога не съм ходила на парти с маски или както се казва там изглежда много щуро и купонджийско,как ми се прихдииии и на мен.
Някой беше харесал тази снимка с шапката на Анна наистина е страшна.

И аз трябва да се наканя да къча малко снимки и на нас.

naiemaи ние имахме пъпчици и ги оправихме с едно намазване с Elokom,и я да те питам тази играчка въртящата се за легло и ние я имаме същата ама как я закрепихте от тази страна на леглото или вашето легло е и от двете страни с решетки  newsm78?

Аз мия с препарат в стаята и ламината минавам с препарат после проветрявам не знам какво може да навреди.

Маги днес беше много кисела ту ,и гука и се смее ту плаче та се къса  Sad и все на ръце ,гледам много бебчета днес са били плачливи.Иначе ние също гукаме казваме "агуу',"гу","кх","неее"-като плаче.И аз и пея фалшиво  Grinning ама трябва да науча малко детски песни,че почвам един куплет със зайченцето бяло,продължавам с " хей ръчички хей ги две"ама да не си мислите,че цялата пак 1 куплет и завършвам със зеленчуци който не яде. LaughingАма важното е , че Маги го оценя.
Оффф на Маги хич не и е гот като я къпя даже почнах да се чудя аз ли не я къпя като хората.Първо я хващам през гърдичките с личице надолу и и мия с шампоанче главичката и с гел за измиване гръбчето/ до тук ако се докосне до коритото се отмята нагоре и трябва да я стискам по силно/После я обръщам на един шезлонг по гръбче ама не ще и си поставям едната ръка под главичката и за сигурност ама пак се отмята и прави мост. Sad.Не знам какво да правя да не би защото шезлонга е мек и не и харесва  newsm78.
Май стана много дълго

# 77
E как да се направя на жената котка като съм 100 кила в момента Mr. Green

ама аз съм била и хубава на маскаради  Blush

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=351641

даже и с носталгия по детството
 Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=351639

това са снимки все от форумски купони между другото Party Party Party

# 78
Абе хора, изчитане нямате  Mr. Green
За НОИ- Аз нямам проблем засега, но сама си движа нещата и мога да кажа, че щом имате такова голямо забавяне значи, че нещо не е наред, НОИ превеждат до 15 дни след представяне на болничния, така че или не е предтсавен или е грешен - обадете се или в нои или в работата си.
Ние вкъщи телевизията не я тачим особено, телевизора се включва за филмчета на Марти, кабелна нямаме, така че не мога да се включа в агитката на гледащите сериали. Laughing
Днес ни беше първия урок по бебешеко плуване и Дари спи от 5 без да мръдне, Горкото сигурно си мисли, че е вечер, щом сме го къпали... Mr. Green много добре се справи, не е плакала, беше доста спокойна, инструкторката даже и потопи главата няколко пъти... Следващия път ще ми покаже упражненията и започвам самостоятелно.. Sunglasses
Копривке, честито ти ходене на ДГ, кога ли и аз ще доживея тоз момент...? Rolling Eyes

# 79
Доня, ми определено ти отива завръщането в детството Wink.     Къде ги тия форумски купони? Как се организират?
А за очичките на твоята малка мацка?
Naneto, това за бебешкото плуване е уникално, супер идея! Къде го практикувате? Разкажи малко повече, моля те.

# 80
Ейнджълвайолет, ако мога да ти помогна, Стефания беше със сини очи, даже като се роди бяха виолетови, страхотни просто, като я захраних към 6 месец взеха да се омешват и сега са пъстри, точно като на баща й и помен от синьото няма
пускам ти някоя снимка да сравниш  Peace

http://www.mimito.snimka.bg/album.php?album_id=140068&pid=3484273
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3554763
http://www.mimito.snimka.bg/album.php?album_id=176290&pid=4079135

# 81
  • Варна
Човек не може да ви изчете, а като е хубаво времето никой не пише....

За спорта - Ф1 и снукър:) А от сериалите нищо не гледам, поне тези по БТВ и Нова, цял ден или на Евроспорт или на Фокс....

# 82
Абе хора, какво направихте. 6 страници за 6 часа  Shocked Shocked Shocked. Ми то Доника няма да насмогне теми да прави  Laughing
Аз докато отида до педи и се върна... тя ще свърши и тая темичка.  Shocked

Копривке, тия купони изглеждат супер!

Сиси, и аз да кажа, че Калоян трябва да го номинираме за бебето с най-много коса. Найкой мацки направо могат да му завидят за буйната грива.

Naneto, разкажи подробности за бебешкото плуване, че ми стана интересно.

А аз съм в траур от прегледа  Sad Бяхме при един друг педиатър, много добър специалист. Та имаме кокюнктивит и ни взеха очен секрет, за да се види какво е. Освен това ни свирят дробовете, което според мен е много отдавна, но чак сега ни казват, че това не е добре. Та това можело и да е от прехранване и при повръщането да е попаднала кърма в дробовете, а може и да е начало на астма  Cry. Сега трябва да измеря на няколко пъти дишането чу по време на сън, ако е на 60 да се обадя веднага.
Вече да ядем на често пък по малко, което незнам как ще се осъществи. Най-много по 20 мин. да суче и изобщо....

Ох, оплаках се...

# 83
Честит имен ден на Иники   bouquet
Между другото в момента играят Юветнус и Челси пък ти си на линия  newsm78
Хайде лека вечер!

# 84
mini_79 , мерси! Страхотен бонбон е тая твоя дъщеря-и преди и сега Heart Eyes  С мъжа ми й се любуваме сега-супер снимки. На Рафаел са даже още по-сини, но и косицата-мъхче са русички,та и аз предполагам, че и да се променят, ще си остане със светли като моите. Любопитна съм-обикновено тъмните гени ги дават за по-силни.

sladur4esta, искрено се надявам да не е нищо сериозно и да се размине!  Дано не е астма, а пък тази кърма как се вади ако е попаднала в дробчето?

bubchenceto, а пък аз ги гледам по неволя, че мъжът ми ги е зяпнал. А Челси ми е най-противният отбор. След малко ще надам вой, че да се посмея с  "Господарите на ефира"

# 85
sladur4esta, стискам палци това при вас да се окаже по-малкото зло  Hug Дано се отървете само с притеснението.
Иники,честит имен ден!

vanilla80,само от едната страна имаме решетка.Закрепена е стандартно,дървото е пъхнато между стъблото и белия диск и е затегнато.
Ето ви снимка и от един наш маскен бал  Laughing

# 86
Сега трябва да измеря на няколко пъти дишането чу по време на сън, ако е на 60 да се обадя веднага.

Как се мери дишането и кое трябва да е 60?

# 87
в грешка си за гена, две деца родих, едно не прилича на мен, само сега Преслава където от цвят го докарва, ама тръгна да избелява и тя

Сладурчеста, надявам се притесненията ви да са безпочвени  Praynig Hug

# 88
Ей Сладурчеста, стискам палци да не е нещо сериозно Praynig

За очичките на Анчето...за момента са виолетово сини, много красив цвят, но се съмнявам да останат такива. Баща и е с тъмно кафяви очи, а аз съм с пъстри, но бият на зелено, не на синьо Crazy . Имам една малка надежда защото едната баба на Митко е била с такива очи, но не разчитам много. Всички ми казват, че като я захраня и изумително сините и очи ще отидат на кино Crossing Arms
Калоян беше с очи като маслинки от самото начало.

За купоните...Всяка година си организираме коледен маскарад, отделно се презнува и форумски РД всяка година през октомври, а преди една -две години докато инициирах организирането им се събирахме почти всеки месец. Много яко. тази година обаче пропуснах всичко с тази бременност дето трябваше все да лежа, като поотрасне Анчето имам да наваксвам.
Събираме се сме и по 200 човека!!!
Резервираме си едно заведение само за нас и се почваме както се казва. ПО някое време като ни писне се изнасяме в най-близкото караоке и вием като вълци до зори. Това между другото са най яките купони на които съм била. Party Party Party

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 23:10 от доня КОПРИВА

# 89
  • София

Green eyes, ходех на училището от 6-ми месец нататък. Даже там и на последната лекция от 2008 ми тръгнаха да изтичат водите Crazy!  Сега, и аз най-накрая като се сетих да погледна албума, видях, че и Кокосчето ходеше. Но не виждам твоя снимка.[/color]
Амчи ний ходехме трите заедно Crossing Arms и аз все питах по нещо...като Мара подробната Embarassed
Абе верно да почвам другата тема...Приспах дечурлигата и реших да видя кво прайте,а  вие...
И аз съм доволна от НОИ. Досега винаги са ми плащали навреме. Дори вече втори месец получавам парички, преди да е внесла колежката осигуровките. Което ме и озадачи де, но не се оплаквам. Павлина, и голяма уста днес яде през час, което е необичайно за него. Отдавам го на евентуалния ми цикъл и уж кризата в растежа. В този ред на мисли съм сложила и линк за менструация и бременност.
Сладурчеста, тази лакомия ще ги побърка нашите. Моя пък горкия от повръщането му се пълни нослето и едва диша тази вечер, та пръсках разтвор.
И за капак...въртележката за легло тази вечер е над леглото на бате - така заспа...Добре, че имаме втора Simple Smile
Иники, честит имен ден, преди да е свършил деня де Simple Smile   bouquet
Лека нощ, че едва гледам вече...

Общи условия

Активация на акаунт