Кухни - 20та тема

• 48 613
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • близо до София
Моят майстор направи кухнята и остава само да ни сложи тапичките, но никакъв го няма. Звъня му аз , а той не си вдига телефона. Някой има ли идея откъде мога да си купя, ако случайно не мога да го открия.

# 211
Момичета имам еди малко технически глупав въпрос.
Въпросът ми е към тези които имат мелачки. Днес мисля да мия една маруля, погледнато реално няма проблем, но е доста кална дали ще имам после проблеми. А други по такива мръсни неща имали ли сте проблеми.  Моля не се смейте, че нали си ми е новичко и хубаво и не искам да си разваля нещо.
давай смело, докато е в гаранция, бутай всичко вътре, нищо и няма...виждали сме да мели и лъжички, така че, действай !

# 212
Момичета имам еди малко технически глупав въпрос.
Въпросът ми е към тези които имат мелачки. Днес мисля да мия една маруля, погледнато реално няма проблем, но е доста кална дали ще имам после проблеми. А други по такива мръсни неща имали ли сте проблеми.  Моля не се смейте, че нали си ми е новичко и хубаво и не искам да си разваля нещо.
давай смело, докато е в гаранция, бутай всичко вътре, нищо и няма...виждали сме да мели и лъжички, така че, действай !

Напълно подкрепям  newsm10 И ние така правим с всичко  Laughing

# 213
Ами действам вече, марулята е измита и салатка направих, и си я хапнахме. Да ви кажа макар и незавършена с голямо удоволствие си готвя в новата половин кухня  Simple Smile Пожелавам на всички, които чакат своите кухни да станат бързо и с удоволствие да си ги ползват  Hug

# 214
  • София
Благодаря на всички,които ми отговориха.За съжаление помещението ме ограничава в идеите ми,заради малките си размери,вратата за този момент не мога да подменя с плъзгаща.Коминът е там,където е поставен адсорбатора,а миалната е вградена в шкафа между мивката и котлоните.Пералната е сложена в мокро помещение.Единствено се замислям дали да не разменя местата на вградения хладилник/на проекта е в края на предната редица/ и на вградените фурна и микровълнова,но не знам дали въпросната врата няма да ми пречи,все пак микрото се ползва често за подгряване.Така че,помагайте с мнения,защото другата седмица фирмата ще почне изработката.

# 215
е, значи проблема е в микровълновата и заради нея да сбъркаш цялата кухня ?...

# 216
е, значи проблема е в микровълновата и заради нея да сбъркаш цялата кухня ?...
...абе пак го гледах тоя проект, и продължавам да си мисля, че съм прав ! но това си е мое мнение...

# 217
Ето я и моята красавица. Кухненският бокс сам по себе си е завършен и това е единственото направено докрай нещо в новият ни апартамент. Трапезарната маса все още не е купена, за разлика от столовете Simple Smile. Холът, който е в едно помещение с кухнята също не е довършен.
Моля, да не се обръща внимание на микровълновата фурна и кутията за хляба, защото първо няма да е там мястото им и второ най-вероятно ще се разделим точно с тези Simple Smile.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=355547&pid=11173896

Плочките на пода са значително по-светли, отколкото изглеждат на снимките.

# 218
 еехе готина кухня и добре си избрала и фурната да е в черно като хладилника...., приятно готвене..!!!

# 219
  • София
    Момиче, страхотна е кухнята! Ами кухненският бокс до самата врата ли е? А вие сте направили към самата врата тези полици и шкафове в бяло или... не е така. Много ми харесаха шкафовете до тавана. Мъжът ми иска да са така, но аз нали трябва да избера по-бюджетна версия и затова меслех да са по-малки горните шкафове, но като видях твоята кухня наистина ми хареса Grinning
    Поздравления!

# 220
Много стилна кухня! Поздравления за добрия вкус  smile3501

# 221
Кухнята и дневната са едно голямо правоъгълно помещение, единствената чупка е една стена, продължение на коридора, която минава покрай кухненските шкафове и малко навлиза в помещението. Боксът се намира точно до тази стена, в която свършва вратата на хола, т.е първо минаваш покрай кухнята и после се озоваваш в дневната, но е някак си обособено.
Хепимама, не разбирам за кои точно полици ме питаш. Ако е за тези до хладилника - това е една библиотечка, която е част от цялата конструкция с шкафовете. Тя се намира на късата страна на хладилника и гледа към дневната част.
Не мисля, че шкафове до тавана ще оскъпят кой знае колко една кухня. Аз лично имах притеснения, че няма да стоят добре, но белият цвят се оказа удачно решение и ненатоварва пространството.
Благодаря на всички за похвалите, но ще е честно да кажа, че идеите не са съвсем мои, защото проектът е правен от дизайнер.

# 222
..."защото проектът е правен от дизайнер". и това е правилното решение ! Thinking

# 223
Кухнята и дневната са едно голямо правоъгълно помещение, единствената чупка е една стена, продължение на коридора, която минава покрай кухненските шкафове и малко навлиза в помещението. Боксът се намира точно до тази стена, в която свършва вратата на хола, т.е първо минаваш покрай кухнята и после се озоваваш в дневната, но е някак си обособено.
Хепимама, не разбирам за кои точно полици ме питаш. Ако е за тези до хладилника - това е една библиотечка, която е част от цялата конструкция с шкафовете. Тя се намира на късата страна на хладилника и гледа към дневната част.
Не мисля, че шкафове до тавана ще оскъпят кой знае колко една кухня. Аз лично имах притеснения, че няма да стоят добре, но белият цвят се оказа удачно решение и ненатоварва пространството.
Благодаря на всички за похвалите, но ще е честно да кажа, че идеите не са съвсем мои, защото проектът е правен от дизайнер.

а кой е дизайнерът Simple Smile

# 224
Момиче, решението да "скриете" хладилника с библиотека е много симпатично. Със сигурност би ми влязно в употреба, за да се справя с някои мои интериорни неволи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт