Звездни компромати - 44 част

• 80 010
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Е,как , най-в ляво си е точно той според мен.  newsm78

# 166
Не е Китаеца, друго момче от клипа е. То всъщност си е кадър от клипа това.

# 167
Само да намеря клипа и ще ти постна линка. http://vbox7.com/play:e462d9a6

# 168
Аз не съм се заглеждала по-клипа,щом казвате,ок не е . Ама много ми заприлича в профил  Simple Smile

# 169
Андреа с някакви автобронзанти ли се маже, че е толкова оранжева? Много е гадно.  Crazy

# 170
  • София
Не е китаеца. Клипа е от месец ,а те от година почти не си говорят. Гледай клипа и ще се увериш.

Едва ли, преди 2 седмици ги видях двамата в един магазин, до офиса където работя Simple Smile

# 171
Не е китаеца. Клипа е от месец ,а те от година почти не си говорят. Гледай клипа и ще се увериш.

Едва ли, преди 2 седмици ги видях двамата в един магазин, до офиса където работя Simple Smile

Може , може....

Но преди 2 дни Ники каза в национален ефир , ще с Азо не подържат връзка от 6 месеца и не са останали приятели . Peace Но то зависи кога са го снимали това издание на "Стани Богат"  .newsm78

# 172

Може , може....

Но преди 2 дни Ники каза в национален ефир , ще с Азо не подържат връзка от 6 месеца и не са останали приятели . Peace Но то зависи кога са го снимали това издание на "Стани Богат"  .newsm78
Да може да са се сдобрили. Инфото ти е доста пресно-пресно. 

# 173
Или пък всички тези истории са измислени, за да може да се поддържа интрига и на хората да им е интересно Wink Аз даже не вярвам, че Азис е обратен, освен когато бизнесът го налага Wink

# 174
# 175
аха, ужасна кожа ooooh!

# 176
  • София
Или пък всички тези истории са измислени, за да може да се поддържа интрига и на хората да им е интересно Wink Аз даже не вярвам, че Азис е обратен, освен когато бизнесът го налага Wink
И правилно  Peace
Четох интервю с бившия му продуцент Крум, който казва, че всичко е PR  и Азисчо е далеч от представите за гей  Wink Просто в началото на кариерата му са избрали този образ и Азис много се е вживял в него! Аз също никога не съм му хващала декиш, че е обратен, просто прекалено се преекспонираше обратността му  Mr. Green

Пам Андерсън
Джей Ло  двустранно
Риана  с Бионсе са като по калъп с тези широки бедра и големи задници  Mr. Green  Явно Джей Зи по такива си пада.
Холи Бери  в приготовление за първия рожден ден на дъщеричката си
Виктория Бекъм  с Кейт Бекинсейл
Брад Пит с мъжката част от семейството
Линдзи Лоън

# 177
# 178
# 179

Общи условия

Активация на акаунт