Звездни компромати - 44 част

• 79 980
  • 730
  •   1
Отговори
# 210

който бие бременна жена

Това, че е счупил фотоапарата на наглия й мъж е доста по-различно от "биене на бременна жена".

# 211

който бие бременна жена

Това, че е счупил фотоапарата на наглия й мъж е доста по-различно от "биене на бременна жена".
А и Ицо все пак е футболист, не е професор в университет. Той е тренирал, докато други са учили , защо очакваме да е интелигентен, при положение , че той е добър в това което му е професия?

# 212
  • София
Никой не очаква да е интелигентен, а възпитан. Все пак сред хора е живял, не е ритал в гората с Маугли  Peace Не може да отречете, че има доста грозни постъпки. Смело плюе в кладенеца, но не знае кога отново ще му се наложи да пие от него.  newsm78

# 213
Никой не очаква да е интелигентен, а възпитан. Все пак сред хора е живял, не е ритал в гората с Маугли  Peace Не може да отречете, че има доста грозни постъпки. Смело плюе в кладенеца, но не знае кога отново ще му се наложи да пие от него.  newsm78
Аз пък мисля, че много отдавна ние сами наплюхме в кладенеца. В цял свят го знаят. Даже в много от случаите той е единственото, което чужденците знаят за България или което споменават като ги попиташ за нашата родина. И как може като не е културен, толкова известни личности от света на футбола и извън него да са му лични приятели и да го уважават? Сигурно има все пак за какво.

# 214
Аз пък мисля, че много отдавна ние сами наплюхме в кладенеца. В цял свят го знаят. Даже в много от случаите той е единственото, което чужденците знаят за България или което споменават като ги попиташ за нашата родина. И как може като не е културен, толкова известни личности от света на футбола и извън него да са му лични приятели и да го уважават? Сигурно има все пак за какво.
hahaha Joy  И за т'ва трябва и аз да го уважавам .

За мен щом не е стойностен като човек , ако ще да знаят България и на Марс заради него  няма място да му свалям шапка .
На терена  -аплодисменти , но от там на вън пълен кретен .
Сяка жаба да си знае гьола и да си мери претенциите .

# 215
Не е ли достатъчно да се уважава човек, който е съумял да прослави родината? Спирам до тук, че се изместихме много от темата. Peace

# 216
Не е ли достатъчно да се уважава човек, който е съумял да прослави родината?

Не !

Забравил е майка си и баща си па нека да прославя родината .

Е погледнато от положителната страна , много хора разбраха за "мамата" .  hahaha Joy

Може да го уважавам като футболист, но като човек не . Деля нещата .

# 217
# 218
# 219

Много ми е смешно, че на всички звезди напоследък им се раждат близнаци, все едно са нацелили промоция 2 в 1 и айде всички на инвитрото  Tired Карсън Дейли има новороден син, за разнообразие.

А Джена Джеймсън се е обезобразила с тези пластични операции... На какво ли ще приличат известните личности след 10 години  ooooh!

Мери-Кейт Олсън
Бекъмката и нейния врат
Бритни
Кейти Пери

# 220
  • Пловдив
Бекъмката се е превърнала в самия ужас, в безформено същество с тези диети. Загрозяването е също изкуство, да знаете, даже доста скъпо "удоволствие"  Naughty

# 221
# 222
  • София
ха познайте кой е това  Wink

# 223
Соломон Паси?

# 224
  • София

право в десетката улучи  Party

Общи условия

Активация на акаунт