Звездни компромати - 44 част

• 79 886
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
# 316
Не мога да разбера, защо фолкпевиците, обичат да си държат циците една на друга, като се снимат?! newsm78

Николета е модел, не фолк-певица. Simple Smile

# 317
Анджелина с чанта на Валентино за 1500 долара; дизайнерът подарил копие за Захара (добре че си кръщават децата на природни обекти да не забравят кое откъде са взели Laughing)
Пак тя си купува матрак от конски косъм за 65000долара
Стара новина - Двамата с Пит са купили остров в Дубай, където ще направят екологичен комплекс  Joy

# 318

На този матрак ли се е въргаляла бавачката?  Laughing

# 319

На този матрак ли се е въргаляла бавачката?  Laughing
Joy Joy Joy 

Знае ли човек , дали на матрака или на дивана  newsm78   Мани майтапа , но Пит в последно време ми изглежда уморен и незадоволен . Тъй ,че може да е вярно това с бавачката , а знаем че не е за първи път , след интервютата и шумотевицата от предишната  Wink

# 320
# 321
шумотевицата от предишната  Wink

Пропуснала съм - има предишна?  Whistling

# 322
За Пит, Джоли и детегледачката - и аз не го вярвам.
Проява на много лош вкус е да се заиграваш с детегледачката в семейното легло-звучи като блудкав роман от края на 80-те. Брад Пит все пак е съвременен човек и определено има вкус.Освен това  не мисля ,че Анджелина би простила.Майка й на времето не е простила.

# 323
За Пит, Джоли и детегледачката - и аз не го вярвам.
Проява на много лош вкус е да се заиграваш с детегледачката в семейното легло-звучи като блудкав роман от края на 80-те. Брад Пит все пак е съвременен човек и определено има вкус.Освен това  не мисля ,че Анджелина би простила.Майка й на времето не е простила.

Не в семейното легло , Пит чак до там не би стигнал , но виж на дивана или в детската  Joy Joy
Майтап си правя , на мен пък ми се струва ,че в този случай е от типа " няма дим без огън " .
А относно дали  кой кога бил простил и дали , тя Анджи разказваше че никога не би могла да има връзка с женен мъж , защото заради същата ситуация нейното семейство било разбито , а всички видяхме какво стана  Whistling 

шумотевицата от предишната  Wink

Пропуснала съм - има предишна?  Whistling

Ами до колкото си спомням преди известно време , една друга детегледачка изхвърча така изненадващо .... Та после беше по разни предавания  и даваше информация за семейство Пит отблизо  Laughing Доста неща надрънка , странно защо нямаше ни съд , ни опровержение относно твърденията и  след това .

# 324
Ха познайте сега ,кой е това ?

СтАвА ДуМа За ДаМаТа От ВаШе ЛяВо ?

# 325
Това да не е онази красива индийка, която стана мис свят, сега е засичам по много индийски филми Rolling Eyes или се бъркам.

# 326
  • 221B Baker Street
май точно същата е  Peace

# 327
Дам, май е точно индийката, на която никога не мога да запомня името

# 328
Ъ, на мен ми заприлича на Елена от Биг Брадър  Mr. Green

# 329
Ъ, на мен ми заприлича на Елена от Биг Брадър  Mr. Green

И на мен  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт