Звездни компромати - 44 част

• 79 864
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Angelina Jolie   също  1  подобен стил фотосесия имаше и Цеца преди 4-5 години

Искам да кажа, че не споря!  Peace За мимика и жестикулация не мога да кажа, почти не съм я виждала на интервюта и подобни Цеца. Но стила на косата, дрехите, очилата - определено не са откритие на Цеца  Peace

# 376
  • София
Глория-долните й два зима нещо никви ги нема. Rolling Eyes
Цеца

Глория кат … 0; си
Gloria

Камелия с Д … 63;ая
Драго пак

Изобщо не спорим, разбира се, че тези неща не са откритие на Цеца и никой не го твърди, но пък приликата е очеизвадна, не ми се рови просто за повече доказателства относно твърдението ми.Имам наблюдения от години, затова се осмелявам да го твърдя като факт, пък и не го забелязвам само аз, а всички.

# 377
Леле, ама това наистина ли е Драго Чая  Shocked

# 378
Сега виждам,че дъщерята на Глория много прилича на нея като малка.Страшна прилика.

# 379
# 380
# 381
  • София
Какво толкова - снимките на Драго са отпреди 2-3 години (май на рожден ден) и просто си прави майтап човека  Peace

Парис
Мария  Шарапова  която с токчетата на обувките се извисява на около 2 м.!
Фърги
Анна  Курникова  и тя от партията на Вики Бекъм
Кейт Мос  Joy
Скарлет  Йохансон

# 382
# 383
Ох кученцето на Парис е изключително сладичко иде ми да го гушкам ли гушкам.
За Ана Курникова, че е от партията на Вики Бекъм, защото е доста слаба ли? newsm78 Или съм изтървала нещо друго?

# 384
  • Пловдив
За Ана Курникова, че е от партията на Вики Бекъм, защото е доста слаба ли? newsm78 Или съм изтървала нещо друго?

По-точно защото главата й е несъразмерно голяма за слабото тяло

# 385
А кученцето на Парис , померан ли е?

# 386
# 387
# 388
Момичета, Ана Курникова не е ли бременна??? Или съм изпуснала раждането и си е възвърнала формата много бързо??? Embarassed

# 389
  • София

По-точно защото главата й е несъразмерно голяма за слабото тяло
Точно  Peace

Момичета, Ана Курникова не е ли бременна??? Или съм изпуснала раждането и си е възвърнала формата много бързо??? Embarassed
Малта, нищо не си изпуснала, защото не е била бременна  Wink
Бяха я изтипосали на снимки до един басейн, на които беше с блуза с висока талия и тогава я изкараха бременна!

Общи условия

Активация на акаунт