Звездни компромати - 44 част

• 79 690
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Баси и нескопосания пластичен хирург дето ги е правил. Той се е гаврил с нея.  Mr. Green

Да, тоя може да се  е учил на нея. То пак тук ми изглеждат по-добре отколкото на снимките за Плейбой, там гърдите и са абсолютно обезформени, на бучки и с огромни зърна  ooooh! До колкото знам си е правила гърдите при д-р Енчев от Пловдив имам една позната, която също направи грешката да си ги прави при него.

# 541
Баси и нескопосания пластичен хирург дето ги е правил. Той се е гаврил с нея.  Mr. Green

Да, тоя може да се  е учил на нея. То пак тук ми изглеждат по-добре отколкото на снимките за Плейбой, там гърдите и са абсолютно обезформени, на бучки и с огромни зърна  ooooh! До колкото знам си е правила гърдите при д-р Енчев от Пловдив имам една позната, която също направи грешката да си ги прави при него.
Тези снимки съща са за Плейбой, ако не се лъжа за испанския формат...

# 542
  • На брега на реката
Да й бяха изравнили тена. На една от снимките разликата е фрапираща. А и с тези подчертани скули  ooooh! Много ми е анти тая

# 543
  • Варна
Снимките са отврат.  Sick

# 544
  • Варна
Тя май е превърнала снимането в Плейбой в професия? Трябва да я добавят в НКПД-то.

# 545
Стига бе, ча пък отврат..Щом са я снимали два пъти за нашето издание, явно, до колкото разбирам и за испанското, а сега и в Америка (което както става ясно от статията не е нещо ежедневно, направо са и оказали гляма чест, сигурно с нея вече не се говори  Flutter ), значи няма да е толкова отвратна  Wink

А Зара на снимките по-горе е много готина. Много женствена и секси. Харесва ми  Sunglasses

# 546
  • Варна
Ами на мен гърдите и ми изглеждат като топки, обвити в кожа. То бива бива да изглежда изкуствено, но не мога да си представя, че на някой може да му харесват. Но явно и тоз изкуственяк си има почитатели.

# 547
На мен пък ми харесва Лиляна. Макар че се чудя защо си сложи силикон, при положение, че и преди това имаше много хубав бюст.  Rolling Eyes

# 548
  • София
Тя май е превърнала снимането в Плейбой в професия? Трябва да я добавят в НКПД-то.

ми кво да прави момичето кат` друго не може  Mr. Green

# 549
На мен пък ми харесва Лиляна. Макар че се чудя защо си сложи силикон, при положение, че и преди това имаше много хубав бюст.  Rolling Eyes

Не мисля, че преди това гърдите и бяха хубави. Като за младо момиче, което не е раждало, бюстът и беше увиснал и безформен (да не кажа с грозна форма). Представям си ако беше останала с нейните си гърди и беше родила какво щеше да стане..Пиперка бюрек, пасти да яде..

Но и сегашните и гърди не ми харесват на мен. Груби и пошли ми излеждат. Лично мнение.
Иначе тя е секси мацка.

# 550
# 551

А Зара на снимките по-горе е много готина. Много женствена и секси. Харесва ми  Sunglasses
И аз много я хпаресвам. мислех, че нещо ми има вече  Laughing Аз си я харесвам много.

# 552
Не мисля, че преди това гърдите и бяха хубави. Като за младо момиче, което не е раждало, бюстът и беше увиснал и безформен (да не кажа с грозна форма). Представям си ако беше останала с нейните си гърди и беше родила какво щеше да стане..Пиперка бюрек, пасти да яде..

Но и сегашните и гърди не ми харесват на мен. Груби и пошли ми излеждат. Лично мнение.
Иначе тя е секси мацка.
Според мен пък не е бил увиснал и безформен, а за формата - раздалечени са, но не бих казала, че е грозно. Сегашният и бюст е по-зле, поне според мен. Прекалено кръгли, повдигнати и с ужасно големи ореоли, са гърдите.
Пък като я гледам колко е зараждала...

# 553

И аз я оприличавам на Ирен Онтева...много гадна уста са и направили, преди по ми харесваше...

# 554

И аз я оприличавам на Ирен Онтева...много гадна уста са и направили, преди по ми харесваше...

ама пластични операции ли има или самосиликон в горната устна?
аз виждам промяна и в скулите Shocked, или просто момичето е порастнало...?

Общи условия

Активация на акаунт