СЕПТЕМВРИйската молба - Мони да е здрава у дома!

• 11 809
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро и от нас Grinning
Не съм много редовна в последно време, ама моя мъник не ми оставя никакво време Heart Eyes
Ние зъбче още нямаме, ама бая го дразнят венците, та ще видим кога ще изкочи зъбчето.
Непрекъснато мисля Монито, дано скоро се върнат вкъщи здрави Praynig
Ами това е за сега от нас, лек ден на всички Hug Hug Hug

# 136
ДУ и хубав ден.
При нас периодът с активно кърмене продължава. Дадох си сметка, че Джи яде много по-често и по-дълго през нощта, отколкото денем  Confused Няма никакви симптоми за зъби. Може да е от пълнолунието, обаче... Последните 2 нощи и Спаси не спи добре.
Много е хубаво, когато денят започне с повече сладки бебешки усмивки. Анамар,  чудесен е Hug

опс ... току що усетих нещо топло да се разлива по дупето ми... Джинджи ме напишка... дано е на късмет, че ми предстои важен ден.

цунки

п.с. Мисля, че в понеделник ще се явим на срещата. Ако обаче времето е лошо може би ще пропуснем защото ще съм с 2те деца.

# 137
Леле, Флу, ние винаги на Каваци ходим на плаж. Ще се видим значи там в пълните си прелести а дечковците ще ядат пясък заедно, хи хи хи....

# 138
  • софия
ехооооооооооооо
имам добри новини!
Галето е говорила с Мирка и днес се прибират в къщи Simple Smile
Надявам се тя да пише като има време Simple Smile

# 139
Най-сетне!!!
Мире, чакаме те тук!

# 140
ЕЕЕЕ, чудесна новина за Мирката!  Hug Благодарим за инфото, Дидишонче   bouquet

Инка, информирам за ПЗ-то, че мамчето не бе чувало, та й давах материали и опит от тук  Peace Peace

# 141
Ехоу, ДУ!
Спане заедно
- описвала съм, че вечер я местя в нейното легло, през нощта ставам, вземам, кърмя и пак слагам там (ако се събуди повече от 1 път, понякога я оставям помежду ни). Отскоро го практикувам това, но иначе много се изкривявам и сутрин всичко ме боли, + това не един и два пъти таткото е спасявал малката от моите прегръдки и ръце отгоре й...  Confused ). Предпочитам да ставам по сто пъти на нощ, отколкото да я смачкам в съня си  Peace
Подскачане - да, подхвърляне, ритане, подмятане, дивооооо, диво кат` баща си  Mr. Green
Море - умилквам се на мъжа ми да ни води и май ще ни огрее за няколко дни, задължително с дреба.
Сутрин - будим се с таткото от неговата аларма, малката се събужда като се разшаваме из стаята, или пък ако тя е по-ранобудна, ни събужда с Абууу и тропане с крачета по матрачето. Като спеше пом/у ни - пипаше ме по лицето и си катереше крачетата по мен.
Адикт, за сядането, аз хващам Дари за ръчичките и тя с лекота се изправя, държа я няколко секунди и я пускам пак да легне. Гледам много да не я товаря още.  Много хубава торта!  Grinning
Разходки - ходим, но сега с тази физиотерапия ни се пообъркват плановете за деня, щото трябва да се съобразявам и с нея. Все пак, преди обяд не мога да насмогна да излезем. Следобедите сме навън.
Мари, Дари е добре, беснее колкото може  Mr. Green
Айде до после, милички, отивам да давам пюре тиква+картофче (обривът може да се каже, че мина, пу-пу), но няма да вкарвам нова храна днес.  Хубав ден!  Hug

# 142
Ох, Слава Богу!
Дидишонче, чудесна новина!  Grinning Grinning Grinning
Ирини, и мен вчера малката ме напишка. Бяхме й свалили пампата, за да й се оправи по-бързо подсеченото и си играхеме на леглото. Аз реших да си я сложа на корема и тя - хоп, напишка ме цялата, даже малко отиде и на леглото  Laughing
Беба, ето го одеалцето ни:

А това е шишенцето на бебинка, с което се надявам да пропие вода:

# 143
Ето поздрав от Дари  (Дарушка  Heart Eyes ):

Йее, супер, много се радвам за Монката и Мирка!!!  Heart Eyes

# 144
ех, че хубава сутрин с тези съкровища Heart Eyes
Анамар, Моарейн, мерси за чудната компания към кафето Grinning
Ани, надявам се дане сме те уплашили вчера и да идваш пак на разходки Hug По принцип наистина не е толкова шумно...това вчера беше във ваша чест Embarassed
Флу, много готино шише. Дан ода пие от него. Дай и го да видиш дали ще се заиграе - Марти по едно време само така пиеше вода.

# 145
Добро утро  Hug

За анкетата
Спане заедно - да. Прекалено голяма ми е спалнята, за да спя сама на нея. На Ния и харесва  Heart Eyes
Подскачене- още не  Sad
Море - да, задължително.Ще бъдем само двечките, щот таткото предполагам, ще заведе каката  Mr. Green Миналата година, щяхме да се събираме 3 кита на плажа, носега мисля няма да е проблем, да се съберем 3 кокошки с пиленцата.Уанда, Муц  Joy Joy Joy Joy Joy
Събуждане - събуждаме се с усмивка и започваме лудо говорене и игра. Heart Eyes

Миркаааааа чакаме те   bouquet

Ах тази Дари  Heart Eyes

# 146
Шмат, не съм се уплашила.  Wink Таз усмивка на малката специално за вас със Марти, че вчера опищяхме орталъка-дет има една приказка. Днес и утре съм на вълна срещи и социални контакти, но другата седмица пак ще довтасам.
 Hug

# 147
Добро утро момичета! Не съм писала от доста време, а докато ви изчета и вие сте преполовили нова тема  Hug
 Praynig Много хубаво за Монката. Дано Мирето се включи да каже, че са добре  Praynig
Дидка, Съншайн,  Hug евалата мацки.   bouquet
Вики, стискам палци да сте здравички. Никакви болести повече в този форум  Naughty
Джулико,  Peace браво на Ясето.
Мариам, твоя карамеен мечо има най-невероятно чаровните очи, които съм виждала  Heart Eyes
За спането - Тино не спи при нас. Без мое гушване, пеене и бибата не заспива. Никога не съм го оставяла да заспива сам, защото ще се съдере от рев. Не мога да го оставя да реве, просто сърце не ми дава.  Tired
Това не значи, че не завиждам на Иринка за кроткото заспиване на Ради   Mr. Green
Морето - дааа, много искам да го заведем на море. мисля, че ще се изкефи страшно.
За скачането - Тино скача, рита, извива се, бие с голямо настървение играчките.
Аз съм много навита за Южния парк. Искам да ви предупредя да не паркирате на спирката на 76 при Сребърна и бул. Гоце Делчев, защото вчера ми вдигнаха колата от там! Бях излязла без пари, без gsm и направо побеснях.
Целувки на всички ви! Heart Eyes

# 148
Привет, другарки и другари (визирам момченцата в компанията)! Hug
Гледам сте сервирали вече кафето и много сладки детски усмивки. Много хубави всичките, пупу! Flutter
Мога ли и аз да пльосна Хамлет насреща, че да си правят компания?

Мариам, ще си идвам за лятната ваканция - след 10 юли. Ти си ми наблизо, ще си спретнем една среща, ще ви снимам всичките, щом не ти е минал мерака Heart Eyes
На море ще ходим - имам опит с водене още на 9 месеца щерката. Сега и Хамлет ще е на толкова, та ще пълзи из пясъка и ще си хапва донасита  Joy
Аз голи не ги пускам, докато не навършат 2 г. Затова малкия ще е с гащеризонче и шапка задължително, а освен това и омазан. Големите също ще са омазани, но по бански и с шапки. Не знам колко дена ще можем да идем, но най-малко седмица планирам.
Гушко спи при мен и не ми е проблем. Докога - докато покаже, че е готов да се откаже от мама. Сутрин сам ми надига фанелката и се намества на гърдата - мъж та дрънка hahaha
Отивам да го погледна, че спи още от 6,30  Shocked

# 149
Вечи, верно мъж на място, човекът Heart Eyes Щом се самообслужва Mr. Green
Ани, ти пък! Майки сме, чували сме рев и друг път. По-скоро ми стана жал, че толкова и се спи на душицата, пък не може Crazy
Еййй, това септемврийските ни бебета са най-най-най Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт