СЕПТЕМВРИйската молба - Мони да е здрава у дома!

• 11 809
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
Викииииииииииии, стига чете кажи какво стана с малкото Вики!!!

# 151
Добро утро,аааа кафееее....мерсаж,
о и закуска...супер!
Запознах моите мъжеПетка,
Опасявах се ,че малкият може да се разреве,вече два пъти го прави от непознати,но мина нормално,все едно са расли заедно!"Кръвта вода не става"-сега разбрах какво означава.Мъжът ми само малко го е страх да не го "счупи",ама ше свикне.
Сега едно гушкане пада в къщи,все някой е гушнат...идилия!
Иначе за анкетката
1.Спи си сам в леглото,от 20.00ч. до към 04.00ч.Тогава пускат"бубулечките" и почва едно въртене,ако го оставя да се разсъни,се сеща ,че е гладен.Та го гушкам при мен и откарва до към5,30ч.
2.Не скача,не се очръща...мързел
3.Море-поскоро да,
4.Събужда се с песен и усмивка,АКО не е гладен.

По въпроса за глада-ние сме вечно гладни.Това дете колкото му дам толкова изяжда,,няма наяждяне.Почти винаги след ядене плаче за още!

Ура за Мирката!

# 152
Бронхит с наченки на плеомония....
Слетобед при още един доктор и да видим маи ще се пият антибиотици.Доки изписа Панцеф...

# 153
Много е хубаво когато сутринта ти започне с толкова многу усмихнати бебета.
Всички са много готини Съншейн, Анамар, Моарейн, Веч  Hug Сладури от всякъде.

Браво, че Мони и Мирката се прибират  Praynig

Дано с Вики всичко е нормално  Praynig О много лошо. Бързо да се оправяте Hug

Днес Яна се събуди в 6 и се опитах да и дам да суче, но не искаше и трябваше и аз да стана  #Crazy и сега тя пак си спи, а аз не. А на всичко отгоре през ноще ме изцеди до дупка, че аз нали при всяко помрънкване давам цица и така. Сигурно се буди 100 пъти. Чудя се дали и мирише и да се дразни. Защото преди това си спа 3-4 часа сама на леглото. И после като си лягахме тя се разбуди и и дадох да яде и понеже всеки път като я слагах в леглото и се разбуждаше и аз пак я взех при нас.

Ох тази торта на Адиктед как ми влезе в главата, ама пусто нали съм на диета и не виждам нито един ден, в който мога да я омета. А не мисе чака още 2 месеца и половина  newsm45

# 154
Вики   Hug

# 155
Прекрасни слънчеви деца!
Снимки на щастлива деца!

Hug на Вики

# 156
Добро утро, четох, четох и да видим какво ми е изветряло... hahaha
Мариам, Sunshine, Моарейн, Веч, невероятни сладури си имате. Нарадвахте ми окото рано сутринта.  Hug Heart Eyes
Моарейн, какви въшки й слагаш на Дари? Нали знаеш, че и ние си имаме много косица, както и Монито на Мирка, но не мога да намеря точните въшки да й сложа. Взех едни, които мен ме скубеха, а какво остава за нея.
Адиктче, чудна тортичка. Я да те репликирам веднага с моята прелест, която спретнах снощи към 24.00 ч. за РД на любимия утре:
http://lanvinka.multiply.com/photos/album/3/Vurbans_birthday_cake_home_made#1
Толкова се радвам за Мирка и Монито, че се прибират живи и здрави. Дидишонче, благодарим, че ни усведоми  Hug
Жуже, явно и при АМ има стачки. Аз и друг път съм писала, че Аида не пие от шише кърма. Бута го съзнателно с ръка и отвръща глава. Признава само цица. #2gunfire То ще си навакса детето. Не се тормози.
Параход, аз познавам други кърмени дълго бебета...таман 4-5 извън този форум.
Деска, съжалявам скъпа, че не мога да ти помогна. Ние се кърмим и не папаме нищо.
За срещата - мацки, ние се храним в 12.30. Няма да успея за 12 ч. Ако още сте там най-рано мога да се присъединя към 13.30 ч.
Дими, по анкетката:
1. Ние не спим заедно с дреб. Тя си има уютно легълце и си спи в него самичка. Досега ми се е случвало 2 пъти, когато е имала колики да се гушкаме и резултатът на сутринта беше изкривена мама с болки в гърба и раменете и недоспало бебче. От тогава не го практикувам, а и тя си спи, така че не съм й нужна.
2. Не правим такива акробатики. Ние освен да спим, да ядем и да бърборим като се замисля друго не владеем  hahaha Joy
3. За морето...ами честно казано преди да ви прочета мислехме да ходим сами с любимия да си се порадваме малко, че честно казано не ни остава много време за нас си, а и някакси не си представям как точно протича "почивката" с толкова малко бебче. Моля, споделете как става при вас? Аз имам толкова страхове - от мръсния пясък, до парещото слънце, къпането вечер...храненето...нещо не си го представям. Че то дори няма да може да ходи...Ние обикновено ходим по Гръцките острови. Пътят не е малко и също ме притеснява.
4. Легълцето й е прилепено до спалнята и сутрин ме буди с песен и монолог или с любимото...мамамама... hahaha Blush Също чувам как размята гуфито в леглото и го удря в страниците на кошарата  Joy
за заспиването - от няколко дни я приспивам на гърдата и я слагам да спи. Но снощи изпуснах няколко съда в кухнята и тя се разплака и се събуди и хайде пак наново.. hahaha
Обривът на шушоната имам съмнения, че бяха гъби, но да живее Судокрема. Завяхнаха и скоро ще минат!
Аз имам едно въпросче: Момичета колко често се опрашвате с мъжете ви, че при нас стана събитие направо.. Thinking
Простете, много дълго стана, ама много неща исках да ви кажа.. Blush Hug

# 157
Забравих одеве - супер новини за Мирето и Мони! Дано всичко е наред.
Вики, стискам палци да е по-малкото зло и бързо оздравяване! Hug
Ланвинка, в повечето хотели има бебешки легла. Непременно вземи любимите играчки на Аида - плюшко, музикална, одеалце и тн. Няма никакъв проблем с тях - те много бързо се адаптират в новата обстановка. На бюрата в стаите спокойно можеш да повиваш, но и леглата стават. По-добрите хотели предлагат бебешка храна, непременно си носете количка с вас - бъги е най-удобно. Аз по-рано из темите разправях дето на летището ми докараха количката с 3 колелета. Затова препоръчвам бъги, че при тях няма падане на колелета. А без количка не става номера.
Щом ще ходите по гръцко - там пясъка е чист. Няма да можеш да я овардиш да не се налапа с него. Носех си и бейбифона, но някои хотели предлагат срещу такса. Много е удобно, защото слагахме детето да спи и слизахме долу в бара на по коктейлче. Режимът ни беше свободен, но общо взето ориентиран с нейния (пиша така, защото само с каката сме ходели на толкова ранна почивка). Задължително следобедна почивка, която пък ние ползвахме за гушки и "опрашване" (много ми хареса лафа).
А по принцип за опрашването - когато дойде. Кога всеки ден, кога през ден, кога през два  hahaha Ама не се оставяме на сухо.

# 158
  • София
Майки, пускам само едно запитване и се връщам да чета.
ТОВА обрив ли е или подсечено? До сега дупето ни се е подсичало само 2-3 пъти и то съвсем малко вътре в центъра. И незнам това дали не е обрив реакция към карфиола? Че д ни вече ядем картоф с карфиол.
 Praynig Помагайте моля!

А и регистрираме 2-ро падане от спалнята преди 10 мин. ooooh!

# 159
ДУ, мацкииии   bouquet
Адиктед, направо ми разказа играта с тази торта   cook Вчера почнах 90 дневната и аз и до вечерта се провалих  Joy Днес май картинката ще е същата  hahaha
Дими, шапка й свалям на свекито ти  Peace Иначе на море мислим юли месец да отидем. После септември таткото ще има снимки на морето и мисля да се присламчим и ние с дребния  Heart Eyes Освен това съм намислила и родата на Бяло море да посетим, но да видим  newsm78
Мире, чакаме те, миличка  Hug Heart Eyes
Много хубави бебетаж Heart Eyes Направо искам да ги изям  Hug
Вечи, направо ме разби Елиас как се самоослужва  Joy
Вики, spoko Дано всичко се размине бързо  Praynig
Ланвинка, и при нас опрашването си стана нещо като празник напоследък  Sad
Диде, не мога да помогна, миличка  Sad

Значи било пълнолуние  newsm78 Алекс тази нощ ми се събуди в 1.30. Помислих, че е за ядене (от четвъртия месец не ми се е будил през нощта да яде), но след като хапна добре и хич не му се спеше. Искаше да си играем Heart Eyes Не го болеше нищо, но се въртеше като шугав през цялото време и ми отне цели 2 часа да го приспя. Не знам какво беше това чудо  newsm78 Зъби няма засега. Дано не се повтаря повече  Praynig

# 160
addicted™
"ИЗОБЩО не ми липсва и частичка от живота преди раждането   "- и на мен Laughing.
viki_86, дано се оправите скоро, но внимавай дали има позиви за алергична кашлица (има ли свиркане на края на изкашлянето)- лечението е различно. Моля се да ви назначат най правилното лечение Heart Eyes.
irinii  bouquet
моарейн, благодаря ти  bouquet.
pupi~pol браво на вас! Добре дошъл на вашият тати!
Juliko обичам вии! Радвам се, че Яско е добре  love001!
Дими за анкетата:
1.Йосиф е първото дете, което спи при мен(мислех си, че няма да допусна подобно нещо)сега ми харесва много и ще го оставя докато има нужда.
Предполагам, че когато се научи да ходи ще си спи в стаята и в леглото и ще може да идва при нас когато му се иска.
2.Скача здраво и аз му се радвам.
3.На море не защото ми е трудно да се грижа и за трите деца едновременно, но на минерален басейн да и нямам търпение да идем.
4.Много рядко се събужда и ме гали, по често започва да се върти в леглото, пъшка, мрънка показва, че е буден, но си стиска упорито очите и не иска да ги отвори.
Аз се надигам над него, тогава той се усмихва беззъбо и широко още преди да си е отворил очите, после ме поглежда с еленови очи изпърхва с мигли и се засмива с глас smile3521.
По това време аз съм се размазала тотааално.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 30 нови отговора. Shocked

# 161
Дидка, на мен ми прилича на обрив! Можеш ли да го заведеш до педи да го види? Ние вече цял месец се влачим с пъпчици и ми се плаче вече!
Ланвинка, тортата е супер, но и аз ще трябва да почакам още 2-3 месеца, докато си хапна сладичко  Cry
За опрашването - обикновено е всеки ден, освен ако мъжо не е много изморен от работа, а уикендите си наваксваме с по няколко пъти Simple Smile Ама нали и двамата сме на диета, а слабеенето се спомага от физически упражнения  Laughing

# 162
Диде не разбрах на кой ден от карфиола се е появил обрива!По принцип реакции от алергия или непоносимост се появяват до 48часа!Най-добре лекар се изкаже по въпроса, но не по тел, трябва да се види!

# 163
Здравейте мамита!

Вчера водих Калоян на дерматолог - според нея пъпките по лицето не са алергия от храна, не са и признак на атопичен дерматит. Според нея е нещо контактно. Ох, да видим, бузките му станаха едни червени и като шкурка. Не ни изписа кортикостероид, ами един крем на Авене с термална вода и цинкова паста. Другата седмица понеделник-вторник каза да идем пак да види какво е положението. За атопичния дерматит ми каза, че в периода 3-6 месец при бебетата започват да се появяват симптоми и ако е това, то скоро ще се разбере. И каза още, че ще сме с проблемна кожа, защото Калоян е с много светла кожа, руса коса и сини очи, а такива деца били с по-чувствителна кожа. Засега съм спокойна, че не е алергия. Дано отмине скоро. Иначе сополките намаляват и снощи спахме по-добре. 

Флу, Моарейн, значи и на вас се случи падането. Ами то няма как, добре че нищо им няма на дечицата.

Мариям, хареса ми чувството с което описа преживелиците ви. Simple Smile А за Мечо Пух какво да кажа - много е хубав Simple Smile

Вики, гушки за теб и малката, хайде скоро да оздравява  Hug

Джулс, радвам се за добрите новини Simple Smile Кали ака 1-2 пъти на ден.

По повод анкетата на Дими:
1. Кали не спи в нашето легло. Всъщност в първите месеци спеше при мен, но постепенно започна много да се буди и после трудно заспиваше. Тогава започнах да го слагам в кошарката и не сме имали проблем.
2. На Кали индианското име е "Пружинката" Simple Smile Скача непрекъснато като е в мен.
3. Да, мислим да го заведем на море.
4. С песен Simple Smile

Ей, много хубаво, че Мирка и Мони се прибират у дома.  Simple Smile

Луси, къде се загуби?

Дидка, знам ли какво е. Това което е на самото дупе ми се вижда да е подсечено, отстрани на бузките изглежда като обрив. Ама то подсеченото май си върви с обрив  newsm78 По-добре да го види лекар.

# 164
Момичета имам питане: някоя от вас, докато е била бременна към 8-мия месец, да е усещала болка в бедрата? Горе, където се съединяват с таза. Сестра ми ми се оплака, пък аз нямам спомен. Все пак предполагам, че и се намества тялото вече.

Общи условия

Активация на акаунт