СЕПТЕМВРИйската молба - Мони да е здрава у дома!

• 11 809
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
МИРЕНЦЕЕЕЕЕ, ДОБРЕ ДОШЛИ У ДОМА, МИЛИЧКИ МОМИЧЕТА! Разплака ме и мен  smile3518 spoko

# 196
Миренце  newsm51 cry
Суров банан и аz съм давала вече. Когато се сетя и по малко. Просто не съм се сещала скоро...

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 17:30 от Сова

# 197
Мире  Hug  Cry  Hug

# 198
Нени, аз давам суров банан. Слагам такъв и в оризовата каша вечер.

Не виждам от сълзи буквите на клавиатурата. Миро, обичам те!  Hug Heart Eyes

# 199
Мире,  Praynig  Hug

П.С. Разплака ме силата на поста ти. Мони е щастливо детенце, че има такава прекрасна майка.

# 200
Миреее, добре завърнала се у дома  Hug Милата мога да си представя какво сте преживяли двечките. Аз също лежах 7 дни в болницата, когато родих, защото имах проблеми и плачех всеки ден от безсилие и исках да си ходя колкото се може по-скоро и да оздравея, а не мога да си представя това да се случва на детенцето ми да не мога да направя нищо.. Praynig Прегръщам те силно и се моля да забравите колкото се може по-скоро всичко лошо, Монката да се оправи напълно и да се гушкате и обичате.  Hug Много те мислехме всички наистина!Хубавото на лошото е, че те е накарало да осъзнаеш любовта ти към Монито и да разбереш каква сила е майчината обич!
Вечи, благодаря за отговора за "на море с деца". Много полезна инфо Peace
Иринии, и при нас е същото положение. Много се обичаме, но умората си казва думата. Вечер докато нахраня и приспя малката, докато разтребя и оправя кухнята и той е заспал на дивана..милия.

# 201
Миркаааааааа  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

А аз съм бясна  smile3515 Биха ни ваксината за хепатит. Питах я тази коза, стерилна урина не трябва ли да занеса, кръв няма ли да и вземе  newsm78 Нали ставаме на 6 месеца.А тя- интернет не лекува.Много четеш  #2gunfire #2gunfire #2gunfire И не ще.ажете, за какво са тези изследвания, моля ви  Praynig Да я заведа на частно.И друго - нормално ли е да наддадеа само 150 гр.  newsm78

За секса - ами не го практикувам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И докато бях бременна - суша, сушааааааааааа  ooooh! Та затова се обзаведох с кака  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 202
МИРЕ,ДОБРЕ ДОШЛА У ДОМА!!!!  bouquetДа разцелуваш малкото геройче от мен!!!Толкова искрен и силен пост не съм чела скоро!!!!! Разплака ме и усетих цялата ви болка ! HugМонката е щастлива,че има майка като теб! Hug

# 203
Ирини на мен ми излиза снимката!Никой ли не я вижда?

Стеле това са прфилактични изследвания, които май само в БГ се правят!В другите страни няма, ако не се бъркам мамите да ме поправят!

# 204
  • dobrich
Има Господ хора да знаете!
Мира и малката Симонка с Крумчо тайно се молихме за вас по-скоро да се приберете вкъщи здрави и щастливи и ето че добрата новина дойде.
За първи път се разплаках пред компютъра и аз. Браво на двете силни момичета! Hug Hug Hug

# 205
Ох, момичета, седя, чета и плача. Багажът за Пловдив не е оправен, малката не е нахранена, аз не съм се облякла, седя, чета и плача.
Миренце, само ти знаеш какво ти е в душата и как се справи смело с всичко! Много ти се възхищавам и силно те прегръщам! Нацелувай малката здрава Мони от нас и знай, че имаш най-борбеното и красиво малко момиченце! Всички много ви обичаме и съм безкрайно щастлива, че вече сте си у дома! И ето наистина всяко зло е за добро - появила се е тази варицела в отделението, за да ви изпишат по-бързо! Прегръщам те и се моля никога на никого да не се налага да влиза в болница!
Стел, чета и теб и ти се възхищавам, не, ами направо те боготворя вече! Ти си силна и можеща жена и как само пишеш за "каката"! Направо си страхотна и толкова борбена и като те чета и ми порастват крила! Давам си сметка, че с всичко мога да се справя и че ти си най- неверотната и силна жена, наистина!  Hug Hug Hug
Деска, с мъжа ми сме заедно от скоро. Запознахме се август месец 2007г, т.е заедно сме от година и 7 месеца. Но като си говорим за секс да си призная честно преди да отслабна нещата не седяха така. Правихме го веднъж на 4-5 дни и то по мое желание и инициатива. Аз бях тази, която припираше и едва се сдържаше. Кофти е да го призная, но е така. Явно съпругът ми е от мъжете, които обичат да "гледат" и това, което виждат да им харесва. Та така, сега като посвалих малко килца (9кг Simple Smile) и нещата се промениха от само себе си. Но и аз се чувствам добре, обличам си старите дрехи, дори секси бельото, което преди ми седеше бутафорно. А и мъжете по улицата пак започаха да ме заглеждат, самочувствието ми се повиши и така, да не ме чуе дяволът, сега всичко е ОК.

# 206
  • софия
Мире, ти си силна жена, възхищавам ти се !!! добре завъранали се и никога повече да не се случва  Hug Hug Hug и аз плаках докато четох, сега също.... прегръщам ви сиииилноооо и 2те  Hug

за секса да кажа...
преди да родя, най-рядко през ден правихме... желанието беше еднакво и от 2те страни... после до 3тия месец пак така, но като почна да ми се личи корема, той нямаше такова желание... аз също... беше ми съвестно някакси... после порастна още повече и следователно за 7ми 8ми 9ти месец да сме павили всичко на всичко 5 пъти секс Simple Smile след като родих пак по-рядко, но напоследък нещата се нормализират, и се надявам пак да стане като преди, въпреки, че знам,че няма да е същото и то най-вече заради липса на време без дете , но така е!!! Simple Smile

за море - ние мислим да ходим но, ще е някъде септември с мъжо Simple Smile задължително
а преди това може да отидем със сетрата на мъжо и една приятелка с децата, ама за това не е много сигурно Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 18:04 от Дидишонче

# 207
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Мире  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Почувствах те, маме   Peace
Айде сега да се оправя Монката напълно и всичко да е зад гърбът ви.

Адикт, за морето, аз избягвам слънцезащитни кремове и предпочитам да не ходим на плажа между 11-3 часа. Също носят фланелки и ако се съмнявам че са на слънце повече време използваме прост цинков крем - тези работят като физическа преграда за слънцето, а не на химическа с кожата, както другите. Ние пътувахме из Европа и бяхме на море в България, когато голямата беше 12 месеца - без количка или каквото и било. Взехме и едно басейнче и под чадърче си прекара много добре Wink

Диде, прилича на малко засечено дупе. Остави го без памперс малко и не използвай кърпичките. Мацай повече с кремче и виж как върви. АКо не се оправи, тогава го мисли.

Стефина, какъв кошмар. Какво си правила на раната досега?

Соня, аз бих изчакала малко. Като не става, почини и пробвай пак след няколко дена.

Стеле, Жужа е права, тука не правим такива изследвания.

Нели, за зъбите (ти ли питаше?) - не давам нищо специално, просто не съм забелязвала проблеми с тях с никое дете още. Ако дребчо ми е първият, ще споделя, но по принцип сигурно студени неща бих давала за ръфане, едва ли кремове.

Тази вечер дребо си изпроси малко картоф и дъвче ли дъвче. Много ни е сладък. А за вода умира, едвам  успявам да пия без да ми грабне чашата от устата. Още се учи колко да сърба, та като му е в повечко всичко се изплюва обратно на горнището, но поне му е кеф.

# 208
Мирка Hug Hug Hug!Разплаках се и аз...Дано от тук нататък има само здраве при вас.
Стефина дано всичко се оправи Hug
............Е сега ще кажа и за нас.Налален стадии на плеомония,антибиотик и куп лекарства.
Абе реве ми се и ми е много мъчно за малкото ми ангелче ама ще се оправим...!
10 дена антибиотик не е ли много,които е давал моля да сподели?
Моарейн имаме и ние срастване на дудката,после ще ти задам няколко въпроса на лични...
Абе не ни е ден и това е... smile3507
В друг пост ще пиша за секса...
Само да кажа че имате страхотни деца,снимките са много хубави!

# 209
Мире, Мирееее...разрева една сюрия майки, Мире Heart Eyes  love001 и мен, признавам си без бойДобре завърнали се с Мони и да ви е за последно такова преживяване!
Жуже, и аз не виждам снимки.
Стел, таз ако така си се държи...що не я посмените? Май педиатър може по всяко време newsm78 Обичам те, силна майчице!
Аз за друго побеснях ooooh!
Бе кък може от магазина до нас - има няма 100 метра, да минат три коли, карани от трима олигофрена, бе братчеееее #Cussing out
Първия слезе от тротоара на не повече от 10см от приятелката ми, вторият - мина през една локва и ни напръска (чак и ми се развика, че можело да не го наричам олигофрен....ми то това е най-слабата дума за тебе, бе брат), третия ми надъни клаксон отзад #Cussing out при място за две коли покрай мене.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ееее, ма не мога да постна от плачещи мами Joy Joy Joy
(нали не ми се сърдите, аз с любов го казвам)

Абе, Флу (не ми се сърди за "абе-то" ма така ми идват под пръстите...щото и на устата) вие, освен, че сте се оженили съвсем малко след нас...съвсем малко след нас сте се и запознали Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт