СЕПТЕМВРИйската молба - Мони да е здрава у дома!

• 11 809
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Шмат те тук всичките такива  Joy Joy Joy

# 211
Стелоу, да съм споменавала, че естествения цвят ми е рус (да не се обиждат блондитата, моля)?
Не схванах...

# 212
Миреее, Мире  Hug

Честито ти Мони у дома, дано скоро и напълно здраво!

# 213
Стелоу, да съм споменавала, че естествения цвят ми е рус (да не се обиждат блондитата, моля)?
Не схванах...

ДоФторите бе, педитата.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 214
Мире, добре завърнали се с Монката у дома!!!

Четох поста ти през сълзи! Силно се надявам всичко лошо да е останало зад гърба ви!!!
ПРегръщам ви силно и да знаеш , че Симонка е много щастлива с такава добра и грижовна майка!!!

# 215
Мире, много се радам че сте си вече вкъщи. Убедена съм че в домашна обстановка и ти и Монката ще сте много по спокойни и ще се справите успешно с лечението. Скоро да се похвалиш  с абсолютно здрава принцеса Praynig

За анкетата
Макс вечер си заспива сам в леглото или още докато го държим да се оригне.
към 6,7 се размрънква за вода и го взимам при нас на спалнята да се гушкаме.
Събужда ме сравнително арогантно, щипе ме за носа бърка ми в очите,скубе ми косата, иска да се катери по мен  абе тепих ставам /затова ми се възпалява секциото  Rolling Eyes  като го взема си слагам възглавница в пижамата та като ме сритва да неутрализира малко болката ма не става, ще трябва броня Joy/
На море ще ходим май през сепрември
Не подскача

За секса........рядко правим, но много ми харесва Rolling Eyes Желание има време няма. Аз секс вечер не правя hahaha много ми се спи Joy  рано сутрин или късния следобед,абе съботно неделен е в общи линии. Не  ме притеснява. И двамата сме на такава вълна и преди да родя  е имало такива периоди, по правило пролетта и есента зачестават при нас нещата драстично  Party
Флу и аз малко свалих и определено се чувствам по секси  Peace

# 216
МИРЕЕЕЕЕHug Hug Hug Рев ли беше, чудо ли ?   Confused Гледайте си се у дома и бързо бързо да се възстановявате напълно! Много ви обичаме!!

# 217
Мили момичета, здравейте! Толкова съм изпуснала и имам да наваксвам с четенето, но и това ще стане. Бях се включила около 1 март, затова на патерица ЧЕСТИТ 8 МАРТ, СКЪПИ МАЙЧЕТА! БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ НА ТОЗИ ДЕН!
При нас всичко е наред вече, и кашлицата отшумя, и секретчетата внослето изчезнаха. За последния месец Даная е качила 230 г и е порастнала с 2,5 см. От кръвната картина док. каза, че хемоглобинчета й е към долната граница и да й давам пюренца с месце, за да го вдигнем, но нещо не й се нравят. напоследък си хапва и малко от кашата. Вече не знам какво става с това дете- иска да съм с нея непрекъснато, плачка като ме няма в стаята, сърди се понякога като е в количката и рев....., не желаеда яде колкото друг път, а все още няма зъбче...Регистрирахме и първото падане от по- високо място- дъхът ми спря  и не знаех вече нищо...Много се изплаших... Дано Господ да пази децата ни! Мире,  Hug
Ох, момичета, аз набързо ви дадох отчет, макар че за мен тези неща са вече преживени.Но нали нямахме компютър известно време / най- важно е детето и неговите нужди, а после и останалите неща по реда си и паричките / и исках да ги споделя с вас, че няма друг с кой. Прекрасни сте! благодаря ви, че ви има!

# 218
Вечииии, все забравям да ти благодаря, че ми каза за "Зелената" тема. Там ме светнаха, че биоразградими препарати не само има и в България, ами и почти само тях ползвам, защото са много хубави Hug

# 219
Мирее, Hug
разплака ме. Страхотно е, че сте си вече вкъщи, да ти е поне по-спокойно. Дано скоро да усещаш невероятната връзка мама-дете със силно и оздравяло Мони.
Наистина е велико нещо да си майка - майката може всичко. Вярвам, че обичта й лекува.
Гласът й също - сигурно сте чували за "майчината хипноза" - доказано ефективна за лекуване на дребчовци. Аз след 3- месеца мъки - много лекари, неустановени диагнози, жестока диета, се поуспокоих и сега прилагам и нея.

По анкетката:
- ние си спинкаме заедно с Йоана и ни е супер. Докога - ами докато не се хран ивече нощем.
- събужда ме обикновено като ме побутва по рамото, по лицето, и като отворя очи - грейва в усмивчица.
- на моренце много ми се ходи - юни, юли - ще видим.

Да ви питам - имаме ли незахранени бебенца - или само ние останахме?

# 220
  • Варна
Мире  Hug Hug Hug Добре дошли!

Наистина поста ти е много силно въздействащ. Браво на теб и Монката че преминахте през това премеждие и станахте по-силни! Дано съвсем скоро чуем и новината, че вече Мони е здрава  Peace
Аз вярвам, че всичко което ни се случва, се случва именно на нас за да ни научи на нещо определено. А в твоя случай ти наистина си разбрала причината - а това е да разбереш какво точно е да си майка и най-вече колко много обичаш това малко същество което толкова месеци те изкарваше извън нерви. Поздравления за което   bouquet Hug

# 221
Севиана, има има... Peace

# 222
  • Варна
Севияна, има да. Ама ако не ни мине котка път от утре смятам да го мятам с оризовата каша. Той още незнае де   Mr. Green
Веч
, изследванията на Ясен бяха много добри и нищо не откриха. Само че той продължава да си ака мноого на често и днес пак премина през различната гама на цветовете... Надявам се оризовата каша да позатегне положението  Praynig
Стефина, нали ти питаше за хомеопатия за да излязат конците. Малко след като разбрах че съм бременна ме нападнаха 2 ужасни цирея. Беше кошмар, но именно с хомеопатия успях да се справя и да ги накарам да избият. Мисля че и твоето е нещо от рода и ако се посъветваш с хомеопат може и да успееш да се справиш  Peace

# 223
Имам една питанка   Някои чувал ли е за антибиотик с име СТАНДАЦИЛИН ?

# 224

Общи условия

Активация на акаунт