СЕПТЕМВРИйската молба - Мони да е здрава у дома!

• 11 809
  • 305
  •   2
Отговори
# 225
Сори не ми е правилен въпраса Някои пил ли го е?На някои изписва ли ли са го?

# 226

Поздрави на беба Мони

# 227
Вики, не съм пила или давала тоzи антибиотик. Не съм го и чувала в същност.
Веч, каква ориzова каша купуваш? Или си я правиш сама?
А така, Флу, малко ме поуспокои.. Значи нямате и две години.. а ние сме от мани, мани тая година ще направим 10 от сватбата  ooooh! Леле, кога мина  #Crazy Но пък това не е успокоение де, zнам си..

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 23:58 от Сова

# 228
# 229
Стел, все се каня да ти кажа - мнооого готин аватар!
Тая вечер "сови" (Деси Wink) ще има ли?
Искам да ви кажа, че съм тотално и безвъзвратно пристрастена към тоя форум вече Crazy Каквото и да правя - все минавам и от тук. Иван още не протестира, ама скоро ще е Crazy
Вики, не съм чуваланищо за този антибиотик до момента.
Стефина, все забравям да те спомена. Съчувствам ти, въпреки, че съм крайно ненаясно с проблема. Гони го до дупка тоя, дето не си е свършил работата ooooh! Ако ти трябва надъхване, за да си по-"бойна" само мини оттук и спомени Mr. Green Wink

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 21:47 от Шматка

# 230
Миркаnewsm45 newsm10 newsm51

Севияна, има имааа  Peace

Стефинка, и аз съм като теб - само че при мен не е конец, а начин на зашиване. "Моят" гинеколог (разбирай, който ми води бременността частно  Confused ) искаше да ме гори, но аз отидох да се оплача от израждалият ме, и попаднах на друг лекар. Той ме лекува човекът  от преди Коледа. Тъй като кърмя и нямам намерение в близките 1,5години да спирам с тая "процедура", операцията -пластика не е опция (трябва да съм спряла да кърмя, и да се ползва обща упойка). Та, към момента сме само с лекарства/кремова и т.н. Ефект - уви, досега почти няма. Минава за малко, и после - наново. Та ме е страх какво следва. Не ми пречи твърде много, а и ако трябва да избирам между тази "екстра" и кърменето - няма да коментирам кое ще избера, за мен е ясно -  breastfeeding Но, ме  е страх да не стане опасно  Sick Както и да е за мен, ще стискам палци всичко при теб да се нареди!!!  Praynig Пиши какво е развитието, моля те  Hug

За опрашването - я кажете, моля, какво беше туй и как се правеше  newsm78

# 231
Шмат и аз си го харесвам  Wink

Кажете нормално ли е само 150 гр да наддаде Ния  newsm78 Praynig

# 232

Ема е наддала само 250 грама. Пък си спи нормално, има бузи и винаи е ухилена.
Според педиатърката е нормално за изключително кърмено бебе.

# 233

Ема е наддала само 250 грама. Пък си спи нормално, има бузи и винаи е ухилена.
Според педиатърката е нормално за изключително кърмено бебе.

Мацка, точно това ме тормози. Ние сме на АМ  Sad

# 234

Мацка, точно това ме тормози. Ние сме на АМ  Sad

Реве ли? Изяжда ли си порциите? Пие ли си млякото?

# 235
Еййй, един път да заседна, както си трябва, да си говоря с вас, пък ви няма Laughing
Да взема да пусна и аз една анкетка?! Добреее...
1) Ако изобщо имате време да гледате телевизия, какво обичате да гледате?
2) Без какво не излизате от вкъщи при никакви положения?
3) Ей това ще е дълго...: Какво най-много ви липсва от детството ви? Не от преди децата, а от детството?

Отговарям първа:
1) Напоследък Мюзик Айдъл, "От местопрестъплението" и "Старгейт - Атлантис"
2) Портмоне, телефон и ключове. Когато съм с Марти - всичко за приготвянето на млякото.
3) Безгрижните плажувания на Дунав, без да мислим колко ли е мръсна водата(сега не бих влязла). И залезите там също ми липсват.

Стел, ако детенце е жизнено и здравичко, според мен е нормално Hug

# 236
Страйп не реве, весела е, яде всичко, имаме си иначе алергия към белтъка на кравето мляко де. Но си е супер. Но в същото време е пораснала с 3 см, а само толкова грама. Тая нещо пак е объркала сигурно. Не е възможно. Някак си не и се връзва  newsm78

Шмат
1. не гледам, блея на компа  Mr. Green
2. Без Ния  Wink
3. Самото детство  Peace

# 237
Совичке, взех на Аптамил новата продукция - имат оризова и от просо. Правя оризовата с кърма и малко намачкан банан. Има описание за работа са АМ - виж. Има я в РЕВЕ. Другаде не съм гледала. В Ийр Плац нямаше при нас

Вики, не сме го ползвали такъв, но се надявам да ви свърши работа. Ти май пита за АБ и 10 дена - задължително! Минимума е 7 дена, но при толкова малки деца държат да се дава толкова, за да се избегне повторение, хронифициране и резистентни бактерии. Peace
Еййй, един път да заседна, както си трябва, да си говоря с вас, пък ви няма Laughing
Да взема да пусна и аз една анкетка?! Добреее...
1) Ако изобщо имате време да гледате телевизия, какво обичате да гледате?
2) Без какво не излизате от вкъщи при никакви положения?
3) Ей това ще е дълго...: Какво най-много ви липсва от детството ви? Не от преди децата, а от детството?

1. Гледам, докато готвя, щото имам малко тв в кухнята. Зяпам новинарския канал заради заниманията ми на борсата. Вечер гледам "Местопрестъплението", без значение от кой град, Д-р Хаус, Монк, ако сваря и Отчаяните съпруги. Не свалям нищо от българските торенти, оставям да ми ги пуснат тук. Гледам с кеф местния Айдъл - в момента и той върви.
2. Напоследък не излизам без чантата за преповиване, в която мятам всичко - има дори място за обективите ми  Joy
3. Липсва ми свободата, която ние имахме без да знаем. Сегашните деца са безкрайно ограничени по много причини. За моите - опитвам се, доколкото ни е възможно да не ги ограничаваме, но след случката вчера в една немска гимназия просто не знам дали да не ги огранича още. ooooh!
Ето още какво ми липсва
* * *
На детството раздърпаните панталони
опитвам да закърпя.
Изплъзна се.
Ръцете празни висят във въздуха.
Избяга.
Промуши се през миглите
като прашинка слънчев смях.
Опитвам да го стигна.
Препъвам се.
И падам.
Да стана?
Няма да го стигна...
На хоризонта виждам хвърчило полетяло.
Сълзите ми тежат...

# 238
Мили момичета, благодаря за хубавите думи, но искам да поясня, че не съм ги заслужила ни най-малко, тъй като бях в колата на Дидка да пазя децата и не се видях с Мирето и Мони
Дидка отдавна е заслужила "Златно сърце" и ...
Диде, дано повече хора са като теб - да носят щастие и да правят света по-красив и добър! А аз съм много, много щастлива, че съм част от твоя свят;)))
Мире, радвам се, че сте вкъщи! Стискам палци по-бързо да се оправяте. Нали Мартин беше с бронхиолит, та напълно те разбирам за ужаса, който изживяваш! Имай вяра и кураж! Постът ти е пълен и с болка, и с любов и много ме трогна!
Целувки на всички и спокойна вечер!!!!

# 239
  • София
Имаме си втори зъб-4 дена след първият.

Момичета една приятелка подарява едно чекмедже кърма,ако знаете някой да иска?
Момичета благодаря  за съпричастността Ви към  проблема ми.Ще пиша за развитие по натам.
Нели -ти беше споменала нещо бегло за твоето зашиване,но не ми стана много ясно какво точно е Crossing Arms-свързано ли е са раждането ти,което не сподели?Аз също не харесвам как точно съм зашита- има разминаване. ooooh!
Шейле -ами слагах тампони йодасепт,мехлем йодасепт,ихтиол-всичко по 10-12дни,киснах се в смрадлика,лук със захар нагряти слагах-всичко това тегли много гной,но конеца явно не -вътре е като топчище 1.5см.И около него от двете страни дето е бил шева излиза гной.

Общи условия

Активация на акаунт