Съншайн,недей да скромничиш-ти също си помогнала на Дидка да извърши своето добро дело-гледала си децата

Шмате:
1.Гледам Айдъла и "Забранена любов"
2.Не излизам без портфейл ,телефон и ключове!
А вече и без Яна-ако съм без дреба ми е едно такова гадничко и ми липсва продължението на ръцете (количката) 3.Липсва ми всичко-безгрижието,лудите игри,очакването на ваканциите,невинните любовни трепети в училище и най-много майчината ласка

Абе като се замисля днешните деца нямат свобода-и те живеят едно такова "набързо" и в рамки-колко жалко.

Веч,тази случка при вас вчера е голяма трагедия

Стел, ако всичко и е О.К. на Ния не се притеснявай за грамажа-може и кантара да не е бил наред.А за изследванията твойто педи ме изумява-те не и струват толкова пари,че да иска да си ги спести-иначе са профилактични,май наистина само в БГ се правят.
Пристрастена съм към този сериал и всички около мен. Гледам също Бон Апети и понякога часът на мама. Вечер Мюзик Айдъл, Стани Богат и Забранена любов
Успя всички ни да разплачеш
Надявам се скоро да ни зарадваш с още по-добре новини.
да се мъчат да изкарат пари за сметка на здравето на хората и да дават грешни диагнози. Адски се вбесих. 
Всеки път като го видя и ми се разтапя сърцето и се радвам за Яна, че такъв красавец и чаровник си е избрала
КАто гледам и на еднакъв режим са 

Коренно различна е от кака си като бебе и е голяма ревла и глезла, изпуснах й края още от сега 

А колко пъти сме "откривали Америка" и "кацали на луната" по тях, ех...

Нещо напоследък не ни се случва често и на нас
)
желая ти бързо оправяне.
Ето един пример, дано не въzраzяваш zа нахалството ми 
))))))