СЕПТЕМВРИйската молба - Мони да е здрава у дома!

• 11 809
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
Леле Стефина,това което описваш звучи ужасяващо!!Мисля,че хомеопатия ще помогне,но намери добър специалист! Hug
Съншайн,недей да скромничиш-ти също си помогнала на Дидка да извърши своето добро дело-гледала си децата Hug
Шмате:
1.Гледам Айдъла и "Забранена любов" LaughingАко по обед нещо сме се забавили в къщи задзяпвам и "1001 нощ" докато оправям количката за разходка.
2.Не излизам без портфейл ,телефон и ключове! NaughtyА вече и без Яна-ако съм без дреба ми е едно такова гадничко и ми липсва продължението на ръцете (количката) Laughing
3.Липсва ми всичко-безгрижието,лудите игри,очакването на ваканциите,невинните любовни трепети в училище и най-много майчината ласка Cry
Абе като се замисля днешните деца нямат свобода-и те живеят едно такова "набързо" и в рамки-колко жалко. Cry
Веч,тази случка при вас вчера е голяма трагедия ooooh!
Стел, ако всичко и е О.К. на Ния не се притеснявай за грамажа-може и кантара да не е бил наред.А за изследванията твойто педи ме изумява-те не и струват толкова пари,че да иска да си ги спести-иначе са профилактични,май наистина само в БГ се правят.

# 241
Шмате да отговоря на анкетката ти и беж в банята:
1. Никога не пропускам 1001 нощи.  Peace Пристрастена съм към този сериал и всички около мен. Гледам също Бон Апети и понякога часът на мама. Вечер Мюзик Айдъл, Стани Богат и Забранена любов  Peace
2. Никога не излизам без телефона си и ключовете от колата!
3. Липсва ми безгрижието на игрите ни около блока, което нашите деца няма да имат, заради хаоса, в който живеем и компютрите...скачахме на ластиг, играехме на криеница, на карти, на фуниики, на монополи, скачахме на дама, карахме колелета, пързаляхме се с найлони..а днешните деца освен интернет клубове и витуални игри друго не знаят. Мъчно ми е за което. Липсва ми къщата, в която живеехме, когато бях малка и досега минавам да си я виждам, като се разхождам с количката из Павлово и ме наляга носталия ..много неща от моето детство събуждат у мен хубави чувства и усмивка. Благодаря, че попита Hug

# 242
МИре мила дорбе завърнали се с Мони  newsm51 Успя всички ни да разплачеш  smile3518 Надявам се скоро да ни зарадваш с още по-добре новини.

Стеф  това много кофти. А тея доктори ж БГ са отврат, как не ги е срам. Продажни, корумпирани коп...та. Какво е това нещо  #Cussing out Sick да се мъчат да изкарат пари за сметка на здравето на хората и да дават грешни диагнози. Адски се вбесих. newsm61

Ради Митето е  smile3525 newsm53 Всеки път като го видя и ми се разтапя сърцето и се радвам за Яна, че такъв красавец и чаровник си е избрала  hahaha КАто гледам и на еднакъв режим са  ooooh!

Петка, Соня - нали може торти във въглехидратния  newsm78
По принцип може, ама в тази торта много мляко има и не се връзва. Но аз май ще се направя, че не съм знаела, че има мляко вътре  Mr. Green Mr. Green

Какво "опрашване" през зимате бе жени, те цветята още не са цъфнали.  Mr. Green И при нас е супер радко, особено със спящото бебе на нашето легло се сещата, че не става. И все ни се разминават режимите с половинката. Но и ние много се обичаме. Надявам се да се подобри положението и да зачестим с появата на цветчетата.

Шмат ти да не си от по Дунава накъде. От къде по-точно.

За изследванията за кръв и урина тук никой не го интересува колко е хомоглубина на детето ми на 6 месеца. И в тоя ред на мисли си мисля, че в Бг се прекалява малко с този нисък хемоглобин и хайде всички пюрета с месо да дават. При нас като никой не знае колко да не би да не растат децата.

Диде за обрива нищо не мога да каже, че не знам и нямам опит в тези неща.

Някой беше писал за крема на Авене с термалната вода. Ние го ползваме него и съм супер доволна  Peace

Хайде стига толкова отчет за днес

А за Анкетата.
1. Ми нямам много време за телевизия. Обикновено селдя Отчаяни съпруги, някой друга документална сапунка. Абе нищо съществено.
Веч дай някой съвет за бърза спекулка на немската борса да повъзвърна загубите, че днес като видях мойте на каква стойност са и  smile3511 smile3515
2. Ми последно време май без Яна и чантата за повиване не излизам.
3. Лиспва ми свободата, лудуриите, безгрижието и спокойствието, краденето на череши, заливането с вода на хората по улиците, пързалянето с шейни, детския смях, пръскането с вода, ох и още много, много..... Дано детенцето ми има поне част от това детство

# 243
Мире Hug Радвам се, че вече сте си у дома. Дано познатата обстановка помогне на Монката по-бързо да оздравее! И мен ме трогна поста ти, да знаеш Heart Eyes

Стефина, много гадна работа това. Тея лекари са направо за #2gunfire

Ирини, Суит, благодаря ви, че ни мислите Heart Eyes Аз много миткам насам, натам Embarassed и не ми остава много време за писане, и все не успявам да се включа адекватно на проблемите Confused Иначе Зои си расте и дебелее Wink Коренно различна е от кака си като бебе и е голяма ревла и глезла, изпуснах й края още от сега Wink

Да отговоря поне на таз анкетка:
1. Откакто спрях да кърмя по 40, 50, 60 минути почти нищо не съм гледала. Упс, вчера гледах Барби във фейландия, защото има една много страшна в него Crazy
2. Слънчеви очила Sunglasses
3. Ливадите при баба Rolling Eyes Сега всичко е в блокове Sad А колко пъти сме "откривали Америка" и "кацали на луната" по тях, ех...

# 244
  • София
Е днес наистина нямате изчитане.  ooooh!
Моят дреб май за пореден път отрази пълнолунието. Този път се отчита с почти тотална липса на дневен сън. Добре, че не е кисел поне.  Heart Eyes Възможно ли е наистина някои деца да са толкова зависими от това пълнолуние? Откакто се е родил Ради, все около пълнолуние или е кисел, или си сменя режима, или спи по-малко - дали е съвпадение  newsm78). Досега съм ви чела. Почти нищо не запомних.  Sad
Миренце, добре завърнали се у дома.  Heart Eyes Hug Много здраве на малката Симонка оттук-нататък!  Praynig
Вики, жалко, че малката Вики се е влошила.  Sad Дано й мине по-бързо.  Hug
Стел, според мен е възможно наистина толкова да е наддала снахата и да е нормално. Нали миналия месец качи повечко на тегло. Не може все по 1 кг. да качват. Растат децата.  Heart Eyes
Дидка, според мен едва ли е съвпадение спането час и половина наакан и състоянието на Теди. Аз бип изчакала ден-два поне, преди да се тревожа.  Peace
Стефина, ужас, милата.  Hug
Ланвинка, уби ме с това опрашване, честно.  Joy Нещо напоследък не ни се случва често и на нас (май по-лошото е, че не ни липсва  Thinking)
Шмат, имаше едно писание за сравнение на детството преди и сега. Не знам дали си попадала на него. Ако не си -ще го потърся и ще ти го пусна. Телевизия не гледам изобщо.
В понеделник сме на линия, живот и здраве, за срещата.

# 245
Мерси на всички ,които ми отговориха Hug
Извинявам се ,че днес цял ден ви занимавам с болести,ама колкото доктори толкова и мнения.Напълно различни лекарства и мнения Confused
Всеки си знае неговото , а аз съм с едно малко същество,което не искъм да тровя с 15 вида различни лекарства/не преовеличавам за броя/
Много ми е притеснено и напреглато,Вики заспа много трудно с много рев и гушки.Като я гледам и ми се реве,а таткои въобще не ме разбира....бебето заспа и тои също,а аз имам нужда да поговоря с някои smile3518
Знам ,че всички бебета се разболяват, но ми е за първи път и няма как да не се притеснявам ...
А сега малко по ведро...
анкетки:
1.Гледам Забранена любов и Анатомията на грей
2.Не излизам без Вики
3.либсва ми безгрижието и игрите в махалата....
А за секса на периоди сме ту го има ту не...
Флу и ние с моя мъх сме заедно от тогава от когато и вие! Hug
Муце Hug
Немога да се включа по адекватно но не съм изчела всичко...
Лека вечер!

# 246
Ех, анкетьоркии  Hug ( да не сте на заплата в Gallup International ) Wink

- Телевизия гледам единствено, когато кърмя вкъщи и съм в хола на дивана- нещо все не ми е удобно да кърмя и чета. Laughing . Та в зависимост кое време на деня -различно- в общи линии Discovery (Travel, Science и пр), National Geographic( въпреки че вече знам поименно всеки сурикат в Африка, коя суриктака е опрашил и какво заплашва поколението им от малки сурикатчета  Laughing )
Напоследък се радвам на едно страхотно предаване за интериорен дизайн (Divine Design- много талантлива мацка!). На същия канал попадам на едни много странни предавания -оф, как се води жанрът -реалити документалистика- абе  разни реални хора в реално време с реалните им проблеми.Та ми е страшно интересно, просто защото е много различно от това на което сме свикнали и виждаш на практика много отблизо различни нрави и различни култури. Едното от предаванията е за хора, които са на червено и идват разни финанси консултанти да им оправят живота. Забележителното е че огромен процент от тях просто не са наясно какво се случва с живота им- имам кредитни карти, теглят, харчат и в един момент осъзнават, че са на 30 и кусур, а имат 100 хил заеми , защото ядат по ресторанти, купуват си тостери, които им рекламират и си стоят в килера.... разбрахте ме.  Wink

Спирам, че ме хвана логореята.

# 247
  • Пловдив
Здравейте,Мира,страхотно много се радвам за вас,поста ти беше толкова силен и прочувствен  Cry не мога да скрия,че и аз четох през сълзи.Винаги лошото в живота,ни кара да осъзнаем всъщност чувствата си.Дано в къщи да сте по-спокойни и да ви е последното такова преживяване.
Вики  Praynig Hug дано намериш правилното решение,аз съм много "боса" по въпроса с АБ.
Стефина,що за идиотщини ,какви са тези пазарлъци от страна на специалисти,предвид състоянието ти  Thinking  #Crazyжелая ти бързо оправяне.
Стел,Моника също качи само 200гр,и нито един сантиметър,ама аз хич и не се замислих дали не е например нещо ненормално,щом е усмихната и спокойна-грижи нямам.
анкета
1.Телевизора през деня си работи нон стоп,но не съм телеман,обичам да гледам спорт/тенис/,Заглеждам се и по реалити форматите/без значение кой тече в момента/,Д-р Хаус,Отчаяни съпруги.....
2.Телефон,сл.очила
3.липсва ми спонтанността,безгрижието,игрите,и откриването на света-сега вече трудно се изненадвам от нещо.
Опрашването ли-или много или хич-тати спи с бати,мама с Мони-правим си специални подготовки,за да се видим в някое кътче на къщата в което няма деца  Mr. GreenОпределено мога да кажа,че след първото раждане,секса стана някакси по-готин от преди това,сега пак чакам този резултат  Crazy
Днес водих Криско на куклен театър-гледахме Малкия принц,ама нещо не го хареса Tired

# 248
Анамар и мъжът ми винаги, когато е в къщи гледа това. До сега се смя, като му прочетох началото на поста ти.
Веч, просто не мога де се сдържа да не си кажа. В момента съм на към 30та стр. от твоите снимки в твоето "Сладко от боровинки" . Ей така съм  omm    Hands Clap   Hands Clap  Hands Clap Не zнам колко си добра, аz съм лаик, но zа мен си направо.. абе нямам думи. И ти си просто любител фотограф, тъй ли? Или аz нещо не съм раzбрала все пак??
Момичета, ако не сте ги гледали, zаминавайте скорострелно. Раzмаzаха ме някои снимки просто   bouquet  Ето един пример, дано не въzраzяваш zа нахалството ми http://www.flickr.com/photos/arwen-abendstern/2524652781/
Отивайте да гледате, има още много  Wink
Малее, то направо рекалама се получи, ама упс Blush
Тъй.....

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 00:56 от Сова

# 249
  • Бургас
Алу, Софеата Joyтук Враца дет една гарга кацна..Поздрав от нас с гарджето! Малко телеграфно ще пиша, че сърцето ми издиша JoyМире, добре дошли с Мони! Hug Стел, лелее, голям кеф тва за кокошките на плажа с пиуетата. Може ли и тук-там некой пител? Wink SunglassesДими, за анкетата, лежерно ще кажа, че сутрин с песни ме буди това манечкото, но ако не ставам- с шутове в корема..аз и бутна краката настрани, тя пак..еееее..после пеем двете..и пляскам с ръце, което я кефи много.., Айдълите гледам, друго май не..във ви- бокса минавам..какво още питаше, бре, лелее..мани, ми тя и Шмат питаше.. HugЛюсииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, давай снимки на Тинотооо!
аВики, почивай си, мила, казвай му да ти помага, да говорите, че той нема да са сети, те мъжете са така Hug Милото Вики,  Hugще се оправи! Диде, да кажеш, мац, алергия ли е, що е? sunnshine, скромното нежно създание да пуска снимки на Марто, че ми липсвате..пуснах в Здравницата конкурсче пак..който иска, да намине..http://zdravnitza.com/forum/viewtopic.php?t=609липсвате ми, искам да се веселя с вас, мислете за април месец да се чукаме нейде с яйца, ей:)))))))цунки- гушки и да сте като пушки..по тоя повод и заглавие- СЕПТЕМВРИйска мама сутрин бебче гушка и сърба кафе  за да е "на пушка".
Лека и..полека:)
Шмат, върнах са зарад теб да ти дудням по лексиконя:)
2) Без какво не излизате от вкъщи при никакви положения?- чувството за хумор и лябофта към хората..
3) Ей това ще е дълго...: Какво най-много ви липсва от детството ви? Не от преди децата, а от детството?- ич нищо, щото и сега мога да" яхна пръчка, при тебе да се върна"Simple Smile))))))
Галина Бланка, где сте, мадмоазелата?
Совееее, бацкам та и бегам. Радвам ти се!

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 00:59 от Муциту

# 250
Вики не съм чувала за този АБ.Но от лекарката ми знам, че трябва да се пие минимум 6дена, максимум 10 или поне 2 дена след подобрение!

Стеле за грамчетата няма какво да се притесняваш, важното е да наддава пък колко не е чак толкова важно!От сега нататък вече ще наддават така по-умерено!А вие сте пораснали и на см!И ние предният месец бяхме наддали само 100гр и 1см, а за една седмица сега качи 400гр и 2см, може и затова да е била крива!

Деси и аз често надничам в снимките на Веч и ми е много приятно!Голямото гледане го направих мисля, че когато четох за раждането или за болницата май  newsm78 и те са много интересни и тях съм ги чела всичките!

Много анкети....че и по няколко на ден
1.За ТВ ами той си работи там телевизора, но единственото което гледам(и то ако нямам работа и Крисито нанка) е Бон Апети, Мюзик Айдъл и Новините, някой път и сериалчета от рода на Отчаяни съпруги, Анатомията на Грей, Лас Вегас и т.н.
2.Ключове, портмоне, цигари и телефон.
3.Самото детство ми липсва, то няма как!Но много често си спомням моето детсотво и се моля Крисито да има поне наполовината от това!В днешно време само компютри, а след това като тръгнат по улиците....моля се само да стане чудо и в тая държава се появи някакъв ред!
За опрашването - ами от както забременях и след като родих нямам никакво желание, понякога ми става жал за милото, незнам какво се е случило с хормоните ми!

# 251
  • София
Мире мила моя, добре че мъжот ми спи вече че щеше да каже че не съм в ред да палча, ама щях и на него да му дам да прочете и той щеше да пророни сълзи сигурна съм!!! Нали знаеш че те обичам? много!

neni78 суров му намачках с вилицата-супер фурор прдизвика-много му хареса! Незнам поколко трябва да давам, та прецених че като за първи път 40гр са ОК. Не съм му давала преди това бананово пюре купено. Днес купих малко плодови- ябълка с морков и круша. Но бана мисля да му го давам така намачкан. Друг е въпроса че незнам по колко  newsm78 ама 100гр постепенно ще стигнем.

Не мисля че обрива е от храна. Както каза Мириям, ако беше от храна нямаше само там да е!
Благодаря на всички за отговорите.  Hug
ох остабаха ми 5 поста ама нямам сили да чета...лека и мека Tired

# 252
  • София
Стефи, браво за второто зъбче  Hug
а тези "бизнесмени" не са за разправии, а за картечници  Rage
тъпо ми е да си призная, но така от недоглеждане на млади години ме оперираха без да е било нужно, само парите да ми вземат. сложили ми гаден конец, защото хубавият бил 5 USD  #Crazy/за операцията платих 150,00 лв - 5 USD бледнее / после втора операция за смяна на конеца и с тройно по-голям разрез ... и после ми "откри и друго, което трябва да се оперира". тогава вече отидох при друг - който каза, че това си е нормално и ИЗОБЩО не е за операция  Rolling Eyes това преди 10-на години - нищо ми няма и до днес  Wink много бях тъжна ... страшно съм ядосана на тези бизнесмени, ама сме им в ръцете ... зъболекар ми чупи челюст - видял я на снимката, че е счупена, ама го дострашало и ме пуснал да си ходя у дома  Shocked като се събудих след дрямка не можех да си отворя окото - на човек не приличах. после и мен така ме подмятаха във всички болници като теб - никой не ще да се занимава  #Cussing out рева им аз да ме погледнат и това по нощите - те ми дигат рамене и се гъделичкат със сестрите  ooooh!
извинявайте - отплеснах се, ама ми е много болно ...
ТА! СЪВЕТ от мен - ходи да те видят още доктори - колкото е нужно  Naughty особено щом ти изказват различни мнения. за съжаление, това че ще си платиш не е гаранция за качество на услугата. а при оная овца не бих стъпила освен  #2gunfire и не отлагай още дълго ... Нели и ти ...
Вики  Hug  Confused  ръчкай го да става  #Cussing out по някой път са ужасни тия мъже.  Twisted Evil знаеш ли сетих се!!! - бръкни му в носа докато спи - дано се разсъни  newsm78 или пък дано съм те разведрила малко ...  Hug да минава бързо на мъничето  Praynig
Sevyana, а ти кога мислиш да захранваш - гледам, че сте големки вече.
за лексикона
1. ТВ НЕ гледам откакто родих - нещо не ме влече ... лошо, защото даже и новините пропускам  Sick с мъжо си сваляме някое филмче понякога и така... ОБАЧЕ! чух, че дават "Приятели" през уиикенда или само неделята ли беше  newsm78 та си говорихме, да се заредим тази неделя пред ТВ-то, пък да видим. много ме разтоварват  Peace
2. освен ключ, телефон и пари и ... салфетки
3. да си кажа - сигурно е тъжно, но първото което се сетих за детството ми е юркането на баща ми да уча  Rolling Eyes вие сега да не си помислите, че съм била двойкарка  Joy напротив, ама все "не ми достигаше" като че ли ... според баща ми... тъжно е...  иначе сега ми изплуват ваканциите и престоите ми при любимата ми баба в Петрич ... тя ми липсва много
прекалих ... ша прощавате  Hug ама и моят не е много от приказливите, та добре че сте вие  Heart Eyes
а Дидка, как ги мериш 40 г /личи си кой не чете редовно  hahaha/ банан? домакинско кантарче ли си имаш?   bouquet

# 253
почвам да пиша, че като чета само, вече n-ти ден не смогвам да се вкл.

Мире, дружко по съдба, добре сте се завърнали и от тук на сетне със здраве.
Интересно ми е като чета, че в софия и в бургас, май процедурата е различна.
в Бургас се стои само 5 дни, останалото е дом. лечение
или общо 5+7 дни антибиотик, като задължително се пие след това пробиотик,
който не всички лекари изписват.
На нас изпсиаха Био Гайа капки за възст на чревната флора.

Аз съм патила от зъболекар в Германия, когато ми извади нерв на абсолютно здрав зъб.
Тук образувах сумати пулпити, заради некачествени бели пломби,
сложени в ранните година на бълг. демокрация.
Сега съм с ужасно много кариеси, образувани през последната година.
Чакам още малко и започвам основен ремонт, тъй-като на моменти
е нужна и снимка, а не искам да ме облъчват, докато кърмя.
Освен зъбите, ме болят всички кости, гръб и т.н.
Купих си калции да пия,
то се видя че в сиреното няма да намеря калции  Confused

Кърмачки, взимате ли допълнително витамини, какви?

Та радвам се, че има телефона на Суит,
за да предупредя да отложите неналожителните посещщения в п-ка.
Не знам къде лепнахме бацила, Стефан ли го донесе,
при ортопеда ли го "забърсахме",
стнало обаче.
Всичко почна в сряда с кашлицата на Стефан.
В четвъртък бяхме при хомеопата му,
който заяви че до неделя трябва да се оправи.
И по закона на Мърфи, точно в дългата почивка,
тояно в неделя, състоянието и на двамата се влоши.
Хомеопата телефон не вдига, дежурният се оказа офталмолог, личната
се опитва да ни "лекува" по телефона.
Бях като попарена, не ми е и хрумвало за вирусна пневмония
при Борис, въпреки че бях чула, че по това време на годината
има такава.
Не искам да разправям как стигнах до болницата и аджеба какъв бил пътя до там в почивен ден.
Само едно да отбележа, че на едно влизат в спешен център от невръсни бебета,
до тежки случи като катастрофи. Само с две думи описах този факт- цинизъм в решението на шефа на болницата.
Щом влязохме във вторник, вярвайте успокоих се, чувствах се по сигурна.
След първата влята доза, Борис се успоки, спря кашлицата.
Първият ден мъничето не спа 17 часа,
преживя истиснки кошмар с новата обстановка.
Слава богу вторият ден се адаптирахме някак си.
Спеше много, нещо което у нас не се случва,
върнахме се изцяло към кърмене,
може би това помогна да не загуби и грам от теглото си и да се възстановява бъзро до днес.
В болницата нямаше вид на болен,
това ми даваше успокоение, кашлицата беше силна само първия ден
при това не постоянно.
Имахме прияни "съквартиранти", само 2 в стая, гушкахме бебетата по цял ден,
гледахме ТВ, настройвах се положително, за да върви по бързо времето.
Стефан се отърва с бронхит,
ако не беше свекърва ми не знам какво щях да правя.
Точно тази седмица мъжа ми беше командировка в Германия.

после ще се вкл. поименно Simple Smile

# 254

Добро утро Мамета и многооо хубав петък 13-ти  да имате

Общи условия

Активация на акаунт