май автобус ще ползвам. Даруша, ако искаш прати ми тел на лични, че май твоя го нямам

За синехията - кофти е знам, питай, ще ти обясня при нас как е положението... 

Витамини и аз мисля да почвам, чудя се какви още... Центрума скъпи ми идат, пила съм малко след като родих, че тогава едва дишах и ходех и... да не си спомням. 
дано бързо и мине на Викито
А иначе аз му намерих естествена залъгалка - един стрък праз
Е, нЕма такъФ кеф - направо си умира от радост, и много му харесва
(еди-къФ си), не ме зашил както трябва, ами оставил месо да стърчи, и понеже няма там лигавица, няма как да зарастне. Или лекуваме възпалението (което и правим, ама надали ще стане напълно
Иначе и аз харесвам сериалчетата CSI, Др Хаус, Забранената лИбоФ и пр.
) 
После се оказва, че нищо й няма, ама докторът да е сигурен. В превод - малко пари получават докторите за биопсия от касата, и далееч повече за операция
Затова - внимавайте къде попадате!

Аз и преди съм го казвала - всяка ваканция бях там. С това малко и тотално съсипано градче са ми свързани 99% от детските спомени. И Дунава не мога да го прежаля - мръсен-немръсен...в осмия месец спах на палатка на брега му

Ние не се спирахме
Сега, все по-често, виждам деца първи-втори клас да седят по пейките и да си говорят...Ако изобщо се наканят да излязат от къщи 
А не съм толкова по-възрастна от тях, че да ен помня аз какво съм правила. А и сестра по-малка имам - и тя знам какво е правила на тая възраст 
Сега загледах септевмрийки реколта 2009г. Да вземем да поканим и тях на срещата в ЮП? Какво ще кажете?
/Това ми липсва от тийнейжърството
/ /ключове, телефон и откакто живеем в Сименово - без кола също н излизам/

Благодаря ви.Ни най-млко съм искла да ви разплча
Излях си мъката.Имах нужда да го направя.
и след 9 дни некне днес имаше взрив във памперса 
вече е дост нд венеца, първия ден не се нпипваше дже
За второ-не мисля,че ще е скоро.
Милото почти не плаче и все е сънена и поспалива 

Моля се всичко да е минало