СЕПТЕМВРИйската молба - Мони да е здрава у дома!

• 11 809
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
Момичета остава ли за Пловдив в колко  часа е срещата? Аз трябва някак да се придвижа newsm78 май автобус ще ползвам.  
Даруша, ако искаш прати ми тел на лични, че май твоя го нямам

# 256
ДУ! Сладурки, благодаря за милите думи за Дари! Всичките ни бебета са от хубави по-хубави, айде да идва ИСС и да ги нагушкам подред  Heart Eyes

Вики, дано малкото Вики да се повлияе бързо от лечението  Praynig  За синехията - кофти е знам, питай, ще ти обясня при нас как е положението...
Стефина, ужас! И моят коментар е - гони го до дупка тоя...  #Cussing out
Миренцеее, хайде от сега нататък да няма повече такива преживявания! Радвам се, че сте си вкъщи вече!  Hug   Hug
Шмати, суперска анкетка, ето ги и моите отговори: 1. Айдъла гледам и новините чат-пат; 2. Без портмоне, ключове; 3. Ох, наистина е дълго - липсват ми игрите в парка (живеехме точно до него), липсва ми горичката на Сечената скала (над магистралата - сега я изсякоха и на нейно място има Хипермаркети разни  Confused ), липсва ми безгрижието, бясното каране на колело по стръмни и бабунести участъци  Mr. Green , липсва ми ходенето за през лятото на Разград при баба и дядо (там пък детската градина е зад блока им и само гледай каква игра падаше), липсва ми природата, тогава като че ли бях по-близо до нея...

Стел, ами моята за 5-ия месец наддаде 290 гр., ако си е жизнена, здрава, хапва си нормално, значи няма нищо притеснително според мен...
Ане, радвам се, че и при вас са по-добре. Ужас сте преживели и вие... Айде дано няма повече такива неща  Hug   Hug   Витамини и аз мисля да почвам, чудя се какви още... Центрума скъпи ми идат, пила съм малко след като родих, че тогава едва дишах и ходех и... да не си спомням.
Пловдииииив (любимият ми град), снимайте, снимайте, че да оплакнем окото  Mr. Green

# 257
Вики, чак сега те видях.
Пуснах на лични телефона ми,
звъни, мога с опит да помогна. 
Борис пие точно стандацилин.

# 258
Я набързо по анкетката на Шмати, че след това трябва да бягам.
И аз се пристрасти по този форум  Grinning
1. Гледам Discovery, NG, Animal Planet, Eurosport. Вечер Music Idol е малко като фон само - нищо не чувам и виждам с двете хлапета. В последно време гледам телевизора да не е включен вечер, когато сме всички вкъщи. Виктор постоянно пее, а ние с него, четем книжки, та телевизора определено само ни пречи.
2. Ами май без телефона не излизам
3. От детството ми липсват много неща. Игрите навън, училището, тренировките, изпълненият с любопитство поглед към света. Само че аз до голяма степен съм запазила много от детското в мен. Затова ми харесва като изляза с колелото в гората, като се търкалям по земята с Виктор. Нашият татко е същият. Затова ние сме единствените, които заключваме яслата. Всички останали бързат да се прибират. А ние търчим от катреушка на катерушка, състезаваме се кой ще бяга по-бързо. Така че липсва ми пак да съм 12 години и да нямам никакви грижи, но продължавам да съм си дете в определена степен и да се търкалям по поляните с кеф.

# 259
Пак ДУ  Hug

Вики,  Hug дано бързо и мине на Викито  Praynig

Шейле, аз питах за зъбките  Peace А иначе аз му намерих естествена залъгалка - един стрък праз  Crazy Е, нЕма такъФ кеф - направо си умира от радост, и  много му харесва  Crazy

Стефинка, при мен е гранулация - като е зашивал епизиотомията ми тоя.....  #Cussing out (еди-къФ си), не ме зашил както трябва, ами оставил месо да стърчи, и понеже няма там лигавица, няма как да зарастне. Или лекуваме възпалението (което и правим, ама надали ще стане напълно  Confused ), или пластика се прави - оперативна, с пълна упойка, и най-добре ако имам друго дете - след раждането тогава. Ама аз мисля туй да е след 3-4 години, та как ще изтрая дотогва  Sick

Шмате, по въпростие:
1. Колкото и да не е добре, аз си пускам за фон Бтв, Нова или ФоксЛайф. И каквото и да дават - уж гледам, ама по мъничко  Whistling Иначе и аз харесвам сериалчетата CSI, Др Хаус, Забранената лИбоФ и пр.
2. Пари, (вече) телефон, (вече) Владчи  Heart Eyes
3. Всичко, само че при мен има една особеност - аз много трудно, но мисля успешно, се борих да не загубя детското у себе си - винаги съм знаела и мислела, че само ползи ще имам. И ако на някой не му харесва - ами да се спасява  Laughing Иначе - безгришните игри до къъсно вечер, без някой да се притеснява дали ще се приберем, свободата на действие, ходенето безцел накъдето ти скимне, филия от селския хляб, напоена с олио и шарена сол от баба; и такива неща  Heart Eyes
, радвам се, че всече сте по-добре и спокойни  Peace

За снимките на Веч,ами ко да са кажИ, да й се радваме, и да се пазарим на лятната среща да прави фотосесии наред  Grinning

Стел
, не съм в час, ние сме на кърма. НО, вярвай на инстинкта си - засега добре се представя, нали (инстинкта имам предвид  Simple Smile )  
Peace

А за лекарите - освен пресните ми допирни точки, да ви споделя опит на една позната  - отива за биопсия на гърдата, събужда се без гърда  Sick После се оказва, че нищо й няма, ама докторът да е сигурен. В превод - малко пари получават докторите за биопсия от касата, и далееч повече за операция  #Crazy Затова - внимавайте къде попадате!  Naughty

Напече, ни е излизаме  Hug

# 260
Добро утро!
Попълвате лексикона, а? Mr. Green Така, така!
Иринче, имам го това "Какви бяхме, а какви станахме", много е хубаво!
Муцо, айде април месец да дойдеш "на пушка" Laughing да се чукаме с Яйца!
Пловдивчанкиии да се наснимате в Морската градина, да го видим и ний туй чудо Mr. Green
Пупи, ма то верно петък 13-ти! Готин ден, значи! Grinning
Ане и Вики, дано ви се оправят дечицата!
Реве...

ПП.
Петка родом съм от Лом Wink Аз и преди съм го казвала - всяка ваканция бях там. С това малко и тотално съсипано градче са ми свързани 99% от детските спомени. И Дунава не мога да го прежаля - мръсен-немръсен...в осмия месец спах на палатка на брега му Wink

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 10:17 от Шматка

# 261
  • София
Здравейте!

ОХ,Нелка твоят случай е ужасен и тебе те чака прекрояване. Hug
Адиктед и ти си минала по пътя на корумпираните д-ри за жалост. Hug
Сега ще чакам препоръки за хомеопат и тогава ще ходя да ме режат пак.
Още веднъж благодаря на всички за подкрепата и съветите. Hug Hug Hug
Снощи малкият се буди само 2 пъти-разкош-мажа го с Дентиноскс гел N/немски-3.60лв./за зъби.Не знам дали е от него или защото пороби и вторият зъб,но си поспах. Peace
Забравих викторината:
1.Гледам когато мога-Монк,Отчаяни съпруги,Приятели,Нещо относително,Всички обичат Реймънд,-предпочитам разтоварващите сериали.Гледам също и Мюзик Айдъл,Страх.Нощно време ,когато преспивам малкият гледам по Дискавъри разни предавания за оцеляване в екстремни условия и др.,по зоната за духове,за живота на хора джуджета,за детегледачки как укротяват палави деца...По хистори гледам за Хитлер,войните и там каквото ми допадне.
2.Не излизам без ключове,телефон,пари.
з.Липсва ми спокойният и безгрижен живот от нашето детство,който няма да имат моите деца.Игрите,които играехме-сега не играят само чатят на компа и играят игри пак на него.

Да Ви се оплача вече гноя и от 3-то место-не знам да почвам ли с хомеопатията или да отивам по-скоро да ме режат.

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 12:00 от stefina

# 262
И аз не мога да проумея какво им има на игрите навън newsm78 Ние не се спирахме  animal085 Сега, все по-често, виждам деца първи-втори клас да седят по пейките и да си говорят...Ако изобщо се наканят да излязат от къщи Crazy
В 5-ти 6-ти клас - зората на пубертета - пак играехме. На "истината или се осмеляваш" и разни други игри за "големи" Mr. Green В градинката ученичките в 5-ти 6-ти клас (не всичките за щастите) минават покрай нас облечени като...сещате се, и озвучени от поне един телефон, надънен до дупка от поредната чалгия. Какво се случва в тоя свят newsm78 А не съм толкова по-възрастна от тях, че да ен помня аз какво съм правила. А и сестра по-малка имам - и тя знам какво е правила на тая възраст newsm78
Абе темата е...необятна

Хей, момичета хрумна ми нещо Party Сега загледах септевмрийки реколта 2009г. Да вземем да поканим и тях на срещата в ЮП? Какво ще кажете?

ПП.
Искате, не искате (шегувам се, естествено) им драстах за срещичката. Да си припомним миналата година по това време как бяхме и ние Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 11:00 от Шматка

# 263
Привет усмивки!
Джинджи нарежда нещо до мен и ще видим колко време ми е отпуснато...
За анкетата
1. ТВ - телевизорът е включен постоянно. Задължително гледам поне едни новини, вечер ите тъй като имаме ритуали се случва така, че хващам последователно - МАйдъл, стани Богат и забранена любов. Обичам Discovery Travel - точно както Анамар е описала - заради готините риалити формати. Има една поредица John and Kate plus Eight а едно семейство, което не можело да има деца. Правят инвитро и и се раждат 2 близначки. След няколко години решават да направят второ инвитро и им се раждат още... 6 деца. излишно е да ви обяснявам каква лудница е... и как се успокоявам за собственото положение с две малки деца, когато ги гледам тях... хихихи... Понякога гледам Отечестен фронт и някое друго политическо предаване /професионална деформация...  Rolling Eyes/ Иначе гледам някои мачове с мъжа ми, а също и К1 бокс
2. От нас не излизам без концепция къде отивам  Grinning /Това ми липсва от тийнейжърството  Wink/ /ключове, телефон и откакто живеем в Сименово - без кола също н излизам/
3. От детството ми липсва само и единствено безметежието през ваканциите на вилата на баба ми и дядо ми... Имахме банда с децата и по цял ден обикалхме из планината, имахме къща в гората, където бабите ни даваха даже да нощуваме понякога  Shocked Мечтаех да правя отвари от билки и да мога да летя.... Нищо съществено от градския живот не ми е липсвало. Исках да порастна, за да бъда самостоятелна и сама да избирам как да живея и какво да правя.

дарушка, все едно за нашите рандевута с мъжа ми пишеш - някъде и з къщата на нзависима територия си правим срещите, но все някое дребосъче ни търси в сюблимни моменти
Ане, много е радвам да те видя. Всичко е зад гърба ви - дано повече нямате такива премеждия! Аз не пия витамини, а все се каня...  Crazy

Шмате, други са не само времената, в които живеем - други са и децата. Планетата ни има нужда от промяна и душите, които се раждат са просто наистина различни от това, което се е появявало на бял свят по наше време.  Но за вредните навици съм съгласна. Моя приятелка с 13 гдишна дъщеря ми разказваше, че пушенето на тази възрас едва ли не се счита за благословен порок в сравнение с другите им изобретения. Сд тях са: взимат пластмасова бутилка от литър и половина бира, изпразват половината и пълнят с водка, добавят 2 фервекса. След втория тост се надрусват до пълно затъпяване с тази напитка. Жената е икономист в медицинските среди и е говорила и с доктори за въпросната комбинация - еми гениално измислена дрога - евтина и бързо действаща.  косата ми настръхва....

В тази връзка: кой е най-големият ви страх свързан с децата?

# 264
Иринии, отговарям ти и ставам да готвя...
Най-големият ми страх, в момента, е от отнасяне някъде из квартала от някой "шофьор". Съвсем сериозно!
Като попорасне ще видим как ще се променят нещата...

# 265
Здравейте ,майчета!
Стелче, и Бобо е наддал този месец само 150г,2см. В началото малко се притесних, но като го гледам как хубаво си папка и изобщо не прилича на недохранено дете, малко се поуспокоих. Надявам се другия месец да наддадат повече.
За анкетата:
Напоследък нямам много време за ТВ, но понякога гледам Часът на мама, вечер гледам края на Стани богат,после Забранена любов.
Не излизам без ключове, пари, телефон.
Много неща ми липсват от детството ми, най- вече лудите игри навън.

Някой беше пуснал референтните стойности на химоглобина при бебетата, но аз не ги запомних,нито сиги записах/много съм тъпа/.На Бобо химоглобина е 111.Док каза,че е малко нисък.
Моля,ако някой има тези стойности, да ми каже. Благодаря предварително!!!

# 266
Деска ето:
Хемоглобин: g/L
< 1 седмица 154 - 240
1 седмица - 1 месец 127 - 187
1 - 3 месеца 92 - 150
3 - 6 месеца 101 - 129
6 - 12 месеца 107 - 131
1 - 3 години 108 - 128
3 - 6 години 111 - 143
6 - 14 години 118 - 150
> 14 години
момчета: 140 - 180
момичета: 120 - 169

Напълно в границите си и според мен е далеч от дори и "малко нисък"!

# 267
Най-големият ми страх е да не се случи нещо с детето ми.

А на Шмати питанките-
1.Телевизора работи денонощно-Дискавъри,Евроспорт абе всички #Crazy
2.Без телефон и без дете,няма как.
3.От детството ми липсва баща ми.

Да ви се оплача,аз съм приластена и изоставена!Отсвириха ме и баща и син....виждат ме само когато са гладни. rotfImbo

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 15:10 от pupi~pol

# 268
Здравейте мили мои HugБлагодаря ви.Ни най-млко съм искла да ви разплча Heart EyesИзлях си мъката.Имах нужда да го направя.
Искам да ви се похвля,че Монче започва дасе хрни малко по-добре хапва 120-130мл.. Praynigи след 9 дни некне днес имаше взрив във памперса Blush
Искх да питам дали е нормално зъбчето за 4 дни толкова да порасне newsm78вече е дост нд венеца, първия ден не се нпипваше дже newsm78За второ-не мисля,че ще е скоро.
Не зная дали тя се е поукротила или след всичко аз съм стнала по-търпелива,но определено промяна в отношенията ни има Heart EyesМилото почти не плаче и все е сънена и поспалива Heart Eyes
Ирини след престоя ни в болницата предполгам няма нужда да казвам кой е най-големия ми страх Cry
За анкетата
1.Телевизорът е като фон.Започнах да гледам сапунки обаче Joy
2.Не излизам без....пари,ключове,телефон...без дрехи също. Mr. GreenКазвам го,че не веднъж съм тръгвала по пижама или пантофи ooooh!
3.От детството не мога д се сетя какво ми липсва.Може би безгрижието.
Ане радвам се,че сте добре.Ами различно е защото състоянието на децата е било различно.И ние можехме да стоим 5 дни,но тя тъкмо се подобреше и до вечерта се влошаваше CryМоля се всичко да е минало Praynig
Аз ставам,че глезанчето иска гуш Heart Eyes

# 269
Жужа, много ти благодаря за инфото! Simple Smile Успокоих се!
Мирка, радвам се, че сте се поуспокоили с Монката!Дано нещата вървят само към подобрение!!! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт