СЕПТЕМВРИйската молба - Мони да е здрава у дома!

• 11 809
  • 305
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от мен,

Нашата драма с обрива (АД) на Нико продължава с пълна сила, та не съм имала време да чета. Вече два месеца почти не спим нощем от сърбеж, а бузките и крачетата са ни в плачевно състояние, ама карай, няма да ви затормозявам с подробности, аз съм подготвена психически, че трябва време за да отмине, само остава и да издържа физически, като се има предвид че почнах и да поработвам усилено.
Тук доста емоции са бликали в последно време, повечето от тях неприятни за съжаление, но с хубав край. Е, потопих се и аз в тях, поплаках си на воля, Мире Hug Heart Eyes, Дидка, Съншайн newsm20 , свалям ви шапка, мацки.  bouquet
Съжалявам, че не съм бил съпричастна и не успях да се включа адекватно, но все повече се убеждавам какъв страхоен отбор сме и това много ме радва и ме прави силна. Ако затъна, знам кой ще ме издърпа обратно и ще ме спаси  bouquet
Много въпроси сте минали докато ме нямаше и съм им изпуснала края, но на следващите ще отговарям прилежно smile3523

# 271
  • София
е Деска, кое му е ниското  Twisted Evil само да стряскат тия гадове!!! и мойта един месец преди изследванията ми дудне, че щом е само на кърма - ще видиш! нисък ще му хемоглубина  Naughty та добре, че Джулс   Hug ми пусна какво да хапвам, че много искам да и натрия носа  Crossing Arms аз съм с таласемия, ама то това няма значение от сега.
Иринии, това което разказваш у ужасно ...  Cry Confused Cry направо нямам думи ... имам страхове - подобни са някои от тях, ама не искам да се задълбавам, че се чувствам безпомощна ... ген, възпитание, среда, за съжаление не на последно място.  Този свят е извратен и обречен ... сега му се радвам, че е до мен и понякога се страхувам, че може да се спъна и да го ударя, пък на там - Господ да ги пази  Praynig
Ане браво, че вече сте се оправили  Hug вече само усмивки   bouquet и аз съм с подобни болки. Асето прати една гимнастика /ставна/ хубаво ми е докато я правя, но сигурно трябва по-редовно. решила съм ще ходя на ревматолог вече... че се плаша, а ме чакат още две деца  Joy
витамини не пия ... исках да си взема Пренатал, ама спряли вноса ... защо?  newsm78
това момичета, е много вкусно!!! полезно и не е калорично  Peace Петкаааа, няма мляко  Naughty

не издържах - едно морковче отиде при Любо ... така махаше с ръчички - само го облиза и му го взех

Юник  Confused много неприятно  Hug ама занимавай ни! нали за това сме тук!
Любо още спи /от снощи/ ... не можем да излезем  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 12:54 от addicted™

# 272
Ирини, тук една мама пита откъде могат да се купят слингове. Мисля, че ще е супер да ти стане и тя клиент.
Совичке, направо ме засрами отвсякъде. Това е само хоби. Някой ден, като се понауча по-добре може и по-сериозно да се заема и да го направя професия, ама засега толкова.
Юник, много неприятно, че още не се е оправил обрива на Нико.
Пупи, хареса ми лафа ти! Joy
Най-големия ми страх в момента е свързан с щерката. Нали поговорката гласи малки деца - малки проблеми, големи деца - големи проблеми. Всеки ден я мисля дали пак ще има мобинг в училището, дали ще успее да издържи без да се засегне (милото много е тънкообидна), дали ще се прибере читава.
Обяснявам защо - много често (поне за мен) в Германия се случва да отвличат момичета на тази възраст, да се обслужат, да ги утрепят и да ги захвърлят като употребяван парцал. Все разни педофили. Скоро дори успяха да хванат убиеца на едно момиче (на същата възраст като Мирел) - случая се разви през август (още бях бременна, та голям рев му дръпнах). Та ей за такива неща ме е страх в момента.

# 273
Вечи, аз не разбрах какво се е случило в Германия вчера? Дай линк да се образовам.

# 274
Вечи, аз не разбрах какво се е случило в Германия вчера? Дай линк да се образовам.
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4089392,00.html

# 275
Шмат, ето и от българския нет:

http://news.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1280354

то и на Веч линка бил на български, ама нищо де

# 276
  • София
Веч, това е ужасно. нещо много често почнаха да се случват тези работи  Confused
мисля за Шийла, която е навсякъде с децата си  Peace
дават НС по К1 - е не истина! от едната камера се вижда ЕДИН човек в залата!!! а от другата трима, които си приказват. а иначе обсъждат, че е вредно сиренето ни  #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out
събуди се! изчезваме!
хубав ден  Hug

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 13:27 от addicted™

# 277
Стеле, zа наддаването не пиша, щото не zнам. Ние сме на консултация чак август  Wink, предната беше февруари. Не се следи толкова.. Но не се се шашкай, 100% няма zа какво  Hug
Веч, ич не се zасрамвай, гордей се. Че zа мене няма и какво повече да се учиш де, ама както каzах, не раzбирам  Blush  Hug Снощи направо се прехласнах по тия снимки, истина си беше..
А това zа случаите с деца.. Думи нямам. Не zнам светът ли се побърка съвсем, или просто преди нямаше толкова много информация, но е ужасно. И аz си го мислех същото, много често ми се струват точно тия случаи напоследък. А Крис иzлиzа около нас с деца, не мога да го спра пък и не zнам направо. Има телефон, zвъня му, много се караме, ако е zабравил да zареди батерята или нещо подобно. И много му говоря да се паzи. Ама Госпд да ги паzи  Praynig Praynig Praynig 
Веч, ти пускаш ли Мирел сама? Или тя си стои само в двора.. Знам, че не мога да не го пускам, ама.. Оф, сложно е..
Миренце, много да нацелуваш Монката миличка  Heart Eyes
Üник, ще ни zанимаваш, раzбира се, само да се оправи Нико, нас не ни мисли  Wink ..
Пупи, много щастлива zвучиш  Hug Много ви се радвам.
По анкетата, ами вие сте дали моите отговори вече  Simple Smile

# 278
Лелееее ooooh!
Много зачестиха тези случаи, наистина Close Ужас!

# 279
Какви хора има само Cry ooooh!Настръхвам цялата.Не мога да си представя мъката на тези майчета.Ако някой посегне на детето ми-ще го убия без да ми мигне окото.
Какъв кошмар.Хайде да правя инхалации Cry

# 280
Здравейте мами и бебоци,
не съм писала от цяла вечност, но и не ми остава много време, не спя по-цяла нощ  Sad Преди юнака ми се будеше на 3 часа, а сега вече е през половин час през ноща, направо сутрин съм като чук, докато се съвзема станало време за разходка и така.....Надявам се и това да мине скоро.... Praynig Иначе Ви чета редовно  Simple Smile

Мире мила радвам се, че вече сте си у дома с малката принцеса и се надявам много скоро да споделиш, че напълно е преборила тази гадина  Hug

Дидка, Съншайн   bouquet

Дано скоро оздравеят и всички други болни бебчета  Hug

А това с тези случаи на насилие от деца е направо ужасно, не ми се мисли какво им е на близките им  Cry

# 281
Юник, днес си мислех за теб точно! И се канех да ти звънна. После видях, че си писала. И аз ви мисля често с Нико. Горкото момче - измъчи се. А за неспането - скапващо е. Просто няма свикване с перманентната умора. Иска ми се по някакъв начин да ви окуража и помогна. Прегръщам те!
Веч,   bouquet

отивам да приспивам Спаси

# 282
Здравеите!
Докато беба си играе да драсна два реда!
Пием си антибиотика и се надявам да се оправяме бързичко!
Днес се видях с Асето и разговора с нея и с красавицата Сияна ми подеиства много добре!
Видях и Ина,абе днес добри срещи и добри емоции! Wink
Ане  Hug мерси м ного!
Юник дано всичко се нареди и Нико  да се оправи!
Адикт ще му бъркам в носа ,ушите докато се усети!!! Joy

# 283
  • София
ЧРД на мъжот на Ланвинка! да е здрав и много да ви радва и обича с малката!
екстра се разходихме - голям сън днес  Thinking
Вики, браво за срещичката  Peace
Суити, нещо хич не ни отразяваш  Naughty само четеш ...
давате ли Вигантол? аз напоследък  го пропускам  newsm78

# 284
  • София
Добър ви следобед!
Много здраве на Борис и Мони и никога повече да не влизат в болница /освен Монката, когато става мама, макар че тогава може и само вкъщи да се ражда Simple Smile/  
Честито шестмесечие на Мейт на Шейла!
Адикт голяма кулинарка си хей Hug и заразяваш с ентусиазма си!
Юник дано най-сетне мине този обрив, че да си отспите Praynig Браво, че успяваш и да поработваш!
По анкетките каквото си спомням:на Дими - приспиваме я на нашата спалня, после я прехвърляме неколкократно в нейния креват и сутрин пак си я взимам при мен. Първа се буди от 4мата, заспива след и се буди преди брат си, към 7ч  ooooh! буди се обикновено с рев за папане.
На море /повтарям се малко/ сме ходили юни месец с две 9 месечни бебета. На Арапя на бунгала - идеален вариант - на 100 метра от плажа, където ги водехме до 11 сутрин и след 15 следобед. Носехме до плажа сгъваема кошара и два чадъра, слагахме дечковците вътре, отгоре чадърите, кърпи на главите да не им духа, ако има вятър и кеф. Или пък в надуваем басейн, ама не ги свърташе вътре. Много добре им се отрази. А, и лятна количка носехме за по дълги разходки. Сега мисля да ходим с бебка пак юни на Синеморец илил пак на Арапя.    
на Шматка по анкетката - гледам Айдъла, някой филм в неделя, и понякога новините, ама са много гадни и само депресират. Предпочитам Интернет пред ТВ.
Сонче, като Алекс пробва морков иили тиква ще стигнете бързо бързо до цяло бурканче Peace Мила ми се мръщи три дни на картофа с кърма и стигнахме едва до 3-4 лъжици, колкото да приемем, че е изпробван. Но като дадох моркова, а от два дни и тиквата - голямо лапане падна!  
Шмате, твориш ли някакви красоти за първа пролет или за Великден,  че нали те сърбяха ръцете за изкуство Simple Smile Дай идейки...
Иринии - страховете за децата - в момента най-вече болестите. А и за баткото понеже е чувствителен, да не бъде наранен или пък да не избие някоя лошотийка, дали ще успеем да го възпитаме да бъде добър и щастлив човек /Веч, благодаря за темата за душите на децата ни Hug, на тая вълна съм/  Аз бих попитала какви са надеждите ви за децата?!?

Вигантола все го забравям и общо взето се сещам и давам по две капки през ден два - днес например го забравих..

Общи условия

Активация на акаунт