Нашата драма с обрива (АД) на Нико продължава с пълна сила, та не съм имала време да чета. Вече два месеца почти не спим нощем от сърбеж, а бузките и крачетата са ни в плачевно състояние, ама карай, няма да ви затормозявам с подробности, аз съм подготвена психически, че трябва време за да отмине, само остава и да издържа физически, като се има предвид че почнах и да поработвам усилено.
Тук доста емоции са бликали в последно време, повечето от тях неприятни за съжаление, но с хубав край. Е, потопих се и аз в тях, поплаках си на воля, Мире
, Дидка, Съншайн
, свалям ви шапка, мацки. 
Съжалявам, че не съм бил съпричастна и не успях да се включа адекватно, но все повече се убеждавам какъв страхоен отбор сме и това много ме радва и ме прави силна. Ако затъна, знам кой ще ме издърпа обратно и ще ме спаси

Много въпроси сте минали докато ме нямаше и съм им изпуснала края, но на следващите ще отговарям прилежно
та добре, че Джулс
аз съм с таласемия, ама то това няма значение от сега.

Петкаааа, няма мляко 

, предната беше февруари. Не се следи толкова.. Но не се се шашкай, 100% няма zа какво

Ужас!
Преди юнака ми се будеше на 3 часа, а сега вече е през половин час през ноща, направо сутрин съм като чук, докато се съвзема станало време за разходка и така.....Надявам се и това да мине скоро....