за сега толкова,че мрънкаме.
). За какво разбиране да говорим?
Определено не са ресурсите и здравето като на 23, ша знайш 
Мариамче, най-хубавото на изчезването ти е , че винаги се завръщаш. И т с интересни разказчета и най-вче със снимки на едно голм мече 

Нека го оставят да се опитва да се храни само с ръце. Понякога покрай това, че му интересно, неусетно чинийката се изпразва.
за вас! Вече съм си по-спокойна, а Дари все така си беснее и така 

Целувки за мечо 

) да ме накара да направя нещо, акото на Ясен стана пак жълто. Не смея още много да се хваля защото пак ака по 5-6 пъти на ден, но поне вече изглежда по-нормално. В тоя ред на мисли - вашите деца по колко пъти акат на ден? Че нямам идея 5-6 пъти нормално ли е или още не е наред 

Това не значи, че след нощното хранене не си го оставям при мен на спалнята да се погушкаме до сутринта. Но пък сутрин се буди преди мен и аз му обръщам гръб за да си се забавлява а аз да си доспивам. Да ама не - маймунчето започва да ме дърпа за косата и не ме оставя на мира докато не се обърна. И когато с обърна към него ме дарява с най-лъчезарната, най-щастливата усмивка на света. Как да му се сърдя, че ме е събудил

. Ама не пиша в отчетната, понеже не съм от най-режимните
. Иначе преди 2 дни кантара си беше на 70-71кг и вчера като се качих и видях 68
.
Излизаме си с него навсякъде, разходки ресторанти, кръчмички, сега като се затопли ще е още по лесно, във всяко заведение ще можем да седнем навън
Чудехме се и на кино дали да не го заведем, но май ще изчакаме прожекциите на открито. За мъжа ми е по трудно той няма много време за себе, си да попрочете нещо, музика да послуша, да се порови в нета и т.н, аз това успявам да го направя докато Макс дремва, а той е на работа , като си дойде/напоследък мн късно/ започва да гледа бебо за да сготвя аз или ако съм уморена готви той и така. Но и за себе си успяваме да си откраднем време вечер на по чаша винце си говорим на дълго и на широко
а Макс си спинка до нас и ни е някак хубаво, че сме тримка вече

дано малката спинка спокойно тази нощ, та да не я мислиш толкова.

много ми е интерсно да те чета. и също така благодаря, че пишеш как захранваш дребния
ние тук кандидатките за педагогическото ще те четем с интерес