Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 75

• 47 346
  • 379
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Албена, бисквитите са Закуска  ooooh! затова не е жълт пясъка. Торатата ти е изпипана, както винаги, браво!

Фотка, много благодаря за разясненията! Правилно ли съм разбрала, че хартията за печене не я подмазняваш предварително?

# 271
Албен4е,останах с отворена уста,няма не6то да ти се опре на теб шприц,моделиране,пити  smile3501 newsm20

# 272
  • Пловдив
Момичета, много се извинявам, че не се включвам, но съм много натоварена тази седмица. Както имах 3 торти, така станаха 5 (и ако броим, че 3 от тях са двуетажни... направо са си 7). Клипа от Албенка още не съм го качила- нямам време. Преди малко дадох 2 торти и след кратка почивка ще почвам фигурките за другите. Честито на ималите повод и браво на всички за тортите  Simple Smile

Ето ги тортите от днес. Ако имате въпроси ще се опитам своевременно да отговоря.

# 273
Пепи smile3501 smile3501 smile3501 newsm20Думи нямам особенно Алиса.Майсор и половина  chef

# 274
  • UK
  newsm09 Пепи прекрасни са  smile3501

# 275
краставичка    трансфера на тази торта е направен с маслен крем.Само дето не беше изсъхнал хубаво и стана една....  ooooh!
_Пепи_   прекрасни торти както винаги   bouquet
И да ви почерпя с една виртуална торта послучай рождения ми ден, тъй като се заех с една друга торта и не посмях да се хвана с две наведнъж  Grinning

# 276
  • Карнобат
Пепи мога само да ти се възхищавам smile3501 smile3501

И да не е само запис пускам  две тортички.

И още снимки тук:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227399&pid=11130344

# 277
Aлбенка,пак се радваме на една супер елегантна тортичка    bouquet
Пепи, уауууу, еее няма фигурка, която да ти се опре и торта, която да не можеш да направиш smile3501
Елена, изящна русалка  bouquet
Бопсиbdbaloni да си жива и здрава, благодаря за почерпката Simple Smile

# 278
  • София
БРАВО, ПЕПИ!!!! Какво да кажа - който си го може - го може! Възхищавам ти се на производителността - и като количество, и като качество. smile3501

# 279
Лелееееееееееееее Пепи newsm09.Красота отвсякъде newsm10
Бопси да си жива и зрава миличка newsm51
Елена иска ми се с един голям нож да резна тая първата торта и ам едно парче Peace
Ох не трябва да влизам тук докато не спретна торта doh ще ми стане нещо #Crazy

# 280
Ч.Р.Д.Бобси,много здраве и късмет  party041
Елена к,поздравления. HugКак постигна златният цвят на русалката ,направо е като истински?

# 281
  • София
Албенче, много изпипана торта, точно подходящ стил за юбилейна!

Пепи, зайо е толкова мъдър и готин! Логото е много добре направено ( и да има отклонения от оригинала, аз няма как да разбера - говоря за изработката)

Елена, русалката е върха, а водата под нея е като най-бистрата на света, чак ми се допи, и все едно се виждат камъчета...разкажи малко за този ефект, моля:)

Бобсито, ЧРД - много здраве и щастие!

# 282
  • в сърцето на моето Слънце
Леле момичета! Невероятни сте!
Нямам думи просто. Браво на всички!
Ванче, благодаря ти за куража, който ми даваш. Мечтата ми е някой ден и аз да показвам торти като вашите. Изпипани...   bouquet
Бобси, честит рожден ден!  Hug
Хайде и от мен нещичко днес - дюканска торта - режимна, че нали съм на диета, пък утре съм рожденичка и аз.   chef
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=350857&pid=11126781

# 283
  • Там някъде нейде !!!
Ще трябва да ми дадеш рецептата и на мен.   bouquet

# 284
И едно въпрсче ме мъчи напоследък - трансфер само с шоколад ли се прави? може ли от сметана да се направи или от някакви друго тесто за моделиране/покритие?
Точно преди 2 страници писах, че трансфер може да се прави и с маслен крем, но с повечко захар от обикновенно. Намери инфото в библиотеката. Там е описано подробно как да разбиеш маслото.
ТОЗИ ТРАНСФЕР е правен с разтопено шоколадово тесто. Разтопих го в МВ на течна дъвка и замазвах в контура. Остават дупчици, които после ти бъркат в очите. Не съм очарована от резултата и не бих повторила.

Много благодаря на всички за отговорите   bouquet
Някъде съм го пропуснала това обяснение, че напоследък са ми доста неща на главата, но определено ще се върна да препрочета Simple Smile Ще погледна пак и в библиотеката Simple Smile

Албена  newsm20 Прекрасна торта, много стилна и изчистена Simple Smile
_Пепи_ както винаги изпипано до най-дребните детайли   bouquet
Elena K , шоколадовата торта ми иде да си хапна от нея така както си е на монитора   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт