ЮНСКИ мами 2009

• 13 361
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Гъди, и аз съм харесала същата гама количка като твоята Simple SmileМислиш ли,че е подходяща както за момиче така и за момче? Simple Smile

# 181
Гъди, и аз съм харесала същата гама количка като твоята Simple SmileМислиш ли,че е подходяща както за момиче така и за момче? Simple Smile

Да, на снимки изглежда леко неопределена, но на живо става и за двата пола.

# 182
 Laughing Значи мога да отида и да я купя Simple Smile

Peace

Иф,аз се притеснявам повече от гледна точка на това да не се случи нещо с мен или беба...  Praynig

# 183
michelle_varna, и аз бях така, стисках, стисках от суеверие, не смеех дори едни чорапки да купя, а вземането на решение за закупуване на количката и съответно купуването й ми отнеха точно 30 мин. и то преди повече от месец.

Важното е да не ги мислим лошите неща  Naughty   Трябва да мислим позитивно  Peace

# 184
michelle много сладки бодита видях в албумчето, откъде са ако не е тайна? В терапията ли ходи за диабета и до колко часа предния ден може да се яде, че някои казват, ако си вечерял или пил вода може резултатите да излязат драстични? А, и никакви лоши мисли... Naughty

# 185
Гъди, а каква беше твоята количка?

rosicp   и моят сладур ме рита по-слабо от преди, но като видях на видеозона каква поза е заел, въобще не се учудвам, няма място за засилка. Чак лекарката каза - "Виж го само, направо е уникален, чакай да ти го снимам"  Simple Smile

# 186
Здравейте и от мен Simple Smile
Кари, надявам се, че си по - добре  Praynig  Изпитала си ужас...
Да се оплача... съпругът ми няма да си идва още една седмица  Cry  И снощи съм го сънувала много лошо и се събудих в 3ч. от плача ми...  ooooh! с тия сънища ще лудна   smile3511

Тези дни се чувствам много изморена...едвам ставам  smile3507

За пазаруването... купила съм 3 бодита и гащеризонче (3-6 м.), 2 бодита (0-3м.) , и най - много се кефя на последната поръчка - в събота чакам пелените за многократна употреба , поръчах 2 бр от различни видове и нямам търпение да ги получа   smile3508

За количките , взех да си записвам от вашите мнения и после като дойде моментът , вадя списъка и пробвам на живо Simple Smile  Знам , че няма да е синя
  Party
Благодаря за списъка - поредния пресниман от мен ... тези дни започвам да отмятам и сравнявам  Flutter

Гласувах за пластмасово шише с силиконова биба... нали някои мами казаха, че е по - добре, че в ръчичките на бебо ще има 'тука има - тука нема'  Simple Smile

Усмихнат ден ви желая Simple Smile

# 187
vanny_76, дрешките са от свекърва ми ,марка "Disney" и ги е купила от "Пикадили Парк" тук във Варна. Размера е 3-6 месеца. Магазина е някъде вътре ,но не знам на кой етаж точно, но няма да ти е трудно да го намериш. Всичко е много сладурско. На снимката не са толкова хубави  Hug

Гъди, ще отида днес да ги погледна тия истории с количката Simple SmileАз постоянно мисля позитивно Simple Smile

# 188
Мишел, за не бих си купила розова количка, нито пък с преобладаващо светли цветове не за друго, ами защото ще се налага да я пера постоянно.
Може да ви звучи смешно, но наистина търсете някакъв цвят, който "носи" на мръсотия, защото живеем в такава чиста среда.....
Имаше една майка от квартала, която беше с жълта Куини, невероятен цвят. Обаче я переше поне по веднъж в месеца.
Гъди, за оранжевото не се безпокой. На племенникът му беше съчетание на тъмно синьо с оранжево и имаше проблеми с насекомите.

# 189
Ами ще перем!  Laughing  Simple Smile

А за момиче какво да взема... войнишко зелено или как пък няма да си сложа бебето в черна количка  Whistling

Червено не ми допада  ooooh!

Синьо не става ...  Tired

# 190
Здравейте от мен  Hug

Аз май доста неща съм накупила  Rolling Eyes , но дато гледам тоя списък още колко трябва да се купуват , а и най-големите разходи за количка , кошарка предстоят  ooooh! Днес ще снимам покупките за моя юнак , които съм направила досега и ще ви ги покажа  Heart Eyes

за количката съм се спряла на тези комбинации от цветове за JANE или  Mutsy Явно ще се пере  Crazy

# 191
Ехоооо къде сте всички.Да не би да

# 192
аз съм тук, ама готвя мусака в момента и съм през  повечето време в кухнята!!  chef Wink

# 193
rosicp , аз да, салатка  Laughing
И гледам един турски сериал  ooooh! Боже изтъпях щом и сапунки зяпам, но този филм е супер як. Mr. Green
А главния актьор  Crazy и жена му е готина.

# 194
Ами скучно ми е без вас.Разисквайте нещо щото ще откача от тъпотия.А и аз ще се включвам.Голям фен съм Ви станала. Hug
Франчи и аз май към тая количка клоня /и то червената/.Какво като е момче тъкмо да не го урочасват Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт