ЮНСКИ мами 2009

• 13 409
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Аз и за риби съм чувала много критики и прочие.Пълни глупости.Рибите били тихи води,ами честно да ви кажа на мен не ми спира плювалника и по-принцип обичам да точа локуми.От човек до човек и от възпитание до възпитание голяма разлика има.И на мен отначало мои познати като разбраха че ще е близнаци "Ух че гадна зодия,двулични и тем подобни."Айде да не се обиждаме,защото всеки човек е малко или много двуличен и лицемер в дадена ситуация, а и какъвто те направи живота.Да съм го родяла по-рано та да е телец.Верно моя мъж е телец и е голям домошар и много разбран,но аз ще си раждам когато бебчо си иска.А ако иска по-рано да го бутам навътре ли? Thinking

# 91
Да се запиша и аз най-накрая в темата. Всеки ден ви чета, но ме мързи да пиша.
Днес видях, че сте обсъждали задъхване и сърцебиене. На мен много често ми се случва и вече от месец се каня да отида на кардиолог и все отлагам. Вече не си спомням, дали с предишните бременности съм имала, но сега е много неприятно. Особено вечер, когато си легна е най-кошмарно. Имало е нощи в които съм стояла будна по няколко часа, докато ми мине...
Дори моят др. на последния преглед, когато ми премери кръвното каза, че имам ускорен пулс. А задъхването може да е от килограмите...вече съм 87 кг. и искрено се надявам да не ударя 100 Cry
За зодиите и аз мисля, че е до възпитание, но се улавям, че препочитам да си е моята зодия...близнаци. Още една вятърничава и буйна девойка вкъщи не отказвам Simple Smile

# 92
Франчи много  се посмях за Колиу.Представям си едно детско,но сериозно и срамежливо личице /всички дечица са ми такива като ги питаш как се казват/ и казва "Колиу"  Hug Душички.
А що се отнася до циганските имена на мен са ми правили впечатление такива като Вяра,Надежда и Любов.
Абе по-добре от китайчетата дето ги кръщават на първото нещо което чуват.Нали имаше преди по-новините за земетресението и една майка си кръстила сина - Трус . Shocked

# 93
  • Варна
 И аз да се изкажа за зодийте.
 Та значи у нас има две рибки: мъжлето ми и свекито, единия с другия по говорене нищо общо, със свекито си лафим по 100часа, а с мужлето е имало вечер без и дума да си кажем. Но има и нещо общо м/у тях и двамата са добрички и лесно раними.
 Аз пък съм рак- най-големия инат на света, даже когато плача го правя от яд, трудно се живее с раците, обаче сме романтични  Heart Eyes

# 94
  • Germany
Много благодаря за отзивите за името   bouquet. Май най накрая ще стигнем до консенсус с таткото Simple Smile.
За имена с Я - Явор и Ясен много ми харесват. Ние не можем да ги ползваме защото баща ми е с Я и ще има сръдни.
За задъхването - задъхвам се много от самото начало.. С Бобо не беше така, но лекарката ми твърди че е нормално.
За подуването - краката си ги чувствам постоянно подути, но видимо не се вижда. Ботушите прибрах преди 2-3 седмици, защото ми беше страшно некомфортно с тях.
За количките - май последно ще вземем Пег Перего Уно. Много харесах Jane nomad, но тук във форума има тема с не много ласкави отзиви и се отказах -http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278176.0.

# 95
Да съм го родяла по-рано та да е телец.Верно моя мъж е телец и е голям домошар и много разбран,но аз ще си раждам когато бебчо си иска.А ако иска по-рано да го бутам навътре ли? Thinking
Много се смях..... На мен свеките ми каза, преди 1 юни да не раждам, защото щяла съм да й разваля плановете! Joy И аз я питах "Ами ако тръгне да излиза, краката ли да си стискам?" А ти какво чакаш напъвай от сега, че да успееш да го изкараш по време на телец!  Joy В крайна сметка за мен темата за зодиите е повече за забавление и чесно казано, и според мен всичко е до възпитание и също така до самоосъзнаване на отделния индивид!

# 96
  • София
Здравейте, момичета!  bouquet

Ще добавите ли в заглавието на темата, че е под №40 !

Много ви четох и понякога исках да се включа, но все не оставаше време. Съжалявам за загубата на Петя; стискам палци за бабата на Sv.; поздравления за празниците на другите момичета и техните дечица......Това е живота!
Дала съм всички правомощия на таткото за избор на име, но той нещо се опъва и все казва, че детето щяло да си дойде с името! В същото време едва сега разбира подробности за своя род /много стар и известен род/ и се оказва, че няколко имена се въртят в рода, та май се замисля дали такова име да не избере!

За зодия Близнаци незная какво да кажа! Чуствата ми са противоречиви!
Първата ми любов навремето беше Близнак!Знаех, че не си подхождаме като характери и нямаме бъдеще, но го обичах. Ако бях останала с него не след дълго щях да приличам на прелестен благороден елен с красиииииииви рога. Laughing Разделихме се! Simple Smile
Когато някой в компанията ми направеше силно впечатление и ми харесваше, все въздушна зодия се оказваше! Mr. Green
Сегашният ми началник е Близнак! Заместникът му - също. Готини хора са, но разбиранията ми за началник са други. Naughty
Майка ми също е от тази зодия! Прекалено експанзивна ми идва понякога. Rolling Eyes Под въздействие на емоциите може да каже неща, които много, много биха обидили. Случвало се е в спор аз да й кажа, че не е права. А тя, осъзнавайки това казва: "-Аз съм ти майка и затова винаги съм права!" Това ми звучи несериозно и не мога да го приема като довод. Naughty
Близнака е безотговорен, но адски чаровен!
Близнака е вятърничав, но винаги ще те развесели!
Близнака е умен, но не си дава много зор!
Не е кариерист, но вниманието го ласкае!
Близнака е моногамен, но само в мислите си! Embarassed
........Още много мога да разказвам, но цял роман стана Embarassed Извинете!
Аз, като Рак и таткото, като Телец...... много трудно ще ни е с Близнак!

# 97
Здравейте момичета!
За мен зодиите са нещо не много точно, до толкова до колкото наистина характера на човек се формира и от възпитанието, а и може би донякъде генетично е наследен.
Ние с мъжа ми сме скорпиони през 3 дни родени, но нямаме много общо освен ината, но аз мисля че при мене той е наследство от македонския корен на баща ми. Брат ми пък досущ е наследил в характера и в грешките които прави вуйчо ми. Даже не можете да си представите колко са сходни съдбите им. Моя свекър е близнак, обаче аз не мога да го понасям, което мисля не се дължи на зодията му. Сина ми е роден на 21 април- между телец и овен, но не откривам за сега поне характерните черти на нито една от двете зодии в него! Така че, всичко си е индивидуално.

# 98

Майка ми също е от тази зодия! Прекалено експанзивна ми идва понякога. Rolling Eyes Под въздействие на емоциите може да каже неща, които много, много биха обидили. Случвало се е в спор аз да й кажа, че не е права. А тя, осъзнавайки това казва: "-Аз съм ти майка и затова винаги съм права!" Това ми звучи несериозно и не мога да го приема като довод. Naughty
Близнака е безотговорен, но адски чаровен!
Близнака е вятърничав, но винаги ще те развесели!
Близнака е умен, но не си дава много зор!
Не е кариерист, но вниманието го ласкае!
Близнака е моногамен, но само в мислите си! Embarassed
........

С ръка на сърцето мога да кажа, че всичко без последното е вярно и за мен Embarassed Много не вярвам в зодиите де, майка ми, баща ми и мъжа ми са скорпиони, родени през 2-3 дни, е нямат нищо общо помежду си Laughing
Аз звънях за изследванията, всичко е наред само хемоглобина е малко нисък, но го очаквах, сега отивам да си купя лекарства Sad
Взех си и аз Помело Laughing нещо не ме кефи, сухо ми е, така ли е по принцип или аз съм попаднала на гадно? И диуретик ли е или разхлабващо?

# 99
Е, как успях да пропусна и аз Асен  ooooh! - даааа, това май е едно от най-разпространените ромски имена. Наскоро разбрах, че ромското Айше е еквивалент на българското Анелия  Crazy

Алиен, помелото е по-сухичко от портокала и грейпфрута, но пък когато е узряло, е много вкусно, поне на мен много ми харесва. Вчера попаднах на едно презряло и едва го изядох, може и ти да си попаднала на такова.

А за Близнака - може всичко друго да съм, но не и безотговорна, така че това за пореден път доказва факта, че в никакъв случай всички представители ан тази зодия на могат и не трябва да се слагат под общ знаменател.

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 14:51 от Gydelichkova

# 100
  • София
 ooooh!Забравих да спомена, че "Близнака е моногамен, но само в мислите си!" важи за мъжете от зодията. Жената Близнак по-трудно би изневерила. Но пък мъжете трудно устояват на женската хубост Laughing Обикновено имат 2 брака, особено ако първият е сключен в по-млада възраст. Остават верни на семейството си, но кръшкат отвреме-навреме!

Въпрос относно помелото:
Понеже никога не съм го опитвала, а сега определено възбудихте любопитството ми, по какво да позная кога е узряло достатъчно и кога презряло? Embarassed

# 101
vodica, моят скромен опит с този плод показва, че точна формула за това няма - познава се дали е узряло или не, едва когато започнеш да го ядеш  Crazy   Вземи първото, което на външност ти хареса, и пробвай смело  Peace

# 102
Момичета, мислете и за зодия телец, защото някои от юнчетата определено ще се родят през май. Peace

# 103
Франчи, съгласна съм. В началото на годината по новините бяха казали, че бебетата-телци, родени през 2009 г., ще бъдат големи късметлии в живота заради китайската Година на бика  baby_neutral   Аз много не искам да е телец не за друго, а защото това означава, че доста по-рано ще го родя и няма да е износен малкият...Иначе нямам претенции за зодията.

# 104
За мен, за теб и въобще за момичетата с термин след 15 юни о.к.
Ама вземи Вайпър, тя е с термин 1 юни, Петя също е в началото.... при тях варианта бебето да се роди около 15-20 май е абсолютно реален. А пък ако са със секцио и го насрочат в средата на май.....
Та ще имаме и майски юнчета
и същински юнчета и
юлски юнчета.
Стискам палци и се моля да няма само недоносени бебоци в темата ни. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт