ЮНСКИ мами 2009

• 13 408
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
За помелото - няма как да го познаеш на външен вид дали е узряло или презряло. И аз вчера хапнах едно дето беше почнало да презрява, не винаги съм попадала на вкусно помело, но не се отказвам всяка вечер си хапвам по половин. понякога съм разочарована от качествата му но не го хвърлям, изяждам си го Embarassed   но понякога си заслужава  Peace

Аз съм родена на 20 юни, а термина ми е на 16 юни. Ако бебо задържи може да се роди на рождения ми ден или по - късно. Ако се роди по-късно от 20 юни няма да е близнаци, но това  ми е най-малкия проблем, кога точно ще се роди коя зодия ще е няма кой знае какво значение, важното е и двамата с него да сме добре и всичко да мине без проблеми.
Зодия близнаци - е не е толкова лоша. Всечи човек по своему е различен, има и кусури и добри черти, няма страшно децата ни ще са най - сладурските на света.  Hug     

# 106
И аз да се запиша в новата темичка, докато не сте я изписали  Wink

За зодиите - Килиан е зодия Близнаци, а и баща ми е от тази зодия. Сестра ми пък е зодия Рак, така че имам наблюдения и за двете зодии и нямам нищо против децата да са ми от тези зодии.

Тук времето е супер и след малко отиваме на разходка.

# 107
the1 , благодаря за пояснението за ПТП  Hug

Момичета..., нали ви писах за мнението на свекито , че съм зодия близнаци и че до последно се надяваше Калоян да не е тази зодия Simple Smile Все пак да не й е напразно оплюването на тази зодия цели 6 години  Crazy
Ето защо съм я сънувала снощи.... и цял ден се стряскам ,даже и без кафе се разсъних....

Франческа Салиери, и аз се моля повече да няма лоши новини тук и всички да си ги доносим нормално Simple Smile   bouquet

А за Близнака - може всичко друго да съм, но не и безотговорна, така че това за пореден път доказва факта, че в никакъв случай всички представители ан тази зодия на могат и не трябва да се слагат под общ знаменател.
    Peace    bouquet

# 108
Стискам палци и се моля да няма само недоносени бебоци в темата ни. Praynig
Всъщност съм напълно съгласна с теб! Няма значение в коя зодия ще се родят бебоците, важно е да са живи и здрави! И си ги гушкаме и гледкаме!

# 109
  • София
Последно за зодиите, за да не досаждам повече: Мааалко по-безотговорни са мъжете Близнаци! Но всеки човек си е сам за себе си! Най-важно е бебетата да се родят живи и здрави пък каква зодия са - няма значение!

Мамите на близнаци май ще трябва да се подготвят по-рано! От априлките има родили вече близначета! Само да са живи и здрави! И бебетата, и мамите Praynig

За планово секцио кога обикновено насрочват дата? Моят термин е 05.06. Кога да очаквам дата за секцио? Някой може ли да ми каже? Благодаря!

# 110
Момичета, мислете и за зодия телец, защото някои от юнчетата определено ще се родят през май. Peace
И аз ще съм от тях , моето секцио се очертава да бъде към средата на май , бях се настроила за близнаци , но май ще сме теленце  Heart Eyes

# 111
За планово секцио кога обикновено насрочват дата? Моят термин е 05.06. Кога да очаквам дата за секцио? Някой може ли да ми каже? Благодаря!

Обикновено десетина дни по-рано, макар, че мен ме приеха седмица преди термин в болница, а ми го направиха 3 дни преди термина.

# 112
Водица всички практикуват различно но долу горе 10 дни преди термина

# 113
И аз бях с термин 01.06, но от доста време ми е за 25.05 и ако момченцата наистина излизат по-рано, ще бъдем телче. На таткото хич няма да му е лесно, като знам аз какъв инат съм - типичен представител за зодията.

Името Бранимир ми харесва много, особено галената му форма Бранко.

# 114
ooooh!Забравих да спомена, че "Близнака е моногамен, но само в мислите си!" важи за мъжете от зодията. Жената Близнак по-трудно би изневерила. Но пък мъжете трудно устояват на женската хубост Laughing Обикновено имат 2 брака, особено ако първият е сключен в по-млада възраст. Остават верни на семейството си, но кръшкат отвреме-навреме!

Е благодаря ти за това заключение! Сигурно познаваш всички мъже близнаци.
А пък примерно не мога да понасям представителите на някои други зодии, но не искам да обидя някого.

Истината е, че близнаците трябва да обичат истински. Не са ли влюбени, имат ли съмнения, тогава няма да останат с някого само от чувство за дълг. Обичат да флиртуват, но не е задължително това да доведе до нещо.
Аз лично много се зарадвах, че бебето ми ще е зодия близнаци. Харесвам ги тия хора.

Всяка зодия си има и положителни и отрицателни черти. Вече самия човек си избира кои да се прояват, както си избира дали да е добър или лош човек. Относно зодиите и характера влияят много и асцедента и някои други планети.

Франческа, мислете и за рак, след 21 юни нататък  Wink

# 115
Оххх вече ще се побъркам с избора на количка ooooh!
Бях решила да си взема Чиполин Джема VIP.Просто като я видях и се влюбих в нея.Бях готова да дам толкова/макар че не си ги заслужава/.Но......онзи ден влизам в един магазин и реших да я пробвам как върви - УЖАС!!! Shocked Едва направи завой,гумите и трудно се въртяха,беше ми висока и не ми хареса изобщо на живо Naughty
Така,че сега се преориентирвам на Чико.
Ще помоля ако някой има отзиви за този модел
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/6376
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2830

# 116
Предлагам да приключим темата със зодиите че ще се създадат пререкания всеки човек си е индивидуален всяка зодия си има и положителни и отрицателни качества няма иделни хора единственото важно нещо е да се родят живи и здрави тогава няма да ви е до това каква зодия е.....

# 117
Мацки, не се карайте за зодиите, плс. Всеки си има мнение за всяка зодия и то обикновено наистина е продиктувано от асоциацията с даден човек.  Да не вземем да се изпокараме за такава глупост  Blush

lili_to, да де, аз точно за тази говорех - не ти ли се сториха и доста малки кошчетата и доста груба дамаската? Междудругото, аз също я бутах в един магазин и ми хареса как върви - много лекичко, но другите неща, които споменах, ме отказаха от нея.

И двете на Чико ми харесват, но имай предвид, че втората е доста тежка и широка. И нея я гледах, като ходих за Джемата  Peace

Леле, колко се радвам, че купих количка. Като гледам как се чудите какво да изберете и като се сетя, че и аз 2 дена не можех да спя от такива терзания  Whistling

# 118
Да, и аз точно щях да предложа да не спорим повече на тема "зодии" - не се караме, просто имам чувството, че преливаме от пусто в празно. Да са ни живи и здрави бебчета, и ние около тях да сме добре (и татковци, каки, батковци и т.н.) - това е най-важното! Каквото зависи от нас, ще се опитаме да им го дадем, за останалото - да си пожелаем и те самите да имат зрънцето и възможността да станат добри и щастливи хора!  Peace
lili_to, спокойно, има време - ще си вземем колички, не се тормози и за това! Аз около седмица бях луднала на тема колички - да чета, да питам, да гледам, после се кротнах - колкото питания, толкова и мнения  Wink В крайна сметка ще направим и ние своя избор, не ни е спешно!  Hug

# 119
Гъди,честно да ти кажа не обърнах внимание на дамаската на Джемата,но коша наистина беше много тесен и малък.
Край,отказах се тотално Crossing Arms

Оставам на този вариант.Само,че цената ми се вижда малко големичка и пак ще се налага да правя мили очички на свеки Joy
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/6376

Общи условия

Активация на акаунт