ЮНСКИ мами 2009

• 13 407
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
lili_to, а защо просто не определиш някакъв таван на цената и не отидеш в някой магазин с повече марки колички, а там да помолиш продавачките да те упътят. Изборът наистина е страшно труден, има една тема в "На пазар", където едно момиче каза, че си трябва направо висше образование, за да избереш количка. Напълно съм съгласна с нея  Peace

# 121
Аз пък съм харесала ето тази
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/6563
обаче имам двоумения първо заради цената и второ защото не мога да разбера дали летния вариант ляга напълно. Не мога да харесам нищо друго-в тази се влюбих,ама ако не беше толкова скъпа!

# 122
Това маи е най-добрия вариант и аз със сигурност така ще направя
в нета на снимка изглежда едно,а пък на живо е съвсем друго
също не мога да преценя и материята от тук.Като реша че вече ще купувам
направо в някои магазин и така

# 123
Момичета вие какво сте купили от необходимите неща .... защото аз засега съм напазарувала само дрешки , бодита , чорапки , пелени  Rolling Eyes
Все ми се струва че няма да ми стигне времето , а и предвид това че след още един месец обикалянето по магазините ще ми се вижда трудно ...
Наследих : Стерилизатор  на Авен , овлажнител  , шишета на Авен , имам активна гимнастика 2 бр. , кенгуру
  newsm78 newsm78
Останаха големите неща като кошарка , количка , повивалник , корито , спални комплекти ... пълна каша ми е в главата и все си мисля че пропускам нещо  Rolling Eyes

# 124
С риск да досадя:

dnd11174 , и тази е с много тесни кошчета, както и другите на Джордани, които са в този ценови клас. Беше ми фаворит, докато не я видях на живо. Много е красива, наистина, но бързо ще отеснее за бебчо.

Повече ще гледам да не се обаждам, но както личи - днес много не ми се работи  Embarassed

# 125
Ама вие май много сериозно сте се захванали да пазарувате.... А аз съм купила само две книжки за сега.... newsm78 Все си мисля, че е рано и че има време... Ама май и аз трябва да се ориентирам към магазините вече...

# 126
Хич не досаждаш! Аз точно това търся-мнение, защото нещо ми е трудно да преценя! Иначе магазина е до нас и я гледах! Много ми хареса ама на бутане и визуално, а най-добре би било да каже някой който е имал такава, но всички хвалят количките си и не мога да добия реална представа>. То и аз имах МАГ Ингланд и за мене си беше парфектната количка, та не мога да разбера защо не ги харесват! newsm78 Но може би за тогава е била добра , а и на мене да се е паднала най-хубавата точно! Laughing

# 127
Франческа, мисля ти беше споменала за някакви шишета от безвредна (ако има такава) пластмаса. Как да разбера каква е пластмасата или по-точно каква да търся? Аз съм решила да взема стъклени като за начало, но по-нататък ще си трябва пластмаса(като почне беба да пипа  Laughing ).

Пуснах една анкетка - за сравнение  Peace

# 128
dnd11174, ти не се влияй от чуждото мнение. Ако ти харесва МАГ Ингланд, ползвай я нея, изобщо да не ти пука дали ня другите им харесва или не. В крайна сметка, ти ще я буташ и твоето бебе ще се вози в нея, така че важното е на теб да ти е удобна   Flutter

# 129
dnd11174, и на мен тази много ми хареса, и на живо също, и по препоръка (включително и на продавачката). Само цената и не ми хареса! После Гъди каза за тесния кош и това (заедно с цената) ме поотрезви. Поварям се, ама - спокойно, ще си изберем, имаме време!
the1, и аз като тебе, ама с едни чорапчета и една играчка само (съвсем символично), засега разглеждаме само.

Днес моето момченце май си прави яки размествания из корема ми. Последно на ехографа се видя, че е застанал главично, риташе ме ту в ляво, ту в дясно - почти към хълбоците. Днес го усетих да рита ниско долу и разбрах какво имате предвид, като споделяте, че все едно ви скача по ... и всеки момент ще се покаже някое краче, даже е болезнено!

# 130
Fantasia шишетата са марка Be Free , нямат бисфенол - най-вредната съставка в пластмасата (поне това са открили до момента, след 5 години може да открият и някоя по-вредна)

Ох и аз нямам още нищо налично купено. Направила съм 2 поръчки от Ла Редут и ги чакам. Само гледам колички в нета, трябва да взема и наживо да отида да видя.

# 131
И аз още нищичко не съм купувала. Сестра ми ми е приготвила 8 чувалчета с дрешки от новородено до една годишна възраст. И проблема е,че трябва да се наканя да ги разфасовам, за да видя какво точно има и по колко. И чак тогава ще купувам дрехи.

А за кошарки/2 бр. ще ми трябват/,стерилизатор,корито,козметика,термометър,памперси,помпа за кърма,аспиратор за нос,кенгуру,одеалца,чаршафи,хавлий,шезлонг мисля към края на април да ги взема.
Тъкмо дотогава ще разбера кой от роднините какво ще вземе.
Количката я оставям за след раждането,заради цвета. Защото ако все пак има изненада в пола да взема "по-мъжки" цвят. Така или иначе доставката става за 2 дена

Активна гимнастика и бънджи имам наследени Peace

# 132
Здравейте от мен - започва се ремонт и при нас и ми се повдига от сега от евнтуални миризми Simple Smile
Но пък ми е подарък от нашите и ще има и участието на вуйчовците, които ще дадат своя дан за децата Simple Smile
Иначе изборът за мебели ми предстои - нещо ще ползвам от преди, нещо ново, но всичко трябва да е съчетано.
И аз се поуплаших, че вече съм в седми месец според последния термин - 09.06 и време не остана, но и не мога да взема всичко на един път. Сега вече ми се налага да го направя, нали и после ме чака - по-добре да не е непосредствено преди раждането.

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 23:06 от ayas

# 133
  • София
Е това му е хубавото на второто дете, когато си имаш много неща от първото.  Почти нищо не ти трябва, е естествено не се пренебрегва, и новото бебече, но  предмети и вещи , като дрешки, количка, креватче, матраче, всичко необходимо за банята, като и огромно количество играчки, са на разположение на новият бебок. Сега като начало ще ми трябва само комплект за изписване, и памперси, всичко друго си го имаме вече. После ще му мислим!!! ooooh!

# 134
Аз съм заложила на едно стъклено шише със силиконов биберон на Canpol

И преди споменах, че за Кати бяхме купили този комплект

Така и така шишетата останаха почти неизползвани, защото кърмех, а след време Кати започна да си играе с тях.
помпа за кърма имам от преди, но само пробвах да я ползвам, по-лесно и удобно ми беше да се цедя с ръка.
кенгуру- също имам, но имам и проблеми с кръста, с който се сдобих като прохождаше Кати и не мога да нося бебето така. А пък честно казано от опит с каката хич не ми беше удобно, нито пък на нея.
дрехи- вече са ми твърде много, особено след като приятелката ми донесе от Канада още един огромен плик. Въпреки това и сега като взех Кати от детска минахме през един магазин е взех едно розово горно боди. Crazy
количката- макар че, имам четири утре мисля да капарирам тази: http://family-bg.com/prX_3732.htm
Една от лятните вече съм я спазарила с едни съседи, мисля да продам и едната зимна.

Общи условия

Активация на акаунт