Мартенско Варненска

• 16 170
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
 smile3507
Добро утро! Аз първо  morning една кофа и после ще се включа като хората!  smile3507

# 136
  • Варна
Добро утро...много ми е сънено днес.......Вчера Калоянче беше в прекрасно благоразположение на духа, дано и днес да е тей, че ...
Virginity, аз гледах на bgmaps, излиза някъде под Тракия - Между Тракия и Образцов дом.От страната на Образцов дом, но по -близо до Тракия... Ако ходиш из този район, може да погленеш и Аморей - те са точно срещу Експресбанк пък - от другата страна на булеварда. Те също имаха хубаи неща преди 2 години. Тогава бяха на ген.Колев,после се преместиха. Като те подгони шошинг манията провери  Grinning
Миа_ата, аз смесвах АБ с йогурт на HIPP. Единствено така не го усещаше.
Росито123 - само 1 дете имам. И досега не съм имала проблем със забавяне на парите.Сигурно съм една от малкото късметлийки  Simple Smile Предполагам, че има някакво изравняване на суми от предходната година и от там идва разликата....
Virgi иi Nikiki, да кажете кога да стискаме палци Hug

За добро утро изписах темата  Mr. Green Усмихнат ден на всички !

Редактирам се, за да добавя нещо според мен важно - на вниманието на всички ползваши кухня VIP bebe. Не знам какво да кажа като коментар. Разочарование
  http://www.dnesplus.bg/Society.aspx?f=99&d=271537

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 09:40 от Поспаланка

# 137
Добро утро и от мен
И аз ще изпия една конска доза кафе защото малкия днес е решил да ме тормози, от 5 и 30 реве, криви се и се тръшка  smile3518 , като парцал съм трябва да се съвзема малко и на всичкото отгоре навън ръми което означава че няма да има разходка  newsm61 .
Ох излях си мъката, лек ден на всички  newsm68

# 138
  • Варна
Относно лекарствата , и ние доскоро при всяко даване на сироп провеждахме борба в свободен стил. Crazy В началото ми беше много гадно , че така го натискам детето, но то беше за негово добро !
Първо я слагах да легне , после го " яхвах " детето така ,че да държа ръцете прилепени до тялото , с едната ръка отварях устата и със спринцовката от Панадола / Нурофена сипвах в устата . Накрая хващах нослето и тя ще неще трябваше да преглътне сиропчето за да си вземе въздух  ! Знам , че отстрани звучи гадно и направо садистично , но повярвайте ми тогава нямаше друг начин . ooooh! ooooh!
Сега направо си отваря устата и вместо да и запушвам носа , почвам да викам "гадно мамо, гадно" и то диването почва да повтаря след мен "гадо,гадо ",  но преди това вече го е преглътнала ! Peace

# 139
Десита, и ние сме така .... ама от 2.30 ч. до 4ч. рева, после заспа и се събуди в 7.30..... сега пак реве. То не бяха зъби, то не бе чудо!
А някой може ли да ми каже дали ще е проблем ако вечер преди лягане и давам по 1 доза Панадол? Ако и дам си спи без да се събужда през нощта, обаче се притеснявам ,че все пак това си е лекарство и всяка вечер не е ли нередно да се дава  Thinking

Поспаланка,
и аз съм разочарована! Надявах се като е частна, да си държи на името и да нямат издънки. Все повече се замислям дали да я записвам мойта мома въобще, където и да било  newsm78 ... когато му дойде времето разбира се

# 140
Момичета, аз вземам вече почти пет месеца от държавната кухня и искам да кажа че съм си много доволна. Дарко много им харесва абсолютно всички манджи. До момента НИТО една не е отказал да яде, с голям кеф си хапва всичко, и кремчета и супички и манджите. Да ви кажа чесно и на мен са ми вкусни и съм много доволна от храната там  Peace

# 141
Добро утро и аз съм с кафето на компа. Виктор беше много неспокоен, от 4 сутринта се върти и плаче в съня си. Пак ли се върнаха тез колики незнам.
flower аз му давам за зъбките вечер Hamomila хомеопатично по 5 гранулки

# 142
Добър ден Grinning гаден дъжд вали на вън Tired

моя син днес спа до 10 и 30,и майка му с него Mr. Green

сега е нахранен а,аз си пийвам кафето с голям кеф Flutter

за държавната кухня и на сина ми много му харесва,до сега не е имало нещо което да не го яде,а за вип бебе Rolling Eyes не знам какво да кажа,нямам наблюдения,знам,че детските кухни имат строго наблюдение,аз досега издънки не съм видяла,поне от както ползваме кухнята де Peace

за бравих да напиша,че цитото ми е излязло 2ра група,Жоро каза,че нямало нищо притеснително Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 11:18 от Морска

# 143
Здравейте съгражданки
Аз рядко пиша тук, но ви чета де. Вижте на какво попаднах....
http://moreto.net/novini.php?n=39171&p=1

# 144
Ама нали пък за държавната ДК /във Варна конкретно/ бяха писали, че се снабдява с млечни продукти от "Българско сирене" /ако не ме лъже паметта/ дето имали незнам какви си масла растителни в продуктите..... аз за това разчитах, че частните като са по-скъпи, поне ще са по-добри, ама ядец!

Дани, благодаря за идеята за люкарството, ще го пробвам  newsm10

# 145
 ooooh! мноооого смотано време...направооо...ходихме до кухнята с 4адъри,качулки...Анито цели всяка локва ,голям кеф...поне не ни опръскаха колите...
сега се мъчи нещо да се изяснява,ама ,,..да видим...

на болните - бързо оздравяване!!! Peace

# 146
Днес успях да излъжа Симона да си изпие лекарството newsm44
Сетих се, че имам кондензирано мляко, а то е толкова сладко, че убива всеки друг вкус, май намерих начин  smile3508
Лошото е че май и аз прихванах, а сега нямам богат избор от средства за лечение, ох, айде да не ви занимавам вече, много ви благодаря за идеите с лекарствата, момичета Hug

За детската кухня не мога да взема отношение, т.к. аз си готвя вкъщи и тая тема ми е малко далечна... Все си мисля че както сме от поспаливите, особено в такова време никой не може да ме накара да изляза, камо ли с детето  Crossing Arms

# 147
 Здравейте и от мен и аз да се разпиша днес. Ние сме малко на гости в Ст. Загора. Тук времето е ужасно. Страшен вятър е на вън. Мъжо и дребното спят, а аз трябва да излизам в таз вихрушка за пюрета.
 Аз бях пред голяма дилема за тези кухни и се бях насочила към Вип Бебе, но след това което прочетох. Абсурд да го запиша там Naughty
 Но като чета сте доволни от държавната, така че там ще сме  Peace
 Флауер за зъбите аз давах Панадол на моя,  успокояваше го, но като има хомеопатични може и с тях да пробваш.
 Скорошно оздравяване  на болните.
 Цитонамазка 2-ра група е добре, аз винаги съм била втора, сега се замислям че и аз трябва да ходя.

# 148
за зъбките - давах  и аз Хамомила ,ни по- добро е ДЕНТОКИНД - то е комплексно хомеопатично/вътре има хамомила/,но нещо изчезна по аптеките  newsm78

Десчо-поздрави на Стара Загора!!Хубаво е при мама,нали?? Flutter

Вержи- гледа ли новия клип на двойни4ката ти ??? Flutter Mr. Green

# 149
  • Варна
mia_ata мммм кондензирано мляко - от онова руското Сгушчоное молоко много обичам аз eat ям си го с лъжичка Mr. Green като няма взимам на Dutch lady Rolling Eyes ех как ми потекоха лигите - ще скокна до пикадили, имам си и повод - на мъж му свършиха цигарите Mr. Green

flower за зъбките съм ползвала Дентинокс, Пансорал и Калгол - гелчета за венци, през деня.
а вечер ако не искаш да му даваш да пие Панадол - може само да му мажеш венците с него Peace

Вержи- гледа ли новия клип на двойни4ката ти ??? Flutter Mr. Green
дам Wink

Общи условия

Активация на акаунт