Машина за хляб - 15 част

• 75 896
  • 897
  •   1
Отговори
# 345
  • София
shoshi, като я включиш повторно ,трябва да зададеш програмата, за да започне отначало. Peace

Не става, пробвах. Изключих от контакта, изчаках около 10 мин., включих и си продължи от там до където е стигнала. Натисках бутона за включване, меню... не реагира, цъкат си секундите и това е. 

# 346
Как така не става?
Ти изключи ли я първо от бутона ?
Сега прочетох ,че си натискала бутона ,а задържа ли го достатъчно?
Искаш да кажеш ,че машината е блокирала ли?

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 13:29 от aleks

# 347
  • Разград
А продължително ли натисна ли бутона Старт?Няколко секунди трябва да е натиснат бутона,спира програмата и на дисплейчето изписва началото на тази програма,която е била пусната преди спирането.Трябва да има начин.

# 348
  • София
Не, не съм задържала бутона, просто го натиснах няколко пъти. Следващия път ще пробвам, както ми казвате. Машината не е блокирала, просто си продължава програмата, която е започнала и не реагира на натискането на копчетата.
Благодаря за съветите.

# 349
Поли хляба май превтаса newsm78 на такъв ми приличаше.Аз нямам такава програма от 3 часа.С Мулинекс съм.
Най така по до нея беше от 3 и 35 часа.Май и това оказа влияние.
Ама да ти кажа - моя иска пак ДЖ.Оливър.Малък не малък хареса му ooooh!.И сега довечера май пак ще го правя.

# 350
Бъни, и на мен така ми се струва, че е превтасал. Защото ако беше заради едната лъжица брашно, ти щеше да сложиш, но си си преценила, че може и без нея. Все пак не правиш хляб от вчера. Но тая програма е много дълга 3.35. А основната ти колко е като време? Аз днес реших пак да го направя тоя същия френския, защото много ни хареса и пак си стана. И пак сложих една лъжица повече брашно. Явно трябва да си коригирам рецептата. Та така. Времето е топло и на тая дълга програма това е станало - превтасване. Рецептата е за основна програма, а аз го правих за сандвичи, защото кората става супер тънка. Но стига сме го чесали Laughing. Дж. Оливър за мен хич не е малък. И аз все искам едни големи да ми стават, та затова съм го харесала и него Laughing.
На max-mama кифличките са супер и на Мама Цоцоланка хляба също Peace

# 351
Ох Поли това нешето тука като чат стана Laughing(
Сега в момента пека пак Френския.Обаче сложих друга мая.Тя в пакетчето е от 11 гр., а не като Йоткера по 7.
И доста се наду тоя ми ти хляб. Отишъл е пък сега почти до капака на машината.
Ох аз от едната в другата крайност братче - или ми е малко или голямо hahaha Joy hahaha

# 352
  • Разград
Днешният ми хляб с маслини

# 353
Ейййй, какво натиснах, пусто, всичко написано изтрих doh.

Бъни, чат, не чат, нали опит споделяме? Сега пък да не ти дойде много маята, и както се е надул сега, пак да спихне после? И нещо друго се сещам, което писах и в някой от предните ми постове. На моята Аляска капака и е доста нагоре от контейнера и никога тесто не и е залепвало в капака. А явно на Мулинекса е почти до контейнера и затова така се получава. А аз имам наистина големи хлябове, излезли оттам. Някой има ли такива наблюдения? Бъни, дано стане тоя път Peace.
max-mama, много бял изглежда тоя хляб отвътре и пухкав Peace.

# 354
Уф ами аз май пак ще се поизложа Sick Embarassed Embarassed.Хлътна малко пак.Е не като френския, но #Crazy.
На мен основната ми програма е толкова - три часа и малко.По къса нямам освен кратката на тя не струва.Много пък е кратка.
Явно наистина от топлото време превтасва.И какво ще правя сега аз ooooh!

max-mama комплексирах се отвсякъде.Чудесен ти е хляба.И с маслинки ммм Heart Eyes

# 355
  • Разград
Благодаря ви,момичета Hug,наистина е много хубав и ароматен.Вярно,че е много бял,а пък има и яйце вътре.
Бъни,що не го пуснеш този хляб на бързата,със спиране на процеса,ако се наложи?Мисля,че тогава ще стане.Да ти кажа,много рядко ползвам дългите програми конкретно за хляб,действам си на бързата и съм много доволна.

# 356
Бъни, няма защо да се комплексираш. Ние знаем, че правиш хубави хлябове. Аз имах един такъв период наскоро, когато нещо не ми се получаваха и обвиних брашното тогава. Незнам какво да правиш. Освен да слагаш по-малко мая. А бързата ти колко е като време? Аз напоследък ползвах все бърза 0:58 и си става много хубав хляба. По-добре, от другата ми бърза, която е 1:20.

# 357
Момичета, намерих си мая в кв. Борово. Ще има козунаци!  Grinning
Макс-мама, навремето и аз правех такъв с маслини, но прибавях и чубрица. Съпругът ми не го одобри и спрях да го правя.

# 358
  • Разград
Момичета, намерих си мая в кв. Борово. Ще има козунаци!  Grinning
Макс-мама, навремето и аз правех такъв с маслини, но прибавях и чубрица. Съпругът ми не го одобри и спрях да го правя.

Аз правя козунаците с прясна мая,няколко пъти правих вече,доволна съм от резултата.
И в този хляб има чубрица,но половин чл,не исках да го товаря с подправката.Ухае страхотно.

# 359
ето от мен питката от днес

http://nrdd.multiply.com/photos/album/7#17
и тук раз4упена
http://nrdd.multiply.com/photos/album/7#18

не съм и се старала ,4е си е за нас

Общи условия

Активация на акаунт