Машина за хляб - 15 част

• 75 369
  • 897
  •   1
Отговори
# 825
  • Разград
Вчера без малко да си купя ЕТА.
Само,че като извадиха гаранцията беше 1-год. а в магазина казаха че всички са били с 2. Последната беше. Отказах се но дакато доставят други. Пак ще проверявам. Може и Аляска ,но не ми трябват две машини.
Та искам пак да питам- имаше ли някой с ЕТА и да напише нещо повече - Работи ли , има ли проблеми. Пишеше че полска.

То може да пише една година,но закона за защита на потребителя ти дава две,независимо какво пише в гаранционната карта.Миналата година имах проблем със съдомиялната си,че четох ли,четох.Поне аз така го разбрах.

# 826
ами те в магазина може би незнаеха,но и аз не съм наясно.

# 827
Здравейте момичета.
Чета ви отдавна и ви си възхищавам на всичко което сте сътворили.Макар и с моята голяма практика в домакинството научих много полезни неща.За съжаление нямам машинка за хляб,но снощи като се рових в нета открих ,че има намаление в бон апети на северин от 119лв.на 70лв+9лв.доставка.Веднага си поръчах и съм в очакване.Може да не е нещо марка но поне ще пека като вас вкусотии.За съжаление великденските козунаци ще ги пропусна но ще имам доста време да се упражнявам с ваша помощ.Ако някой иска да се възползва от тази доставка да го направи.Може да не е нещо супер но пък няма и да е вечна,но мен за момента ще ме задоволи.
Желая ви весели празници,много ароматни вкусотии ...пък после и аз ще се главоболя с пробите. easter easter

# 828
  • Варна
Момичета запалихте ме и мен да се пробвам с едно козуначе по рецепта на max-mama,но не мога да намеря рецептата newsm78къде да я потърся?

# 829
Вчера без малко да си купя ЕТА.
Само,че като извадиха гаранцията беше 1-год. а в магазина казаха че всички са били с 2. Последната беше. Отказах се но дакато доставят други. Пак ще проверявам. Може и Аляска ,но не ми трябват две машини.
Та искам пак да питам- имаше ли някой с ЕТА и да напише нещо повече - Работи ли , има ли проблеми. Пишеше че полска.

То може да пише една година,но закона за защита на потребителя ти дава две,независимо какво пише в гаранционната карта.Миналата година имах проблем със съдомиялната си,че четох ли,четох.Поне аз така го разбрах.

Точно така  Peace Просто са имали стари бланки, но това не променя гаранцията - а тя е минимум 2 г.

# 830
  • Разград
Момичета запалихте ме и мен да се пробвам с едно козуначе по рецепта на max-mama,но не мога да намеря рецептата newsm78къде да я потърся?

В козуначената тема,на първа стр.,гледай линковете.

# 831
# 832
Хайде и аз да се оплача със сдала багажа машинка......
Сложих продукти за поредния козунак и на пожела изобщо да тръгне.
Умирам си от яд,но нищо не мога да направя.
Сега ще се опитам на ръка да направя нещо,за да не изхвърля продуктите.
Оплаках се.....

# 833
  • Разград
Хайде и аз да се оплача със сдала багажа машинка......
Сложих продукти за поредния козунак и на пожела изобщо да тръгне.
Умирам си от яд,но нищо не мога да направя.
Сега ще се опитам на ръка да направя нещо,за да не изхвърля продуктите.
Оплаках се.....

Въх,какво им става на тези машинки? newsm78

# 834
Не знам по същия начин,който го описваше Милето. Но я няма да каже какво са казали в сервиза. Плаках от яд,но не мога да направя нищо за съжаление.....

# 835
  • Разград
Не знам по същия начин,който го описваше Милето. Но я няма да каже какво са казали в сервиза. Плаках от яд,но не мога да направя нищо за съжаление.....

На нея по телефона й казали,че може да е ремък,и при теб може да е така.Каквото и да е,надявам се бързо да ви ги оправят.Как пък точно,когато са най-необходими и се чупят?

# 836
  Laughing След фиаското със скапаното брашно, купих Тип 500 на СофМел и пак сложих бял хляб. Довечера смятам да пробвам и козунак.  Peace

# 837
  • София
Съжалявам момичета за машинките ви дано бързо ги оправят  newsm10. По закона на Мърфи винаги така става в най - неподходящия момент. Четох в темата, че Мулинекса дава най - много повреди и малко ме е страх за мойта.  От 5 месеца я имам и до момента не съм купувала от магазина, свикнахме на вкусен хляб и не ми се мисли ако се счупи.

# 838
  • Разград
Съжалявам момичета за машинките ви дано бързо ги оправят  newsm10. По закона на Мърфи винаги така става в най - неподходящия момент. Четох в темата, че Мулинекса дава най - много повреди и малко ме е страх за мойта.  От 5 месеца я имам и до момента не съм купувала от магазина, свикнахме на вкусен хляб и не ми се мисли ако се счупи.

А моя Мулинекс го ползвам от декември 2007(пу-пу).Като чета какво става чак се плаша.

# 839
 vangobi - да при нас закона на Мърфи е в действие. Сега се правя аз на машинка,макар да не мога по никакъв начин да докарам месенето и.

Общи условия

Активация на акаунт